Tuesday 17 January 2012

Marelica Kernel Oil

Prunus armeniaca predstavlja znanstveni naziv za mali žućkasto-narančasto voće, što znamo kao kajsije. Marelica je jama u to što sadrži kernel. Marelica kernel ulje je iznuđen pritiskom na ovu kernel. Marelica kernel ulje je čista i prirodna i ima mnogo njega kože i kose svojstvima. Ovdje su neke od marelica kernel ulje pogodnosti, za kožu, kao i kose.
Prednosti marelica Kernel Oil
Njeguje kožu; marelica kernel ulje sadrži sastojke kao što su esencijalnih masnih kiselina, linolna kiselina i oleinske kiseline. Bogat je vitaminima također, posebice, vitaminom E i vitamina A. Svi ovi sastojci čine marelica kernel ulje, odličan kožu hidratantnu kremu. Redovita primjena marelica kernel ulje može napraviti koža glatka i meka. Suhe kože, zrele kože i kože koja je nadražena zbog pretjeranog izlaganja suncu, mogu se liječiti primjenom marelica kernel ulje izravno ili koriste proizvode, kao što su losione, balms i krema, koje su to kao jedan sastojak.
Smiruje nadraženu kožu, marelica kernel ulje je prirodna ulja i stoga je vrlo blaga. Zbog prisustva linolne kiseline i oleinske kiseline, to je protiv upala svojstva previše. Tako, marelica kernel ulje za acne je vrlo koristan kao acne-skloni, osjetljivu kožu, može biti ublažava svoje redovite primjene. Za liječenje acne, napravite smjesu od marelica ulje, ulje lavande i tea-tree oil i to primijeniti na acne-izvještačen područje. Pročitajte više na prirodni acne lijekove.
Je nosioca ulje Nekretnine, marelica kernel ulje je također odlična ulja za masažu. Ona ima sva svojstva prijevoznika ulja, tj. pomaže širenju ulja ili mješavine it je staviti u, ravnomjerno na kožu. To je vrlo lako za kožu kako bi apsorbiraju ovog ulja previše. Zbog tih svojstva, marelica kernel ulje se koriste u aromaterapiji smjesama. Također je pomiješana s drugim uljima before masaže tako da koža može apsorbirati ulja za masažu na bolji način.
Čini kosu zdrav, marelica kernel ulje pomaže kod izrade kosu mekom i sjajnom. Marelica kernel ulje vlaži i hrani korijen kose, kao i kose. Regular application organske oil kajsije kernel poznato promicati izrastom previše. Pročitaj više o tome kako dobiti zdravu kosu.
Postupak za korištenje marelica Kernel Oil
Kako koristiti koštica marelica za kosu, Kako biste koristili marelica kernel ulje za kosu, prije svega, imat ćete za zagrijavanje ulja. Pobrinite se da nije prevruće, jer u suprotnom mogu snimiti vaše vlasište. Zatim, uzeti malu količinu na dlanu i koristeći dohvat ruke, masaža vrelom ulju, uranja u kosu i vlasište. Nastavite masažu za desetak minuta. Ostavite ulje na kosu preko noći i operite šamponom u jutarnjim satima. Pročitajte više na vrućem ulju tretman za kosu.
Jednostavniji način za korištenje marelica kernel ulje za kosu učiniti je dodati nekoliko kapi ulja u uređaj i zatim ga primijeniti na glavu, nakon shampooing. Ukoliko imate suhu, kovrčast kose, to će učiniti vašu kosu sjajnom i lako upravljati. Pročitajte više na najbolji eteričnih ulja za kosu.
Upute za korištenje marelica Kernel nafte za kožu, za moisturize vašu kožu s marelica kernel ulja, možete se mala količina ga u dlan, i primijeniti ga na lice nježno. Ako želite koristiti ga kao masaža ulje možete dodati i druge sastojke kao što su bademovo ulje i maslinovo ulje da ga, a zatim masirajte lice s njom. Marelica ulje kernel će vam pomoći u pravilnom apsorpciju ulja u kožu i na taj način, čine ga zdravim. Također možete dodati nekoliko kapi marelica kernel ulje svoju kupku, to će uistinu kožu na cijelom tijelu, ali i opustiti vas.
Kao što možete vidjeti, marelica kernel ulje ima veliku korisnost, i drži naše kože i kose u dobroj formi. Jednostavno trljanje ulje na svoje tijelo, kao i kosa, dovoljno da se zdrav sjaj.

No comments:

Post a Comment