Friday 20 January 2012

Voće muha u kući

Kao ljetna sezona dolazi kraju, možete primijetiti male leti insekti ui oko kući, osobito u kuhinja i kupatilo. Ovih insekata su ono što se zove voćne mušice. Kao što naziv označava, oni se nalaze na infesting rezati voće, trule banana i trgovine stavke. Iako voćne mušice u kući su smetnja tijekom cijele godine, oni su najčešći u toplom i vlažne klime, kada je zrelo voće i povrće su dostupni u izobilju. Znati više o tome gdje se voćne mušice dolaze.
Kako da biste dobili osloboditi od voćne mušice u House?
Prisutnost unrefrigerated voća i povrća su često vodeći uzrok za voćne mušice zaraze. Srećom, postoji nekoliko načina da biste dobili osloboditi od voćne mušice u kući. Možete pratiti prirodne eko-friendly način da ih iskorijeniti, prije nego pomoću kemijskih proizvoda. Navode se u nastavku su korisne savjete o tome kako ubiti voćne mušice u kući:
Ukloni Hrana Izvori - najpraktičniji način biste dobili osloboditi od voćne mušice je eliminirati izvori hrane koje ih privlače. Dakle, ono što trebate učiniti je pokriti voća i trgovine stavki ili ih stavite u hladnjak. I ne zaboravite počistiti smeće za otpatke redovito. Ukratko, sanitarne je ključni korak da biste dobili osloboditi voćne mušice.
Eliminirati razmnožavanja - Životni ciklus voćne mušice ne više od 10 dana. Tijekom tog kratkog životnog vijeka, odrasla ženka muha reproducira više od 400 jaja trulo voće, propadaju gljive, gnojiva, otvorene odvodne i drugim uzgoj mjesta. Uklonite kao osnova uzgoja koliko je god moguće kako bi se izbjeglo muha zaraza unutra.
Lay muha Zamke - Možete položiti muha zamka pomoću male količine crnog vina ili piva u plitku zdjelu. Pokrijte zdjelu s tankim plastičnim i to sigurno s gumenom trakom. Make rupice (s veličina dovoljno velik za muha ulazak) u plastične poklopac. Privukla na pivo ili vino, leti će letjeti kroz rupu, ali neće moći izaći.
Kill voćne mušice - Ubijanje voćne mušice u kući može se postići nekoliko lijekova. Pomiješajte 20 kapi Lemongrass ulja s 4 unci vode. Koristite ovaj razrijedite rješenje sprej za kuhinju uglovima, kupaonice i područja oko kuće. To će ubiti voćnih mušica i drugih kućanskih insekata. Znati više o tome kako ubiti voćne mušice.
Koristite Ocat Rješenje - Razrijedite octa, pripremili miješanjem octa (¼ šalice), jelo pranje sapuna (dva prstohvata) i vode (½ šalice) je odličan rješenje ubiti voćne mušice. Jednostavno mjesto ovog rješenja u kredenac, naći ćete voćne mušice uzimajući privučeni ocat miris i zarobljeni na smrt. Znati više o uzimajući osloboditi od voćnih mušica s octom.
Hang muha Strips - za dobivanje osloboditi od voćne mušice u kući, možete kupiti voće letjeti traka s tržišta te ih objesiti slobodno u kredenac, kupaonica ili područja zaražena voćne mušice. Pobrinite se da su obje strane trake izložena muhe. Plod mušice dobiti zarobljeni u trake te ih ubiti.
Vi svibanj želite saznati više o:, uzimajući osloboditi od voćne mušice u kući, kako eliminirati voćne mušice, Uzimajući osloboditi od voćnih mušica, naravno, s ove informacije kako da biste dobili osloboditi od voćne mušice u kući, nadam se da ove male stvorenja neće biti problematično pitanje za vas. In slučaju ti prirodni lijekovi ne djeluju, možete kupiti kemijski sprejevi, da su posebno formulirani da ubije voćne mušice. No, pobrinite se da slijedite upute u skladu s uputama proizvođača.

No comments:

Post a Comment