Monday 4 June 2012

Polu-trajna tetovaže

Dakle, ono što su pro i kontra od polutrajan tetovaže? Nema kontra, samo pros. Nećete morati proći kroz bol od igle, koje stalno tetovaža nanosi. Ne morate proći kroz sirove kože bol koja jednom pati za dana, nakon dobivanja stalnog tetovaža. Možete dobiti osloboditi od polu-stalne tetovaža lako, i dobiti novu na istom područje kože.
Izbor boja i dizajna u polu-trajne tetovaže su isti kao da je stalno jedan, tako da praktički možete dobiti bilo koji dizajn želite. Tvoji roditelji neće vikati, ako ste dobili polu-stalne tetovaža! Možete dobiti svoje partnere ime tetovirane, i ne morate brinuti o uklanjanju tetovaža, ako vaš partner promjene! Sada, da znate o pro polu-trajne tetovaže, ovdje su tipovi polu-trajne tetovaže, iz koje možete ići za jedno. Pročitajte više o privremenom body art.
Sigurno polutrajna Tetovaže; Pitate, koliko dugo polutrajne tetovaže zadnji? To ovisi o vrsti tetovaža, koju su uzimajući učinili na vašoj koži. Mnogi ljudi drže u potrazi za polu-trajne tetovaže koje traju u razdoblju od 6 mjeseci ili 3-5 godina. Dobro ima dosta razlike nad onima vrste tetovaže, o kojima ćemo govoriti kasnije. No, sada ovdje su neke stare i sigurne metode koriste kako bi polutrajna tetovaže.
Henna tetovaže: kanu olovka tetovaže su brz, siguran i prirodan način tetoviranja. Možete kupiti ovaj polutrajna online olovkom tetovaža, ili u ljepoti trgovinama. Možete nacrtati oštre i fine linije koristeći ovaj polu-stalne olovkom tattoo ink, u crnoj boji. Ovaj tip tetovaža će trajati oko 2-4 tjedna.
Stick-ons: Trebam li reći više o tome ovakve tetovaže? Svatko kad su bili djeca imaju pokušao ovo tetovaže, koji izgledaju bruto kad su feding daleko, ali izgleda kul kad svježe zalijepljen na kožu. Potražite dobar kvalitet i dobar dizajn stick-ons tetovaža, i uživajte u tijelo umjetnosti za 3-7 dan.
Tats: tats ili privremene tetovaže airbrush, primjenjuju se na površini kože bez nanošenja bilo kakve štete na koži. Matrica se nalazi na tijelu području, kao i tattoo ink se stavlja na kožu koristeći airbrush. To sliči stalnog tetovaža prilično dobar, i može biti stečen osloboditi od koristi ulja ili alkohola na temelju proizvoda. To ne traje dugo i pranje ili kupanje na koži će rezultirati brže uklanjanje tetovaža. No, možete povećati to je život primjenom baby puder na područje kože, kada je TAT svježe je učinio.
Mehndi: Neki od vas mora biti razmišljanje, da kane i Mehndi su jedno te isto. No, kana je tvar koristi kako bi se tinta i tetovaže pomoću tinta perom se crne kane tetovaže, dok Mehndi je jedan od najstarijih oblika body arta. U Indiji i mnogim arapskim zemljama, žene čine zeleno tijesto od Mehndi, staviti ga u plastičnu konus, i privući dizajna over svoje ruke koji će dati crveno efekt boje boje na koži područja. Ovi posljednji za 4 dana do 1 tjedna.
Lopta nalivpero Tetovaže: To se može učiniti korištenjem bilo normalno vrh s kuglicom olovke, a može usko izgledati kao stalnog tetovaže when uredno radi. Ali, oni dobiti izblijedjele i lako ukloniti pomoću vodom i sapunom.
Ako je vaša koža je osjetljiva, a zatim učinite alergiju provjeriti na svojoj koži prije nego što pokušate bilo koji od gore navedenih polutrajna tetoviranje metoda. Nanesite malo liniju ili patch od tinte, i čekati sat vremena da provjerite za bilo kakve kože alergijske reakcije.
Pročitajte više o privremenom tetovaže:; Privremene tetovaže lica; Make Your Own Tattoo privremene; Privremene tetovaže Potražite Real, Kontroverze OD OSTALIH polutrajne tetovaže, tzv polutrajne tetovaže, koje traju mjesecima ili za nekoliko godina, uključivati umetanje pigmenata pod kožu. Sastojci umetnuti u kožu, ne može biti potpuno uklonjena i stoga, kao tetovaže ne može biti pozvan kao privremena tetovaže. Međutim, neki specijalno formuliran boje može biti mnogo lakše ukloniti, koji traju za razdoblje od 3-6 mjeseci. Mnogi tetovaže poznat kao privremena tetovaže, primjenjuju se koriste za tetoviranje pištolj koji uzrokuju nelagodu. Praktikanti reći da tetovaže će uvenuti, nakon nekoliko godina, ali ima puno razlike nad ovim, i zbog tog mješoviti mišljenja, te tetovaže ne mogu u potpunosti biti nazvao kao polu-trajne tetovaže.
Dakle, umjesto da ide za tetovažu pomoću tetovaža pištolj, što će izazvati određene neugodnosti, i ne postoji jamstvo potpunog uklanjanja, to je sigurno da ćete staviti na bilo koji od gore navedenih sigurno polutrajne tetovaže metodom, kako bi dobili body art dizajn.

No comments:

Post a Comment