Wednesday 13 June 2012

Stvari koje treba učiniti s ljepljive trake

Ljepljive trake je popularno koristi ljepljivom trakom. To je izrađena od pamučne tkanine i ima sloj od polietilena ili vinil preko obje strane. Ova traka je dostupan u raznim bojama i ima sloja ljepila na jednom od njegove strane. Postoje brojne koristi od ljepljive trake, zbog čega njegova popularnost je u porastu, a time, postoji veliki raspon u raznolikosti. Postoje različite ljepljive trake projekte i obrti koji se obično sudi ljude da čine fancy stvari. Desno od koristan torbicu ljepljive trake, novčanike to mondeno haljina ljepljive trake, postoji mnogo možete učiniti s ovim proizvodom. Dakle, ako ste spremni eksperimentirati s ovim svestran i trajan ljepljivom trakom, ovdje su neke ljepljive trake obrta. Let's saznati postupak sljedeće dvije stvari koje treba učiniti s ljepljive trake.
Trendy Stvari koje treba učiniti s ljepljive trake
Stvari koje treba učiniti s ljepljive trake # 1: mobitel slučaju, jedna od stvari koje treba učiniti s ljepljive trake je slučaj mobitel. To je korisno i može biti je napravio to kompliment your outfits. Trebat će vam ljepljive trake, mobitel, čičak trake i škare. Evo postupka.
Postupak; Korak 1: Prvo, dobiti mobitel za koji želite napraviti slučaj. Sada, dobiti ljepljive trake na željenu boju, teksturu i dovoljno široko. Možete napraviti jednu da odgovara jednom od Vaših odjeću ili torbici.
Korak 2: Držite mobitel vertikalno. Sada, zaokružite trakom oko telefona da ga u potpunosti pokrivaju, osim svoje gornji i donji dio. Ne zaboravite držati ljepljive strane out!
Korak 3: Sada, pokriti dno s ljepljive trake, ljepljive strane van. Također, provjerite je li preklapanja na horizontalnom krugu. Uvjerite se da je mobilni telefon u potpunosti je pokrivena, osim vrha.
Korak 4: Sada, uzmi kasetu kanal za završni je dodir. it Preklapanje temeljito, imajući ljepljive strani, u odnosu na prethodnu traku. Uslijediti da se savršeno preklapaju. Sada samo gornji dio je ostala otvorena.
Korak 5: Uzmite deset inča dugo trake od ljepljive trake, oko 1 ½ - 2 inča širok, ovisno o širini vaših mobitela. saviti ga na pola, da bi ga 5 cm u dužinu.
Korak 6: staviti čičak traka na gornjoj strani slučaja. Stick drugi dio čičak na klapni. Sada stavite poklopac na stražnjoj strani u slučaju korištenja komad ljepljive trake, a zatim ga donijeti na prednjoj strani slučaju, stoga zatvorite poklopac. Prekrasan, jeftin mobitel slučaj je spreman. Pročitajte više o stvarima koje bi od ljepljive trake.
Stvari koje treba učiniti s ljepljive trake # 2: Belt; A jazzy pojas se može koristiti na mnogo načina da imaju pomodan izgled. Možete ga nositi na haljinu, traperice, tunike i dati jedinstven dodir s odjeće. Možda ćete biti trošenja puno dolara za kupnju neke skupe pojasevi za svaki outfit. Pa evo načina da ovaj komad modni sebe, u jeftin način. Da bi pojas ljepljive trake morat ćete ljepljive trake (širina i boja po želji), pojasna kopča, ravnalo.
Postupak; Korak 1: Pokrenite mjerenjem vašeg struka. Izmjerite širinu pojasa petlje također.
Korak 2: Uklanjanje dugu traku ljepljive trake. Sada, saviti ga u njegovom središtu, ljepljive strane će ići u, i preklapaju. You''ll imaju ljepljive trake polovice veličine onoga što ste imali. pritisnite ga ispravno, tako da se ne pojave mjehuri. Imajte na umu da presavijeni traka sada mora biti nekoliko centimetara duže od vašeg struka.
Korak 3: Ponovite korak 2 da imaju sličnu strip ponovno.
Korak 4: Nakon toga ponovite korak 2 za još jedan pojas iste veličine. Ovaj put zadržati ljepljive out strani.
Korak 5: Sada, mjesto sve tri trake preko svake druge. Jedan ste napravili u koraku 4, će ići u između ostala dva. Debeli remen je spreman.
Korak 6: Ako je pojas je širi od petlje, rez dodatni širine od njega.
Korak 7: Sada, uzmi stilski kopču i pojas umetnite u njemu i sigurno koristeći male trake ljepljive trake. Dakle, samo budite spremni da ga vijoriti s kontrastom ili podudaranja tuniku. Pročitajte više na ljepljive trake upute novčanik.
Stvari koje treba učiniti s ljepljive trake su stvarno lako, a svjetlo na džep previše. Sve što trebate učiniti je pronaći pravu boju, biti kreativni i isprobati razne obrta. Zabavite se!

No comments:

Post a Comment