Sunday 10 June 2012

Tattoo aftercare

Tetoviranje je dugotrajan proces koji uključuje, pronalaženje tetovaža stručnjak, odabirom tetovaža dizajn, odlučujući tetovaža položaj, kiparstvo tetovaža i konačno zbrinjavanje tetovaža. Svi ti koraci zajedno rezultiraju prekrasnim tetovaža. Tattoo nepromjenljiv je bitno i mnoge tetovaže nosioci pokazuju nemar prema njemu. Jedan može upropastiti ljepotu novu tetovažu ako se pravilno nepromjenljiv ne uzima. Nepravilnog kontrola tetovaža može uzrokovati infekcije i otupljivanje u svježu tetovažu. Dakle, imaš novu tetovažu i tragaju za tetoviranje nepromjenljiv upute? Zatim, ovdje su neke korisne smjernice za vas.
Tattoo aftercare Upute
S obzirom na nastavku su neke osnovne upute tetovaža skrb.
Držite zavoj; Nakon tattoo umjetnik je učinio sa svojim tetoviranje, on / ona će se primijeniti zavojem ili red oblačenja preko kipareni području. Mnogi ljubitelji tetovaža imaju tendenciju da se ukloniti ovaj povez. Nikad to učiniti! Neka zavoj biti na svom mjestu najmanje sat vremena. Neki tattoo umjetnici također preporučamo da pokrije tetovažu za 3 do 4 sata. Vrijeme potrebno da se može promijeniti i ovisi o veličini i tetovaža dizajn. Dakle, posavjetujte se sa svojim umjetnik tetovaža i pokriti svježu tetovažu za odgovarajuće razdoblje. Svježi tetovaža je slična rana na koži i stoga, ona pokrivanje zavoj je nužno spriječiti infekciju zraka prenose bakterije.
Operite i primijeniti mast; Čim uklonite zavoj, to je potrebno da oprati i očistiti tetovaža. Pogledajte da koristite mlakom vodom i blagim antibakterijskim sapunom oprati tetovažu. Nemojte trljati abrazivnim tetovaža s krpom i koristiti svoje ruke i prstima ga čistim. Operite nježno, bez ikakvih oštre pokrete i vidjeti da je sva krv i višak tinte uklanja. Nakon pranja, koristiti čisti mekani ručnik ili papirnati ručnik i čiste tetovaža. Nemojte trljati ručnikom i jednostavno pogladiti ga na tetoviranje. Sada, primijeniti antibakterijski pomast na tetovirane području. Preporučuje se da koristite mast koja sadrži vitamine A i D.
Proces ozdravljenja; Tattoo ozdravljenja može biti frustrirajuće iskustvo, ali morate imati strpljenja i uzeti dobru njegu vaše tetovaža. Kada tetovaža počinje ozdravljenje, tetovirane kože ljušti, a neki scabbing svibanj također biti iskusan. Piling obično se odvija nakon trećeg ili četvrtog dana tetoviranje. Da moisturize tetovaža morate koristiti blage proizvode ili možete ići za posebne losione tetovaža nepromjenljiv. Vi svibanj iskustvo svrbež i osjećaj kao branje ili grebanje od kože, ali ne to učiniti. Nanesite vlažne obloge na lišaj za 5 minuta, dva puta u jednom danu. Ako slijedite upute ispravno, tetovaža će liječiti uskoro. Neke tetovaže plasmana kao usne i stopala zahtijevaju posebnu njegu tetovaže, jer te prostore imaju tendenciju da ozdravi polako i nestati brzo. Pročitajte više o scabbing tetovaže.
Tattoo aftercare Savjeti
Ovdje su neke korisne savjete za njegu tetovaža. , Možete uzeti tuš nakon što dobijete svježu tetovažu na svom tijelu. Ali vidim da se ne okupaju s toplom vodom za previše sati. Trebali bi izbjegavati uzimanje dulje kupke, kupanje u bazenima klorirana ili bilo kakav kontakt sa slanom vodom najmanje 2 do 3 tjedna nakon tetoviranja. ; Izbjegavajte direktan kontakt sa sunčevim zrakama. Višak izloženosti ultraljubičasto zračenje može uništiti rane tetovaža. Ako je Vaš tetovaža je na nekom dijelu tijela koji se lako izložena suncu, a zatim primijeniti losion krema za sunčanje. ; Izbjegavajte nositi usku odjeću na tetovirane dio tijela. Recite, ako ste tetoviran na vaše stopalo, trebate izbjegavati nošenje čarapa i uske obuće. Izbjegavajte bilo koju vrstu trenja preko tetovaža zbog odjeće. ; Nikada nemojte koristiti alkohol temelji se proizvode na području tetovirane. ; Nanesite tanki slojevi losion i mast na tetovirane području. Debeli slojevi mogu promijeniti proces ozdravljenja. ; Pročitajte više na:; zaraženih Tattoo Care; Lip Tattoo Care; stopala Tattoo Care, Dakle, ovo su neke prijedloge o tetovaža nepromjenljiv. Tetoviranje nije lagan proces, a vi ćete morati poduzeti posebne njege za održavanje ljepote i kvalitete ovog velikog body art. Sve najbolje!

No comments:

Post a Comment