Monday 9 January 2012

Kako rezati kosu s Clippersa

Jedna izlet na šišanja salon možete snimiti rupe u džepu. I to ne samo novac, jedan ima uzeti imenovanje, napraviti dodatni napor uzeti vremena iz nečije zauzet raspored, i ići na salon za šišanje. To je razumljivo da se žena ići u takve krajnosti i uzeti bolove u podšišati, jer žene mogu biti miran opsjednut s načinom na koji oni izgledaju. Ali ja vidim nikakvog razlog zašto muškarci, pogotovo onih ići u za običnim šišanje većinu vremena, treba potrošiti toliko novca i vremena za šišanje, kada isti rezultati može postići kod kuće koristeći Clippers. Ako previše, mislite na istom linijama, i želite znati kako ošišam s šišalica, kod kuće, onda ovdje je korak mudar postupak za isti. Pročitajte više na muške frizure.
Postupak za Cut Men's kosu Clippersa
U cilju cut vaše vlastiti kosu s šišalica, morat ćete, prvi svega, ulagati u dobrom kvalitete clipper. Kupnju one koje dolazi zajedno s malim češljem priloge i škare. Nakon što ste spremni opremu, vi ste spremni za početak kose rezanje postupak.
Korak 1; prvi korak u rezanje muškaraca's kosu s šišalica uključuje, pranje kosu i kasnije kondicioniranje, tako da kose može biti rezati glatko. Ako idete na bilo koji salon, ćete vidjeti kose dressers inzistirajući na pranje kose prije uređaj. Tako ste slijediti isti stvar kod kuće. Nakon pranja kose, neka ga na suhom naravno, prije nego što nastavite na sljedeći korak.
Korak 2; Uzmi ručnikom i stavite ga okolo vašim ramenima biste izbjegli bilo zabrljati. Sada, uzmi aparat, odaberite odgovarajući prilog i spojite ga na šišanje. Biste izrezali Guy's kosu s šišalica, privitak što je pola inch u veličini će učiniti. Takav privitak je značilo da se ošišam vrlo male dužine.
Korak 3; Ako želite znati kako cut kose s šišalica kod kuće, trebali biti vrlo jasno o polazište koje trebali uzeti rezati vaše kose. Idealno, trebali početi rezanje kosu od baze glave, prema vrhu glave. Jednostavna logika iza ovog je da bi se rezati kosu, aparat bi trebao biti smješten i preselio se u suprotnom smjeru od smjera rasta dlačica. Da biste to postigli, naginjati glavu prema naprijed i mjesto jedrenjaka na stražnjoj strani glave, na vratu, na mjestu gdje se rast kose počinje. Uključite šišanje kose na i sa čvrstim pritiskom, početi kreću u smjeru gore spomenuto, tj. ka vrhu. Kako bi sigurni da svi kosu u područje je cut pravilno, premjestiti kliper unatrag na istom putu na glavu, ovaj put iz vrhu vaše glave, prema bazi vrata. To će pomoći u rezanje kosu koje ste možda propustili početku.
Korak 4; Sada odmaknuti iz sredine dijela, i premjestiti aparat za šišanje isti način, tj. u suprotnom smjeru od kose rasta, iz bazi vrata prema strani glave, čak rezanje kosu od iza ušiju .
Korak 5; Nakon što ste gotovi s leđa i donji dio glave, sljedeći korak u kako smanjiti kose s jedrenjaka, je mjesto jedrenjaka na kose na čelu i kretati se prema vrhu glave. Nastaviti clipping do sve kose postaju na željenu duljinu.
Korak 6; Sada uzeti par malih škare, i Trim Vaše hairline u svim smjerovima, tj. čelo, vrat i strane uši, tako da šišanje izgleda čak i simetrična.
Pročitajte više na:, Kako koristiti šišanje; rezanje svoju kosu, kako ošišam kod kuće, nadam se da sada znate kako rezati kosu s jedrenjaka. Dok koristeći Clippers, pobrinite da cijeli vašom kosom je izrezati, češalj kosu od vremena na vrijeme između, ili trčanje prstiju u kosu opet i opet tako da možete lako identificirati kose koja je lijevo nerezanih. Šišanje nisu samo za dobivanje jednostavne hairstyles gore navedene, ali može također koristiti za uvenuti kosu, koja odnosi tehnika u kojoj duljine kose postupno povećava ili smanjen. Ako želite znati kako da se gubiti kosu s jedrenjaka, tada je postupak za to je isto, samo morate promijeniti različitih straže privitaka koji dolaze s jedrenjaka. Iako ja osobno bih preporučio da biste dobili takve specijalizirane frizura, idete profesionalni frizer, te koristiti samo škare za jednostavne frizure.

No comments:

Post a Comment