Sunday 15 January 2012

Govor tijela - atrakcija

Trebam ići razgovarati s njim? Trebam ju pitati van? , Možda ću biti snimljen niz, bez drugi pogled, ako sam joj pristup ..., Možda je on će smijati u moje lice ..., Da li mi je poput? Li ona sviđam? Kad bih samo mogao pročitati njezin / njegov um!
Zvuči poznato? Slatki nemir i čežnja izgleda da ide s novim gnječiti, tamo gdje je toliko romantično premlaćivanja od srca jer je nervni regala anksioznosti i sumnje? Što je rješenje onda? Da li sami otpraviti na ulogu izgubljenog ljubavnika? Ili ti uzeti taj dodatni korak i njima pristupa?
Dobro to je stvarno vaš izbor da, ali ono što možemo pomoći, je ostavljajući te u na stvarni tajne (otvoreni tajne, iako davno zaboravljene) u tijelu jezik atrakcija.
Govor tijela - atrakcija
Najviše nas vjeruje da je jedini izbor lijevo kada smo u ljubavi je da pristup našim predmetom interesa i učiniti naše namjere i osjećaje verbalno jasan. Tek tada će smo znali, ako su naši osjećaji bili uzvratili. Taj 'gdje smo u krivu, jer vjerujem ili ne, postoji cijeli niz ne-verbalne komunikacije znakovi i signali da su indikativno da li je osoba privukla nas. Pojednostavljeno, oni su promatrajući govor tijela znakove privlačnosti.
Kao pojam sugerira, naš govor tijela je pokazatelj naših misli i osjećaja. Stoga je moguće da nam je znati da li ili ne osoba koja je privukla nas jednostavno promatrajući svoje tijelo jezik. Govor tijela odnosi se na ne-verbalne znakove i signale koje daju which, indikativni su za naše ponašanje - pozitivni ili negativni. To se događa podsvjesno. A ako se uspješno podići na te signale, možemo naučiti što je osoba razmišljanja. Slično tome, kada je osoba privukla na drugu, ima karakterističan govor tijela da on / ona će se prikazati - na taj način kako bi saznali ako je osoba privukla nas jednostavno trebamo promatrati ovih znakova.
Više o Body Language, kako Pročitajte Body Language, Body Language objasnio, tumačenja govora tijela, Body Language Signs privlačnosti
Kad je osoba privukla je netko on / ona će se prikazati određene tell rep znakovi da nam osigura iste. Potreba je osposobiti naše oči za ulov ove signale, jer ako osoba ima svoj jezik niz grlo, (koja ne ostavlja mjesta za sumnju) većinu vremena oni su suptilne.
Većina tih govor tijela znakove atrakcija su bliže opće pozitivne ili negativne govor tijela znakove da smo došli da prihvati u svakodnevnom radu. Primjerice, znamo da je osoba koja održava nula oči u oči ne zanima ono što vam reći. Ili netko koji je stalno dira his nos ili fidgeting je o nervozan. Tako postoji cijeli popis znakove da znate, ako je osoba privukla vi ili ne.
Da biste znati više o općim znakove govora tijela, čitati, Body Language signala; Govor tijela Geste, Govor tijela privlačnosti Znakovi u muškaraca
To je prilično lako gledati za te znakove u muškaraca jer oni pokazivati ​​već nekoliko od tih u odnosu na žene. Zato nema zabune ili zbunjujuće osjećaje atrakcija za nešto drugo.
Govor tijela atrakcija Znakovi u oči, Održavanje kontakta s očima u duljim razdobljima puta pokazuje da je osoba privukla k vama. To doslovno znači 'I see you ". Da ne bude u zabludi za brzi sastanak očima preko prometan sobi i onda pucanje očiju prema dolje jednako brzo, ali namjerno držanje pogleda. Možda prijevoz određene stvari kroz njega. Dugotrajan kontakt očima dovodi do povećanja otkucaja srca i oslobađanje adrenalina, kao što je tvar koja se zove fenilalanin (PEA), koji je isti hormon koji se oslobađaju kada smo u ljubavi.
Ako on i dalje zuriti, ili vas uhvatiti ga gleda u vas svaki put kada se pogled u njegovu smjeru, a zatim održavanje kontakta očima, budite sigurni da on je privukao k vama.
