Thursday 14 June 2012

Naselje Party Igre

A naselje stranka ne mora uvijek biti formalni događaj. U stvari, uključujući naselje društvene igre kao dio svoje stranke teme, zapravo možete napraviti zabavu i nezaboravne večeri za sve goste, te su im u susret jedni druge u prirodnim informal postavljanje. Da biste mogli inkorporirati ove igre u vašoj naselje stranke, uvjerite se da ga domaćin u vrijeme povoljno za svakoga, i da vaši gosti ne imati bilo koji drugi društveni angažman. To je važno jer dobru količinu vremena je potrebno za uživanje u svim tim naselje društvene igre.
Naselje društvene igre i ideje
O zanimljivosti naselje igre igrati može biti sjajan uključivanje u vaš party ideje, kako bi dobili sve svoje goste gel zajedno, stara susjeda s novim susjedima i nove susjede sa starim prijateljima.
Utipkajte i osvojite; Igra je kao jednostavan kao što zvuči. Podijelite svoje goste u skupine, ovisno o broju soba imate. Uključite ormari u igri previše. Dajte svakoj grupi velika hrpa ključeva, koja uključuje originalni ključ za sobu. Skupina koja pronalazi pravu tipku i otvoriti vrata prvi pobjeđuje. Ova igra je izvrstan način prikazivanja oko svoje kuće za goste.
Otkrijte moj dom, Svatko zna o ovoj igri da smo svi odigrali kroz djetinjstvo. Blago lov je još jedan inovativan način prikazuje oko svojih gostiju. Stvorite popis jedinstvenih artefakata i stavki koje ste koristiti za ukrasiti svoju kuću. Jesu li vaši gosti napiši točno mjesto stavke. Napravite igru ​​zanimljive dodavanjem male knickknacks na popis, koji nisu lako vidljive. Također, u opisu stavke ne smije biti izravan. These trikovi učinit će igru ​​više izazovan.
Početna stranica je mjesto gdje se umjetnost, ostavite prazan zid u svojoj kući i imati sve svoje goste dolaze zajedno kako bi stvorili jedan ogroman slika za taj zid. Nitko ne mora biti Picasso za obavljanje ovog zadatka. Njegova posebnost leži u nastojanju od nekoliko mozga koji su došli zajedno kako bi stvorili jedan ogroman slika. Ova slika se može učiniti na platnu, ili izravno na prazan zid, ovisno o Vašem izboru. Također, veliki obzir u ovoj igri je svoju osobnost. Zanimljiv twist u ovoj igri je da će vam pomoći da izmjerili koliko dobro svoje stare prijatelje, znate, i što je svoj novi susjedi misle o vama.
Sjecanja za svakoga, podijelite svoje goste u grupe ovisno o broju soba imate. Vodič svaki gost na zaključana soba. Otvorite vrata, i neka ih odvesti u različitim sadržajima u sobi za točno jednu minutu. Ih vratiti i napisati broj predmeta koji se sjećaju u vremensko razdoblje, kažu 2 minute. Grupe koja Zatraži maksimalan broj stavki pobjeda.
Vaš san je moj san, imati svoje goste izvući vizije njihov san doma. Šaljiv izazov za goste će biti napraviti crteže poveze. Prikupiti crteži nakon što su završeni, i pokušajte razumjeti što točno gosti su pokušali prikazati, prije nego što ih zamoliti da objasni svoje crteže, u slučaju da se nije samo po sebi razumljiva. Zatim možete napraviti kolaž od tih crteža i stavite ih gore na jedinstveno mjesto u vašem domu, kao uspomenu na jedan zabavan i zabavnih naselje stranke.
Biti lijen isplati, možda niste imali vremena za ukrašavanje određenu sobu ili područja, ili su samo iscrpljena od pokretnih biti u mogućnosti to učiniti. Have your gostima to učiniti za vas. Iznesite sve artefakte i knickknacks koju ste odabrali za tu sobu, i neka vaš gosti osjećaju kao kod kuće, dajući im priliku da imaju ruku u projektiranju svoje kuće. Učinite to zanimljivih, uključujući naselje darove koje su gosti donijeli, kao dio dekora.
Bacite savršen naselje događaj po pronalaženju korisnih informacija na:; naselje Party Ideje, naselje party pozivnica, To su sve jednostavne igre koje daju svojim gostima priliku za druženje jedni s drugima. Na taj način svojim gostima će se vratiti s novim prijateljima, i slatka sjećanja o svom novom domu. Nemojte napraviti naselje party igara previše komplicirani, ili previše osobno, objavivši najbolji od puno. Ne zaboravite dati nagradu, čak i ako je mali znak zahvalnosti, za pobjednike od igara. Uživajte u ovih naselje društvene igre i napravite svoj naselje party razgovor u gradu!

No comments:

Post a Comment