Wednesday 6 June 2012

Peć za čišćenje Upute

Peć za čišćenje može biti prilično bolno zadatak obaviti na vikend. Nakon što je sve tko želi da se pročišćavati sve vrste hrane izlijevanje, namrgođeni formacije, itd. držeći u pećnicu! Međutim, činjenica je, posao i dalje mora biti učinjeno i jučer izlijevanje treba očistiti, osim ako vam se sviđa miris posljednji obrok je izgorio rezidua u svoj sljedeći obrok! Neke pećnice dolaze sa samo čišćenje način, međutim, iako oni zahtijevaju manje čišćenje, jedan ne morate trošiti vrijeme ih je za čišćenje. Dakle, bez obzira na vrstu peći koju posjedujete, ali čišćenje je neizbježan! Plaćati pažnju na neke korisne pećnica čišćenje upute i savjete navedene u nastavku, može se ublažiti težak proces. Let's imaju pogled na ono što su oni!
Pećnica Čišćenje Savjeti i upute
UPUTSTVO
Svaka pećnica je dizajniran na specifičan način. Dakle, uzmite vlasnički priručnik i pročitajte upute navedene u njemu prije nego što pokušaju you čišćenja peći za prvi put. Informacije u priručniku ćete pripremiti i vas svjesni nekih ključnih učiniti i dont's peći za čišćenje, s obzirom na pećnicu imate kod kuće.
Pripremite pećnicu čistije; Većina komercijalnih proizvoda za čišćenje pećnica emitiraju pare da štrajk nečije sinusa, a da ne spominjem mogućnost spaljivanja oči i kožu u kontaktu. Ako koristite komercijalni sprejevi ili sredstva za čišćenje, a zatim bi se osiguralo da nosite rukavice. Također se može koristiti jedan od dolje navedenih čišćenje recepte za čišćenje pećnica. Ovi prirodni otapala su kao učinkovit kao komercijalnih i definitivno puno sigurnije.
Čistača 1; Mix 4 žlice octa, zajedno sa 5 kašika sode bikarbone i 3 kapi tekućine deterdžent za pranje posuđa. Vi ćete dobiti gustu pastu, koju treba primijeniti u pećnicu unutrašnjosti i pročišćenu sa spužvom. Obrišite i temeljito isperite.
Čistača 2, uzeti jednu šalicu soli i jednu šalicu prašak za pecivo i miješati ih. Sipati u jednoj šalici vode u obliku paste. primijeniti na unutrašnjost pećnice i zatvorite vrata. Toplina pećnicu na 500 stupnjeva sat vremena. ga isključiti i neka pećnica ohladi. Nakon što je cool, koristite vlažnu spužvu obrišite krhotine. Isperite temeljito očistiti pećnicu. Pročitajte više na proizvode za čišćenje.
Opće upute za čišćenje pećnice
Vrsta postupka čišćenja će se razlikovati prema vrsti peći.
Samopomoć Čišćenje pećnice
Korak 1; Uklonite stalci iz pećnice, uz brojlera tavi, koje je ispod pećnice. Upišite ih u sapunici vode za 20 minuta i obrišite čistom spužvom. Odlazak stalci unutar Pećnica može popuštati do obezbojenje i uvijanja tijekom ciklusa čišćenja.
Korak 2; Provjerite vrata pećnice je zaključan sigurno prije prelaska na samočišćenja način. Držite prozore otvorene, dok je ciklus se događa, kako bi se osiguralo izlaz za dim. Taj dim način neće staviti na zidovima i stropu vaše kuhinje.
Korak 3; Pokreni samo pećnica čišćenje ciklus, na kraju koje ćete imati sve istjecanje pretvorena u sivu hrpu pepela, koje se mogu obrisati potom s najmanje truda.
Korak 4; Nanesite nježno čišćenje rješenje 1, gore spomenuto na unutrašnjost pećnice. Koristite spužva ili vlažnom krpom obrisati ostatka. Vrata pećnice i okvir također treba očistiti s čišćenjem rješenje. Međutim, u slučaju gumena brtva, izbjegavajte ribanje, umjesto da ga samo isperite posudu vodom i sapunom. Temeljito ispirati i imaju čistu pećnicu! Pročitajte više o kuhinji čišćenje.
Za non-self čišćenje pećnice, procedura je malo drugačija. Nakon što se iz regala i staviti ih u vruće-sapunici, primijeniti čistača navedenih u unutrašnjosti pećnice. Toplina pećnicu na 500 stupnjeva oko sat vremena. ga isključiti i neka pećnica ohladi. Nakon što je cool, koristite vlažnu spužvu obrišite krhotine. Isperite temeljito očistiti pećnicu.
Pročitajte više na:; Kako očistiti pećnicu, samočisteći Pećnica upute; Od, soda za pečenje je lagano abrazivna, može ga koristiti za čišćenje pećnica na redovnoj osnovi. Štoviše, ako ste vlasnik non-self čišćenje pećnica, zatim mjesto folije aluminijskim na dnu hrane znate da će padati. Također, provjerite da li očistiti pećnicu na redovnoj osnovi. Dopuštajući buildup hrane krhotine povećati će se samo rezultat smrdljiv miris, dim tijekom samočišćenja ciklus i povećava napor trebate staviti u za uklanjanje tvrdokornih mrlja. Nadam se ovaj članak na čišćenje pećnica upute bio od pomoći!

No comments:

Post a Comment