Uz to, promatrati kad te vidi prvi put je li svoje učenike šire. Iako treba biti vrlo pažljiv da primijetiti to i cijeli proces traje 5 sekundi, no to je znak. To je jedan suptilan način doslovnog čišćenja očiju tako da mogu promatrati bolje.
Povišena obrve i spaljivanja Nozdrve, provjerite za malo podigli obrve kad ga sljedeći susret. Poštujte ako mu obrve niknuti nešto u očima od vas. Ako je zainteresirana, obrve i dalje će malo da uskrsne, dok ste u njegovoj tvrtki. Tako i ako on luke osjećaje za vas, nosnice mu will njuh ikada tako nešto.
Nasmiješena držanje, Osoba koja želi biti blizu vas će se želite da vas kao udoban kao moguć koju ste stavljajući na jednostavnost. Tako je obično će imati sretan držanje. On će osmijeh ne samo svojim ustima, ali cijela njegova lica - oči će zasvijetliti i obraze rumenilo kao on nasmiješi.
Cherry Lips, njegove usne će dobiti ispran u malo crveno boja - jer krv će pojuriti do tog dijela. A ako on liže usnama, ili ih dodiruje prstima - on je zapravo razmišljanja o tome što on želi da se s njima.
Smoothing odjeću i kosu, a minute on vas vidi i uspostavlja kontakt očima, on će se premjestiti na izglađivanje svoju majicu ili izjednači ili pokrenuti svoje ruke preko njegova kosa zalizati imaginarne nestašan nitima. To je zato što on želi izgledati dobro za vas. I stoga ćemo učiniti mentalno provjerite da li su sve stvari na svom mjestu.
Položaj tijela, Vi ćete znati on je privukla na vas ako je naslonjena na tebe, držeći se za svaku riječ koju kažem. Njegova ramena će pokazati ka Vama i čak i ako mu noge su zgužvane - koljenima i nožnim prstima će biti istaknuti u svom smjeru. To je pokazati da ste u središtu njegovih atrakcija.
Otvorenom položaju, on će se uvijek održavati otvorene pozicije i pokušati pokazati svoju muževnost ako je zainteresiran za vas. On će istaknuti svoje grudi, sisati njegov trbuh i probati i stajati jači bez opuštene ramenima. Tako i stavljanje ruke na svojim bokovima daje dojam teže tjelesne set. Mogao fold je majicu da pokaže svoje ruke ako su dobro izgradili.
'Roba' na zaslonu, ponekad čovjek stajati s rukama u džepu i spojiti svoje prste u svoj pojas i doslovno upućuju na njegove prepone. Tako je i on mogao sjesti sa svojim nogama širom otvoren, tako da možete "vidjeti bolje '. To su vrlo nesvjesno znaci staviti svoj paket na zaslonu, tako da znate da je dobro obdaren. U davna vremena, žena je izabrao ljude koji su bili fizički jaka, tako da bi mogli loviti i osigurati njima i njihovoj djeci, i da će osigurati nastavak vrste. Iako imaju metode promijenilo, duboko dolje još uvijek su vođeni tom istom urođeni potrebu.
Će dobiti svoje pažnje, On je stalno će pokušati i da bude blizu vam je to moguće, uvijek lebdeći u Vašoj okolini. Tako i da će probati i dobiti vašu pažnju ili tako što naglas ili osmišljavanju vlastite metode. Nešto što ćete ga držati u vašoj periferni vid u svakom trenutku.
Eliminirati sve prepreke, kad je s tobom on će pokušati ukloniti sve prepreke koje padaju između vas i njega. Maybe prebacuje stolicu daleko ili ako ste stolom zajedno, kreće stakla na stranu. Tako i on može pokušati i stajati između vas i netko drugi da ih blokirati daleko i pokazati im da ste pod njegovu zaštitu.
Govor tijela atrakcija Znakovi u Dodirivanje, a vrlo činjenica da je on omogućava u svoj osobni prostor govori svezaka o njegovu privlačnost. Drugo nego da ćemo pokušati usvojiti nekoliko neagresivne načine tebe dira. Primjerice - drži vaše ruke ili mali vaših leđa dok usmjeravaju na određenom području, ili ostavljajući tvoj dodir koljena dok ćete sjedite zajedno, stiskanje ruke, ili sjedi bliže nego potrebno.
