Wednesday 11 January 2012

Alyssum Flower

Alyssum cvijet ili također poznat kao sladak alyssum cvijet, je mala i lako rasti godišnje cvijet koji dolazi u različitim bojama. Zajednička nijanse u kojima se cvijet nalazi su lavanda, roza, tamnije nijanse ljubičaste, bijele i sa zelenim lišćem. Bijeli cvijet alyssum je najčešći i topole izbor među vrtlarima. Budući da godišnje po prirodi, alyssum cvijet cvjeta jednom u godini, odlazi u uspavano pozornici, a onda opet raste. Iako, čini cvijet pogodan uz bilo koju vrstu vrt, izgleda više proslavio when uzgaja u nooks i uglovima rock vrt. Kontejner vrtova previše, čine idealan domova za biljke. Ne samo biljka alyssum cvijet nosi lijepe cvjetovi bijele, roza, lavande, i ljubičasta, to je dopunjeno sa svojim svježim, delikatna miris, kao dobro. Cvijet je najbolje koristiti da popuni praznine u bilo kojem cvjetnjaka, osim što je odličan akcent postrojenja. Kao što ide na čitanje ćete naići na neke važne savjete o rastu ova biljka i kako to ide o tome brigu.
Uzgoj bilja Alyssum Flower
Širenja alyssum biljka je učinjeno kroz sjeme biljke. Sjeme može se izravno sije na otvorenom u cvjetnjak, ili oni svibanj isto tako biti posijano u zatvorenom prostoru, na lonce i može biti transplantirati kasnije. Ako želite da rastu vašeg otvorenom alyssum biljka, onda je savjetovao da se sije nakon tlo je počeo uzimajući toplo u proljeće. Kada se uzgaja unutra, biljke moraju transplantirati na otvorenom post posljednja mraz datum. U rano proljeće mjeseci smatra idealnim za sjetvu sjemena. While sjetve njih, to je poželjno držati ih 6 do 8 inches apart, kako bi se daju korijeni dovoljno prostora da raste van. Imajući tlo suho dok cvatu osigurava bolji rast. Tlo treba imati dobru drenažu i zalijevanje treba biti umjeren. Sjemenke germinate u 7 to 14 dana pri 65 stupnjeva do 70 stupnjeva Farenhajt. Tijekom sušnih razdoblja, zalijevanje mora biti učinjeno jednom ili dvaput tjedno. Opće namjene gnojivo je dovoljno dobar za hranjenje biljke. Dead cvijeća ili lišća mora biti dobivši osloboditi ili barem mora biti obrubljen off. Shunning biljka redovito je također dio skrbi alyssum cvijet. Alyssum cvijet biljke također mogu uzgajati u visećim košarama, oni daju kaskadni učinak.
S obzirom na svjetlo zahtjeve biljka alyssum cvijet, ona voli puno sunca i do djelomične djelomičnu sjenu u poslijepodnevnim satima. Nakon što biljka postiže čvrstim osnivanje, to će rasti i do prvog mraza. Problemi od insekata i bolesti jedva smeta rast biljke alyssum cvijet. Međutim, ako takvih faktora javljaju, organske ili kemijskih repelenata kukaca and fungicid se dovoljno dobro da se koristi u svrhu. Pročitajte više o vrtu.
Svaki cvijet ima značenje i tako čini alyssum ili slatko alyssum cvijet. Neki ljudi kažu da je cvijet znači 'vrijedan izvan ljepote', a neke imaju drugačije značenje alyssum cvijet. Prema njima, 'slatki' dolazi iz ugodan miris cvijeća i 'alyssum "je izveden iz grčkog prefiksa, A-lyssa, što znači' bijes '. Ovo značenje se vjeruje da dolazi od upotrebe alyssums kao antidoti na bjesnoću. Znati više o cvijet značenja.
Dakle, ovo je bio opis o alyssum cvijet u orah ljuske. Kao što možemo vidjeti, ništa poseban je potrebna za uzgoj this srdačna i prilično lako rasti biljke. Uzmi potrebna skrb postrojenja i uživati ​​gledajući njegove punom cvatu i ljepote u proljeće.

No comments:

Post a Comment