Tuesday 12 June 2012

Čišćenje kolica s policama

Otišli su dani kada je mast na laktove, lice i da ste bili u ukupnom jadno stanje kada je došao na čišćenje pećnice policama. To ne znači da to nije neuredan i bijedan posao. Još uvijek je, ali stvari su definitivno bolje ovih dana, siguran sam da većina od vas bi pristao na ovo! Štoviše, ne samo čišćenje, to je apsolutno bitno da znate kako se kolica s policama se očistiti sigurno. To ne bi trebalo dogoditi da se u pećnici postaje čisto i ti su bruised i izgorio. Tako je s obzirom na sve to, čišćenje i kolica s policama je glavni kućanstvo posao. Jesmo li spremni za neke čišćenje?
Jednostavni načini za Clean kolica s policama
Drskost deterdženta; Ovaj nevjerojatan način za čišćenje pećnica. Mjesto stari list ili ručnik u kadi i mjesto racks na vrhu. Sada kada bi trebao biti ispunjen s toplom vodom dovoljno za natapanje regala. Dodaj četvrtine šalicu odmašćivanje deterdžent za pranje posuđa, u bilo kristalno ili granuliranih formi. Neka stalci potopiti u rješenje za sat vremena. To će dovesti do uklanjanja masti, automatski. Što se tiče pečene hrane tiče, pročišćavati pomoću SOS jastuk. Ovaj svibanj zahtijevaju malo lakat podmazivanje, ali ipak, stalci će iznijeti na vidjelo vrlo jednostavno i vi ste definitivno idući u biti iznenađeni da! Ostavite para to potopiti preko noći, u slučaju oni su vrlo prljave.
To nije Trash Bag; Pa, to je smeće torbu, ali se ne će se koristiti za odlaganje smeća, ali za čišćenje pećnica policama. Što trebate učiniti ovdje je držati regala u heavy duty smeće vrećicu. To je neophodno za čišćenje metodom bez nereda. Poželjno je učiniti cijeli čišćenje stvari izvan vaše vrata. Slijedite ovaj dodavanjem pola kvart amonijaka, a zatim provjerite da li pečat torbu čvrsto. Neka stalci potopiti u amonijaka preko noći. Sljedećeg jutra, isprati regali s vrtom crijevo - Voila! Ti si idući u dobiti blistav i čist kolica s policama! Ovo je jedan od najbolji način kako očistiti pećnicu i stalci dobili osloboditi od glavnih čišćenje kuće gnjavaža!
Baka kaže Ocat, Ah, lukavi stari ocat s njegovim kvalitetama raznolik rezultat ovdje previše! Da, to je ravno iz bake kitty, ali to je jednostavan i vjerujte mi, to djeluje! Trebate 5 žličica soda za pečenje, 3 kapi sapun za ruke ili tekući deterdžent za pranje posuđa i 4 žličice bijelog octa. Temeljito miješati sve te u gustu pastu. Primijeni ovo na unutrašnjost pećnice i pročišćavati with spužva. Isperite i obrišite čistom. Ako ste u potrazi na samo čišćenje kolica s policama s octom, možete dodati ocat u kadi punoj tople vode i pomije deterdžent i izvatkom your racks tamo. Neka to ostane za neko vrijeme - ocat će rezati kroz masti i prljavštine. Inače, samo sprej octa na regali s sprej bocu, neka to ostane i to počistiti. Pročitajte više na čišćenje s octom.
Sam će se očistiti Sebe; Pri tome mislim na te mogao vjerojatno koristiti samočišćenja postavka u vašoj mikrovalnoj. Normalno, to je bolje da uzmu stalci, dok je pećnica prolazi kroz samočišćenja opciju. Ali čak i ako bi stalka, to je u redu. Mislim, ako niste vrlo picky o tome kako vaša pećnica izgleda, to je. Međutim, oni će izgubiti svoj sjaj tijekom razdoblja. Ulje za salatu ili biljno ulje korisno za kuhinju čišćenje može doći na svoje spašavanja u ovom predmetu. Koristite ovu opciju ako ne imati bilo koji ideja o tome što će se koristiti za čistu kolica s policama! Pročitajte više na samo čišćenje pećnica upute.
Uz sve ovo, možete koristiti jednostavan za čišćenje pećnica. sprej je na policama i neka bude kao da je preko noći - stavi svoju racks na stari ručnik na kolovoz. Tada za čišćenje pećnica regali, pročišćavati tvrdoglavi bitova. Konačno, oprati očistiti pomoću crijeva vrt.
Sada, postoji li? Nije li to tako vrlo lako očistiti kolica s policama? Nabavite ih čisto!

No comments:

Post a Comment