Friday 13 January 2012

Jalov Mulberry Tree

Stablo da izgleda prilično na krajolik, besplodan duda stabla botanički poznat kao Morus, je rod 10-16 vrsta listopadnog drveća. Ponekad, poznat kao muški stabla bijeli dud, ona je u upotrebi u Kini za preko 4.000 godina, kao primarni izvor hrane za larve svilene bube koja je potaknula drevne kineske tekstilne industrije. Još tome, ne samo za Kinu, ali mnoge druge azijskim zemljama kao dobro. To je bio uveden u Sjevernoj Americi za vrlo istog razloga, osigurati prirodni izvor hrane za potencijalne dudov svilac industrije, međutim, svilena buba industrija nikada nije ostvarila svoj potencijal, ali stabla sa svojim dražesnim širenje podružnica je postao izvrstan alternativni to plodonošenja dud stabala za krajobraznu koristi. A jalov duda tree ne nudi nereda ili smeća povezane s poginulih i bojenje dud voće. Pročitajte više na dud stablo identifikaciju i dud stablo činjenice.
Kako to Grow jedan besplodan Tree Mulberry
Jalov dud dijeli vrlo slične karakteristike plodnih jednom. To se može postići visinu od 30-50 metara pod povoljnim uvjetima, i ima vrlo gustu okrugli krunu, dok neke sorte u roku od ove sorte imaju viseće izgled divovski puzavac. Stablo je listopadni with sjajan tamno zelene, nazubljenim listovima. Some duboko su lobed, a neke rijetko. Iako je visoka stabla, besplodan one mogu biti u obliku da imaju središnji lider s kratkim, žilav trup i vijenac napravljen od bočne grane.
Jalov Mulberry Tree Care: A besplodna stabla duda lako se propagira kroz reznica mladih drva, pa čak i zrelo drvo. Oni su brzo vinogradara i ne nemiran. Oni činiti dobro u većini tlo, ali radije tla pH 6,1 - 6,5, samo izbjegavati teška glina tla. Oni trebaju punu ili djelomičnu sunce, u hladu oni ne rastu zdrav. Vole biti zali dobro, ali bitak suša otpornih će tolerirati suho uroka previše. Pročitajte više o brzorastućih stabala.
Jalov Mulberry Tree Roots: bezuspješnih dud stabala plitke bočne korijene, a ne duboka rasponu. To uzrokuje problem, kao i korijenje imaju prirodnu tendenciju da se krećemo prema izvora vode, a bočno korijenje sigurno će pokušati doći u kanalizaciju i ostale cijevi za vodu, uglavnom razbijanje u njih. Dakle, odaberite mjesto s skrb. For osnovan drveće, korijena orezati je općenito preporučuje, ali kao stablo raste korijenje olakšati lišće rast, biti spremni za lišće gubitak. Get stručnu pomoć za izrezivanje nepoželjne korijene, izrezati na pogrešan način i stabla mogao umrijeti.
Žuti lišće na besplodna Mulberry Tree: Osigurati da lushness vaših bezuspješnih duda stablo ne ožutiti, platiti pozornost na gljiva koja općenito inficira donjoj lišća i količina vode dano stablo. Besplodna stabla duda duda bolesti uključuju Leaf Spot koji utječu na lišće, a Cotton Root trulež koja postavlja u korijenima, će žuto lišće. Oboje može biti tretirana, iako korijen trulež je malo teško sadržavati. Nedovoljno voda je drugu uzrok lišća yellowing, korijenje ovog stabla su plitko i imaju tendenciju da isušiti brzo, otuda uvijek vode duboko i redovito.
How to orezati jedna besplodna stabla duda: orezati the jalov stablo duda, nakon što je prolio svoje lišće. A Pollard tree obrezivanje tehnika je primijenjena ovom različitim dud stablo. Kao ideja je održavati kratak debeo prtljažnik, ova metoda ohrabruje krepkima, lisnatog lateralnog grananje rasta blizini debla stabla. No, ta metoda mora biti primijenjen kada se stablo je mlad, kako je utvrđeno stabla mogu dobiti oštećena. U ovoj metodi, većina grana koje su 1 do 2 inča s glavne stabljike (namijenjena debla) su odsječeni, što je rezultiralo usko raspoređeni puca da se pojavi bočno. Orezati bilo koje druge grane koja može rasti dalje dolje ili iz prtljažnika. Ako ne želite slijediti ovu metodu, dati svoje stablo ukupno orezati u jesen, smanjiti svi iz oblika, oštećene, bolesne i slomljenih grana. Pročitajte više o cvatnje grmlje i drveće.
Jedini problemi sa jalov dud stablo je iznimno brzog rasta, plitke bočne korijenje i zahtjev dosta vode, ali ako možete dobiti oko njih, te da imaju prekrasan obliku shade stabla u svoje ruke!

No comments:

Post a Comment