Saturday 9 June 2012

Master Kupaonica Ideje

Jeste li dosadno sa svojim sivilo kupaonicom i žele promijeniti način na koji to izgleda? Možete dati svoju kupaonicu cijeli novi izgled s inovativnim dizajnom i neke jednostavne kupaonicu dekor ideje. Tu ćemo raspraviti neke ideje majstor kupaonica, koja će preobraziti ovo soba u udoban mjesto gdje se možete opustiti i odmotati.
Kupaonica Design Ideje Master
Ovdje su neke master kupaonicu ideje za davati to jedan suvremeni i elegantan izgled.
Ako je vaš majstor kupaonica nije tako prostrana, možete stvoriti iluziju prostora slikarstva zidovima u mekom, prigušen boje. Možete slikati jedan od zidova kupaonice svijetle podebljano boje ili alternativno možete dati Vašu kupaonicu praska boju pločica jedan zid u živopisne boje. Na primjer, ako su tri zidova vaše kupaonice naslikao off bijele boje, četvrti zid može biti popločan u vapno zeleno ili tirkizno plavim. To daje kupatilo pravo ravnotežu između prostranosti i boje. Ako želite znati više o majstor ideje kupatilo boja čitati sheme boja i pribor za kupaonice.
Svjetlo boje na podnice također čini majstora kupaonica izgleda prostran i elegantan. Koristite popločavanje u mekom siva, plava ili prašak tan. Da biste dodali nagovještaj drame, možete se odlučiti za crno-bijele checkered pločice. Ne koristite mini pločice za kupaonicu kat, jer to čini prostor izgleda tijesan. Rezervirajte ih za zidove svoga gospodara kupaonice. Ako zadržite shemu boja vaše svjetlo kupaonicu podnice, možete koristiti tamne boje pribor kao što su ručnici i murals za dodavanje boja u prostoriju. Više o pločice kupaonica dizajn ideje.
Dodavanje ogledala u vašoj kupaonici je još jedan veliki majstor kupaonica ideja. Ogledala su ne samo funkcionalna, ali budući da reflektira svjetlo čini sobu pojaviti prostran. Strateški položaj ogledala iznad sudopera i na zidovima stvaraju svjetlo u sobi. Možete također instalirati prekrasan vitraž na vrata vaše kupaonice. Možda željeli znati više o dizajner kupaone ogledalo.
Za skladištenje, možete stvoriti polica iznad kade za pohranu tuširanje, šamponi, dodatni ručnici i ukrasni predmeti. Za stavke poput prljavog rublja i ostalih džidža knacks, najbolje mjesto za pohranu im je u pruća koš ispod sudopera. Ako ste strapped za prostor, možete uzeti u obzir postavljanje malih ormar u hodniku u blizini kupaonice pohraniti sve dodatne potrepštine.
Ako ste u potrazi za master kupaonicu pregradnja ideje onda vaš najbolji izbor je instalirati velikom kadom, tako da možete uzeti opuštajuću potopiti nakon napornog dana. Crijep zidu iznad kade s umirujućim bojama stvoriti luksuzni ambijent. Instalacija tuš zavjese u boji pozdravni na svoju kupaonicu dekor.
Master Kupaonica uređenje Ideje
Ovdje su neke ideje za ukrašavanje vaš gospodar kupaonice. ; Koristite veliki mozaik pločice kao akcent oko sudoper, kadom i tušem područja za praktičnu ukrasne završiti. , Odlučite se za tuš s podesivim ustaje da odgovaraju promjenom visine članova obitelji kao i oni odrasti. Pročitajte više o master ideje kupatilo tuš. ; Koristi oku pribor kao što su školjke i morske zvijezde vrata knobs dodati kapriciozan dodir na svoju kupaonicu dekor. , Korištenje temu za ukras je dobra majstor kupaonica ideja. Dodajte malo akcentima kao rukom oslikanih zdjelu s motivom moru kao školjke ili ljuštura koja će ići lijepo s kupaonicom s pješčanim boje palete. ; Stvoriti elegantan zaslon s jednim matičnih bijelih ruža ili cvijet cvijeće na kupaonicu counter vrhu. Svježe cvijeće prikazan strateški širom gospodar kupaonice daje vrlo sofisticiran i opuštajući pogled na njega. : 'Ako vaši zidovi, pločice od svoga gospodara suptilnih prirodni kupaonici je pastelnim bojama, a zatim koordinirati Vaše posteljina i ručnici s podudaranja nijanse ugljen, čokolade i kave. ; Možete koristiti žaluzine ili zavjese muslin za svoju kupaonicu prozora. Izjednačiti zavjese s ukrasnim lentu omekšati izgleda matirano prozora. ; Pročitajte više o; Kupaonica Design Ideje za male prostore, Kupaonica pregradnja ideje; renoviranje kupaonica ideje, pa ovdje su neke ideje master kupaonicu. Pokušajte sjedinjavanje tih ideja kad ste pregradnja Vašu kupaonicu i transformirati vaše sivilo kupaonicu u stilski jedan.

No comments:

Post a Comment