Saturday 2 June 2012

Slimming Haljine

Postoje razni načini na koje je plus veličine osoba može haljinu, i dalje vijoriti seksi i okrugao gledati u odjeći. Sa tako mnogo opcija na raspolaganju za mršavljenje haljine, može se dobiti zbunjen. Dakle, važno je da shop za one mršavljenje haljine za žene, koje su vam okvir i istaknuti svoje najbolje osobine tijela. Ovdje su neke naputke koji će vas voditi u pravom smjeru.
Odabir Slimming Haljine za žene
Čimbenici koje trebate zapamtiti kada kupuju za mršavljenje haljine ili plus veličine odjeće za žene su navedene u nastavku.
Boje: Uvijek nastojte da ide za čvrste tamne boje, kada je u potrazi za eventualnim koktel haljina ili haljina za formalnu stranku. Crno je klasični izbor i ostale boje možete se odlučiti za su tamno plavi, smeđi i tamno zeleni. Možete isprobati različite boje u casual haljinama, ali provjerite obrazac i tkanine od haljina je u pravu.
Dizajn i Stitch: dizajn ili pad haljina, treba biti takav da naglašava svoje najbolje tjelesnih obilježja i krije vaše tijelo onih područja koja garner nepotrebne pozornost. Na primjer, ako imate velike bokove, a zatim nosi haljinu koja pokazuje off ramena, ili naglašava your dekolte su dobar izbor. Možete također odlučiti za haljinu koja naglašava vaše noge.
Tkanine: Uvijek odabir tkanina za odjeću koja odgovara snugly na svoje tijelo, pri odabiru istih za večernje haljine. Za casual haljine možete ići na svjetlo pamuk ili saten vrste materijala koje slobodno pada na svoje tijelo.
Uzorcima: za formalnu haljina, umjesto eksperimentiranje s bilo koje uzorke u svoju haljinu ide za čvrste tamne boje, ili malo vez dizajna oko vrata ili ruke slimming haljinu. For casuals, možete imati puno uzorak, ali ide za okomite pruge u slučaju da imate kratko tijelo okvira.
Vrat Lines: Ako imate velike bokove ili stražnjicu, a zatim nakon što je strani dekolte ili V izrez uvelike će pomoći. V izreza su također odličan izbor kada tražite neki rodiljski odjeću za stranke. Popratni stilski dekoltea s kopčom, će istaknuti ramena i izbjeglo crtanje pozornost nepotrebnim dijelovima tijela.
Dodatna oprema: s priborom zaista možete dati zadivljujući izgled, i vitkiji tjelesni izgled i težinu. Visoka peta koljena dužine čizme na haljini koja je do koljena dužine ili malo ispod, učinit će vam se pojaviti jači i privlačniji. Pribor poput ogrlica s lancem odmara u središtu prsa, također može dati veliki izgled i naglasiti da se određeni dio tijela. Pojasevi su još jedan velik ideja, u slučaju da imaju kraći okvir ili želite istaknuti struk području.
Slimming ispod odjeće: Da ugladiti vaše ispupčenja, i podignite vaše grudi možete dućan za neke korzete nositi pod haljinu. Provjerite jeste li kupiti kvalitetna one kao što neki od njih može biti vrlo neugodan i elastična može dati alergiju. Kupite underwired grudnjaka ako želite označite rascjep.
Najbolji Slimming Haljine izbor
Ovdje su neke opcije slimming haljinama koje možete kupiti od ženske odjeće sekciji. ;-Line haljini s laskavu vrata, u crnoj boji za formalne strane. ; Empire struk haljina za mršavljenje, za žene koje imaju trbuščić i veliki hips. ; A uzorkom haljine, u saten ili svila materijal s V vrata i čipke ispod grudi. , Mini haljinu s koljena dužine visoku petu čizme, A haljina koljeno duljine s pojasom i jedan solid boju iznutra, i drugu boju na bokovima označite krivulje. , Kad idete u kupovinu za mršavljenje haljine za žene, provjerite da li imajte na umu gore navedene savjete za odabir haljine za mršavljenje plus žene. Isprobajte što više haljina kao što želite, ali imajte na umu da odaberete odjeću onih koji odgovaraju vašem tijelu okvir, a zatim odaberite odgovarajući one. Uvijek držati oko vanjska strana za gore navedene najbolji slimming haljine!

1 comment: