Saturday 9 June 2012

1920 šminka

1920-ih šminka stil je simboliziran s licem punim osnivanja, krvi crvene usne i tamne oči dimi. Frizure su bile kratke i dječački s valovitim strane resama, postigao sa liberalnom korištenje brenšere. 1920-ih šminka kretanja je napravio i povratak je bio viđen na sve glavne piste ove sezone. Ovdje je vodič da biste dobili taj jazzy 1920 izgled.
1920 šminka: lice; Tijekom 1920-ih, lice šminka je vrlo blijeda kao rezultat liberalne uporabe u prahu. Možete se to postigne izgled, iako je malo ublažen, da se stvori kremasti, čak i ten. Prvo odabrati temelj, koji je dva tona svjetlija od vaše prirodne boje kože. Nanesite temelj uz pomoć spužve i pobrinite se da pokriju vrat području previše. Sada postaviti temelj primjenom sloj prozirne loose powder preko njega. Nemojte koristiti bronzer ili shimmer to potamniti your cheekbones, ideja je da se postigne vrlo blijedo gotovo eteričan izgled. Možda ćete saznati više o tome kako odabrati savršen temelj?
1920 Šminka: oči; 1920 šminke oko očiju je bio dramatičan i tamne, a simbolizirao je primjenom puno Kohl i crna ili siva sjenilo. Učenje kako stvoriti dimi oči je najveća ljepota trik. To je uvijek dobra ideja da vaše oči prije nanošenja šminka šminka za ostatak vaše lice. Prvo nanesite kremu na temelju korektor na kapke sa vaše domali prst. Nemojte trljati u jatak, samo mrlja lagano s prstom. Nanesite kremu na temelju samo korektor a ne puder na temelju jednog, jer je krema korektor će omogućiti sjenilo staviti na njega. Korištenje stan vrhom četka, nanesite svijetlo ili srednje hued sjenu na kosti obrve i nabor. Pritisnite nježno sjenilo u jatak. Sada koristite tamnije nijanse sive ili crne boje, nanesite sjenilo preko cijelog kapka, pazeći da ne ide preko rub od oko poklopca. Uz pomoć zaobljenim sjenilom kistom, nanesite još neke tamne sjenilo s leđa i naprijed gibanje, počevši od unutrašnjeg ugla vašeg oka i kreće se prema vanjskom kutu. Drugi popularan način u tim vremenima bila tanka zaobljene obrve. Pročitajte više o; dramske šminke oko očiju Ideje, pištanje and dima s Smoky Eyes, 1920 Šminka: Usne; Tijekom 1920-ih godina, žene se vrlo tamno i podebljano boje na usnama kao rubin crvene, duboko maroons i narančaste. Usne su da izgledaju jako splasnuti i pouty ih obloga usna liner. Da bi to postigli, pogledajte što vam je potrebno jako svijetlo crveni ruž za usne i usna liner. Nanesite korektor sve oko usana području. Sada koriste usna liner početak crtanja linije iz gornjem kutu tvojih usana stvara luk oblik. Pretjerivati ​​donje usne da izgleda više pun. Sada nanesite crveni ruž. Ako želite mat izgled, nanesite prozirni puder preko vaše usne i ponovno primijeniti ruž. To će učiniti ruž trajati dulje. Ako želite sjajan, sjajan pogled, nanesite sjajilo preko ruža za usne. Pročitajte više o usna liner savjete.
1920 Šminka: Obrazi, žene 1920-ih preferira lijep ružičasti ruž rumenilo ili, kao što je bio pozvan u tim vremenima. U prahu rumenilo je najpopularniji oblik Rouge i to je bio primijenjen na jabuke na licu, bez puno miješanja. Crvena i narančasta su najpopularnije boje in Blushers. Da biste ponovo stvorili izgled potreban vam je mračan ruža ili duboko u boji šljive blusher. Možete koristiti krema i puder rumenila obraz ili mrlje. Just primijeniti blusher na jabuke obrazima, a zatim ga uklopiti u kružnim pokretima.
These šminka stilova obilježile su vrlo dramatičan i bold korištenje boja. Nadam se da ste je dobio pošteno ideju o tome kako to učiniti 1920-ih šminka i stvoriti retro izgled. 1920-ih šminka izgleda odlično s mekim teče curls i šiparica haljinu.

No comments:

Post a Comment