Saturday 9 June 2012

Asscher Cut angažman prstenje

The Asscher rez je vrlo sličan smaragdu rezati (smaragdno rez je pravokutni s cut ugla), osim što više kvadrata, ali jedinstven u svoj sjaj. This sjaj je doveo izražaja najviše u Asscher smanjiti angažman prsten. Popularni rez, Asscher se koristi u mnogim dizajnira nakit i onih koji vole svoje dragulje velika, to je cut da odaberete.
Asscher Cut, a Asscher rez je razvio Joseph Asscher u 1902 Kraljevskog Asscher Diamond Company, Amsterdam, Nizozemska, a 155 godina stara ostavština. Josip Asscher, kao i njegov otac i brat je bio poznati obrtnik dijamant industriji. On je dizajnirao ovaj rez nakon što je naručio kraljevske obitelji smanjiti najvećih svjetskih dijamanata u povijesti. Da rez mu je pomogao iskoristiti svoju kreativnost, a Asscher rez je bio rezultat tog inovativnog razmišljanja. Josip Asscher utvrđenim parametrima specifičnima za dijamant je visina krune, veličina tablice i 58 faceta vezama, što dovodi do po čuvenoj uspjeh. Patentirao je ovaj potpis rez s ovim izrezati postaje ekskluzivni i nedostižan proizvod imati, kao i njegova dostupnost u velikoj mjeri bila koncentrirana među plemića. Ali to nije odvratiti njegove prodaje, koji su bili na vrhuncu sve do drugog svjetskog rata.
Kao Asscher obitelji članovi bili Židovi, njihova tvrtka zajedno s dijamanti su oduzeti od strane nacista. Obitelj je deportovan i poslati koncentracije kamp. Dok su obitelji bili u logorima, njihove Asscher izrezati patenta istekao a bez obnove u pogled, Asscher rez je korišten od strane druge tvrtke. Većina ostalih trgovci dijamant nisu slijedili parametri prvotno postavljen je Joseph Asscher, što je dovelo do konfuzije o 'ispravan' Asscher rez.
Asscher Cut angažman prstenje, 19. stoljeće došlo je do oživljavanja u popularnosti rez, Josip Asscher potomci uvela Kraljevsko Asscher smanjiti u 2001. Tog reza je puno više pojačan da je izvorna izrezati, to je dodatni razbiti na dijamant paviljon, dajući dijamant od 74 faceta poravnanje, dodajući da njegova superiornost u svjetlu performanse. Tog reza postao pomodan as slavne počeo sportske Asscher prstenovi izrezati angažman, kao i Asscher izrezati vjenčano prstenje.
Iako kupnjom angažman Asscher cut prsten ", smatramo da 'je ono što stručnjaci savjet. To treba imati definirane koraci koje su dobro kutna, s crtama (uglovi), koji je simetričan. Njegova 74 faceta napraviti u dubini poboljšane živost. Visoka razina vidljivosti u rez je dubina se određuje po korak rez, dakle, nedostatke i inkluzije su vrlo vidljive. Točna rezanja je bitno za održavanje kvaliteta reza. The 4 C's dijamanta previše stvari; izrezati, jasnoću, boju i karat težinu. I kao što postoji velika potražnja za Asscher dijamanata, jedan će naći mnogo nakita trgovina njih čuvanje. No, uvijek pitati za certifikaciju, koji će osigurati da je ono što držite je autentičan Asscher rez. To cut dijamant izgleda sjajno postavljena od platine, kao i u zlato.
Pročitajte više na dijamant angažman prsten i Asscher cut dijamanti.
One također mogu odabrati iz široku zbirku Asscher izrezati starinski angažman prsten, ako volite ih. I dječaka, što god se odlučite, ne zaboravite da se dolje na koljena!

No comments:

Post a Comment