Monday 4 June 2012

Pravilno Tablica Podešavanje

Uredu! ne samo da je to vrlo važno da imaju odgovarajuće tablice postavka, ona je također zdrava. On je rekao da je pravo stol postavku, dovodi do desno jesti etiketa i manira. Pravo jelo manira, dovesti do ispravne prehrane, navika i dobro zdravlje. Pa, sad da samo donosi stol postavki u novi sve važne svjetlost, zar ne? Dakle, krenimo razumijevanje odgovarajuće tablice postavljanje metoda.
Što je pravi Tablica Postavljanje etiketa?
Kao koncept, odgovarajući stol postavljanje etiketa je praksa stavljanja posuđa i pribora za jelo na stolu na pravi način i mjesto. Ove pozicije su vrlo lako za zapamtiti kad ste razumjeli koncept iza njega. Pravilan stol postavka kako bi pribor za jelo je potrebno, izvana. Kao u, krajnjem će se jela od one koja se koristi prvi, tijekom predjela. Dovoljno jasan? Broj Pa, neka nam se dobiti u više detalja odgovaranja na ono što je ispravno stol postavljanje etiketa.
Pravilno Tablica Postavljanje etiketa, idealno, obrok stol bi trebao držati 14 tipova pribor za jelo za osobu koja će biti blagovaonom stolom. Svaki od ovih 14 mora biti postavljena u ispravan redoslijed po odgovarajuće tablice postavljanje etiketa. ; Salveta (salveta); usluge ploče; juhu na tanjur, kruh i maslac ploča s maslacem nož, čaša za vodu, Bijelo vino, crno vino, harpun, Večera vilica, vilica za salatu, usluge nož, nož Ribe, kašičice, desert žlica i vilica kolač, Da, svjestan sam da svaki obrok će zahtijevati restoran koristiti sve od njih. Međutim, to je uobičajeno za domaćina da bi sve cijeli set na stolu za jednostavnost u restoran.
Usluga ploča se nalazi ispred blagovanjem, juhu zdjelu na njemu. Na lijevoj strani, (ide iznutra prema van), nalog će biti salata vilica, vilica večeru, harpun, salveta. Na desnoj usluga ploče (prema van), nalog će biti servis nož, nož ribu, juhu žlicom. Iznad usluge ploče (do dolje) će biti žlica za desert i tortu tanjura. Iznad noževa na lijevoj strani će biti voda, bijelo vino i crno vino čaše (da bi od na van). Konačno, iznad salveta na desnoj strani, bit će kruh i maslac ploča s maslacem nož.
Vidi, nije pravi stol postavku samo tako lako! Međutim, također je važno znati da je čaša za vodu je najveći staklo, zatim crno vino stakla, a najmanji je bijelo vino stakla. Među vilice, večera vilica je najveći, slijedi riba tanjura, a zatim salata tanjura. Riba je nož je manji od usluga nož. Na kraju, juhu žlicom veći od žlica za desert. Nadam se sve veličine i izgleda na temelju sumnje su izbrisani. Sada, to stvarno ne bi trebalo biti teško znati kako postaviti stol ispravno, pravo!
Dining Etiquette; Budući da sam proveo prilično malo olovkom preko stola raspravljaju o postavkama, ja naslutiti, neke tinte na pravilnu blagovaona etiketa je pozvao. Tradicionalni način stol kod kuće će diktirati da se uvijek mora čekati za svakoga za početak blagovaonom, prije nego se počne blagovaona. Međutim, kako po bontonu stol, jednom se mora početi blagovaona kada je toplo jelo. Da, u slučaju hladno predjelo aranžmane ili buffeti, treba čekati za domaćina objaviti večeru, a glava gost za početak blagovaona. Pročitajte više o blagovaona etiketa.
Ne struže žlicom vaše, viljuška ili nož na tanjur dovoljno teško za njega da bi zvuk. Tablica i blagovaona etiketa zahtjeva za osobu da apsolutno minimalni zvuk koristeći pribor za jelo na stol. Čovjek ne mora razgovarati kada netko ima hrane u ustima. One moraju čekati dok su oni žvakali i proguta hranu, za razgovor. To su etiketa da je većina od nas naučila od djetinjstva su stolni načina za djecu. Važno je znati da je pravo blagovaona navike, predstavljaju konkretne i jaka osobnost, jedan koji će biti ugodan za znati.
Pročitajte više o ispravnom postavljanju stol za svečanu večeru.
Nadam se da ovaj članak vam je pomogao odgovoriti na većinu vaših odgovarajuće tablice postavljanje etiketa u vezi pitanja. Ovo je gdje sam znak off! Sretan blagovaona!

No comments:

Post a Comment