Saturday 16 June 2012

Tijela obaviti kod kuće

Tijelo obaviti kod kuće su sjajan način detoxifying i gubitka koji višak masnoća. Made by popularne lječilišta i saloni za masažu, tijelo obaviti imati niz terapijskih i kozmetičke prednosti. Ne samo da čiste kožu i hidrat, ali ovaj tretman se može koristiti za liječenje niza kožnih i drugih zdravstvenih problema vezanih uz. To uključuje bol u zglobovima, mišićima i upala acne problema. Alge, glina, bilje, soli i eterična ulja su neke od uobičajenih sastojaka tijelo obaviti.
Tijela obaviti kod kuće: Kako rade?
Tijelo bitno obaviti u dvije etape, apsorpcije i cijeđenje (zbijanje). U prvoj fazi upijanja, tvar primjenjuje na tijelo i umotana u zavoje ili po oblozi. Željene učinke, bilo da se radi čišćenja kože ili liječenje kože problem je određen sastojci korišteni za proces. Dakle, ako želite promovirati inča gubitak, a zatim odaberite sastojak koji se više upija.
Nakon što su izvađene iz tekućine, tu su i praznih džepova unutar stanice koje mogu biti istisnuta od strane bliže omatanja tijela čvrsto. To pomaže tijelu stanice netaknut i ponovno se pridržavati novi oblik. Međutim, ne morate provesti sreće na spa tretmani za ovaj prirodni tretman mršavljenja. Slimming tijela obaviti kod kuće da mogu detoksifikovati i očistiti sustav može biti jednostavne domaće sastojke dok vam pomaže izgubiti extra inča. Pročitajte više na tijelu oblozi: rade.
Kako učiniti tijela obaviti kod kuće?
Domaći tijela oblozi su izvrsna alternativa skupim oblozi dostupan u toplicama. Štoviše, oni su prilično jednostavan za napraviti i zahtijeva neke jednostavne sastojke koji možete kupiti od trgovine. Prije nego što mogu početi na tretman body wrap, važno je imati na umu da morate držati se hydrated prije i nakon tretmana. Dakle, piti vodu osloboditi svoje tijelo od toksina prije nego što počnete s tijelom obaviti kod kuće.
Jednostavna Detox Body wrap kod kuće
Sastojci: 1 šalica minerala ili Epsom soli; 3 čaše pročišćene vode, 1 šalica Aloe Vera, 3 žlice maslinovog ulja ili šalica glicerin, 1-2 čajne žličice eteričnog ulja ili ulja aromaterapija, biljni čaj vrećice sadrže kamilicu, Elastic zavoji, Što učiniti
U veliki lonac, topline malo vode. Sada raspustiti sastojke u tom toplom vodom. Take off iz topline i dopustiti joj da se ohladi prije lijevanja rješenje u ledom. Mix rješenje i potopiti zavoje u njemu. Neka ga apsorbiraju rješenje. Sada počevši od gležnjeva, zamotajte zavoje oko vašeg tijela čvrsto i pobrinite se da ne ostavljaju bilo kakve područjima koja su izložena. Nakon što je to učinjeno, razmotati zavoji iz vrha i rade svoj put prema dolje.
Glina Body wrap Recipe
Sastojci: 1 šalica zelenog gline, 1 / 2 šalice morske soli, 3 žlice. maslinovo ulje, 2 šalice vode, što učiniti
Toplina vode dok se ne počne ključanja, a zatim dodajte morske soli dok se ne otapa. Dodajte preostale sastojke folijom tijelo i promiješati u rješenje. Dosljednost bi trebao biti mokrom paste, pa prilagodite voda skladu s tim. Utrljajte smjesu preko svoje tijelo i sebe s folijom za umatanje listovima ili čisto bijele ručnike. Položite u kadi za 45 minuta prije ispiranja vaše gline body wrap off.
Pročitajte više na:; tijela obaviti za izgubiti inča, tijela obaviti za gubitak težine; Osim tih tijela obaviti kod kuće, možete također koristiti Epsom soli i drugih morskih soli za učinkovitu detox rezultate. Magnezij sulfat ili Epsom soli pomaže izvući iz toksina iz tijela, smanjuju oticanje i opustiti umorne i naglasio mišiće. Since tijela obaviti može biti messy i vremena, koristite ovaj put da se opustite, čitati knjigu ili slušati svoju omiljenu glazbu. Prije tretmana body wrap, uzeti toplim tušem otvoriti pore na koži. Ne zaboravite piti puno vode i izbjegavajte brzu hranu ili kofein u naredna dva do tri dana.

No comments:

Post a Comment