Tuesday 5 June 2012

Kako koristiti Curling Iron

Brenšere puno se koriste hair pomagača koji vam mogu dati one seksi valovite kovrče ni u kojem trenutku. Osim toga oni su jednostavni za korištenje, jednostavno uključite u željezo, njih toplinu i modni kosu upravo onako kako vam se sviđa. Učenje pravilnu tehniku ​​korištenja brenšere može pomoći izbjeći štetu za kosu ovaj alat topline styling. Dakle, ako ste dosadno vaše ravnu kosu i želite dodati dašak glamura na svoj brave s nekim preslatko kovrče, onda ovdje je vodič o tome kako koristiti curling željeza stvoriti dramatičan izgled, bez potrebe za potrošiti bogatstvo na profesionalne tretmane .
Upute za korištenje Curling Iron
Odabir curling željeza; Izbor curling željeza ovisi o veličini kovrče koje želite i želite li valove i brtva kao dobro. Vaša najbolja opcija u ovom slučaju bi se kupiti curling željeza koji ima raspon cijev veličina i privitke. Na primjer za fino kovrčavu kosu, ti bi trebao manje barel veličine od oko 0,75 inča, a fizičke su voluminozna kovrče zahtijevaju 1 inch barel veličine. Osim toga, trebate provjeriti postavke topline, sigurnosne značajke kao što su automatsko isključivanjem, spreman svjetlosni pokazivač, i sigurnost držanje vrha. Određene brenšere imati dodatne mogućnosti kao što su parne postavke kako bi se zaključati u kovrce i bežični vrste željeza koji rade na baterije. Pročitajte više na kosu željeza.
Curling Iron materijala, a to je važna značajka da treba imati na umu prilikom kupnje curling željeza. The pegle obično imaju niz barel pozlaćivanje, uključujući keramika, metal i krom pozlaćivanje. Najčešće se koristi i najjeftiniji je kromirana curling željeza. Metal pozlaćen pegle je najbolje izbjegavati jer oni mogu oštetiti kosu i učiniti je gruba i krhak. Keramičke pozlaćen Okovi su svoje najbolje kladiti se jer oni mogu pečat hair kožicu za glatku, sjajnu završiti.
Priprema kose za curling, prvi korak u curlingu vaša kosa je za čišćenje i kondicioniranje kose. Nakon što ste oprali kosu, to dobro osušite. To je zato što mokre kose je opušten i ne rotor kao i suhu kosu. Na suhu kosu, nanesite neke dlake serum ili sprej termalne da bi se spriječilo oštećenje topline na kosu. Češalj kosu i osigurati da je zaplet besplatno kada početi pripreme za kosu za curling.
Korištenje curling željeza; Podijelite kosu u jednom ili dva inča particije. Skupi dio kose s prednje strane glave i otvoriti cijev curling željeza cijeđenje ručku. Sada između otvorenog ploče, stavite dio vaše kose i suzbiti. Uz kosu osiguran željeza, gurnite cijev do kraja kose i rotor željeza pod dok Zamotajte kosu oko željeza. Roll željezo dok je oko jedan inč ili dva udaljen od skalp. Držite se za 30 sekundi i zatim otpustite curling željeza tako da ga gurnete pažljivo van. Ponovite to za ostatak kose. Ako imate dugu kosu onda redar igle mogu koristiti kako bi osigurali uvijen sekcije.
Postavljanje Kovrče, nakon što je dobio sve one prekrasne kovrče ili valove u mjesto, koristite drži sprej za postavljanje kovrče. Zatim raskovati kosu dijelove i stil kosu prstima. Da biste stvorili spiralni kovrče trebate držati curling željeza u vertikalnom smjeru.
Pročitajte više na:; Kako Curl kosu s curling željeza, Izravnajte kosu curling željeza; kovrčavu kosu Styling Savjeti; Uz ove savjete za korištenje curling željeza, također bi trebao znati kako briga za kosu. Tako nakon što je dobio dokučiti kako koristiti curling željezo, brinuti kosu pomoću dobar hidratantni regenerator i kosa maske. Uz kovrčavu kosu, ne zaboravite očistiti željezo ukloniti kemijskim buildup od laka za kosu i drugih styling. S vremenom i neki iznos od prakse, možete stil kosu u nekoliko trenutaka da se one lijepe kovrče glamurozno.

No comments:

Post a Comment