Ovi članci svibanj biti zanimljivo pročitati za vas, Body Language of Men, Čitanje Man's Body Language, Body Language Signs privlačnosti kod žena
Žene po prirodi imaju vještine flert i crtanje pozornost na sami. Stoga kada žena privlače netko postaje lakše primijetite ove znakovi koji su pet puta više nego što čovjek prikazuje.
Body Language atrakcija u oči, kada žena privlači netko ona će pokušati održavati duljeg kontakt očima. Ako je primjećuje gleda u nju, ona će održati vaš pogled na 05/04 sekundi onda pogledajte prema dolje i odmah pogledam ponovo. Ovo je siguran znak da je ona privukla k vama.
Tako i kad je vidim prvi put, a ona je zainteresiran za vas, njezin će učenici dobiti proširene. To će dovesti do srna-očiju mekše izgleda da je pod svjesno donio pokazati da je ona privukla na vas i želi biti u mogućnosti da vidite bolje.
Kosi u, ako je ona privukla na vas, joj htjeti pokazati da je ona tu za vas - zainteresirani za sve što kažu i zapravo drži na svoje riječi - time podsvjesno će nagnuti u vama kada razgovarati. Mnogo puta će ona naslonila nešto pokazati krivulju njezina tijela.
Lizanje usne Sljedeći put promatrati pažljivo i vidjet ćete da kada žena privlači netko joj usne će postati malo ispran zbog krvi rushing na taj spot. Nadalje, bit lizati ili pućiti usne, jer oni teže da se suha. Ona je možda čak i prijaviti ruž ispred vas da se vaše pažnju na svoje usne.
Izraza lica, Kad je netko privlači, žena će se uvijek osmijeh širok i puni. Nasmijana, ne samo s njom usta ali joj oči i obraze - joj oči doslovno će svjetlucati. Isto tako, da će naginjati glavu postrance stvoriti poza. Više o izraza lica.
Nerado Dodirivanje, žena će dotaknuti dijelove lica poput obraza ili usana ili njezin vrat da biste dobili vaše pozornosti na onim mjestima, to je suptilan način da se kaže ona želi da joj dodir tamo. Ona je također igra svojom kosom.
Smoothing Odjeća i Flipping kosu; Jednom kad vidi da ste u istoj prostoriji kao i njezin, trebat će više nego često ne, naći joj izglađivanje joj bluzu. Tako i ona će Flip joj kosu i izložiti njezin vrat koji je pokoran način za reći da je ranjiv i nije zaprijetio da će pustiti na vas u njoj ranjivosti.
Stav, ramena će se okrenuti prema vama i njen povratak na svima ostalima, čime pokazuje da ona nestane sva natjecanja i pronalazi li zainteresirani dovoljno da se fokusira sva njena pažnja na vas.
Otvori Palms, promatrati njeno dlanove sljedeći put susreću. Ako su širom otvorena, tako da ih možete promatrati, to znači da je ona vrlo ranjiva na vas. To je njezin način podnošenja, no s druge strane, ako joj šakama su čvrsto zatvorena to znači da ona ne vjerujete dovoljno.
Opće reakcije, ako ona smije na svaki mala stvar vam reći čak i kad znam da nije nužno da smiješno, znat ćete da ona pokušava pojačati svoj ego i učiniti Vam udoban u njezinoj nazočnosti. Tako je ona nesvjesno ćemo pokušati dotaknuti ruku nekoliko puta.
Zrcala svoje poteze, ako ustanovite da baš kao što podignite čašu, ona ne previše, ili kada ispočetka nos, ona će učiniti isto - Ona je podsvjesno mirroring svoje poteze. Ona pokušava pokazati da je ona privlači vas i želi učiniti sve što ste radili.
Za više informacija o govoru tijela žena i glasi:; Žene Body Language
Tako da sljedeći put kada se cijepa kosu van i trošiti besanih noći razmišljajući da li treba ili ne treba pristupiti da je netko poseban - samo slijedite ove jednostavne naputke i točno znam da li je on / ona je zainteresiran. Sve Best!

No comments:

Post a Comment