Sunday 15 January 2012

Kako očistiti pećnicu

Očistite kuhinja ne znači samo čisti podove, zidove i pločice. Očistite elektronički kuhinjski aparati, pribor za jelo, kuhinja ormarića, a svaka takva stvar čuva čistom, učinit će vaše kuhinje izgledati čisto i uredno. Dok se kuhinja čišćenje, jedna od stavki koje se ne mogu zaboraviti je pećnica. Pa to čišćenje i pospremanje svakodnevno možda neće biti moguće za sve vas. Ali kad ti sticky ili tvrdokorne mrlje pojavljuju ili iznenada neke hrane izlijevanje u, što ćete učiniti? Možda se pitate kako se čisti pećnica? Dakle ovdje je rješenje.
Kako očistiti električni štednjak
Soda za pečenje, dobro, možda ste čuli mnogo o soda za pečenje se koristi za čišćenje u kućanstvu svrhu. Ako se pitate kako se čisti pećnica sa soda za pečenje, a zatim ovdje je postupak. Uzmi soda za pečenje u posudu, dodajte vode da se formira tanki tijesto. Sada, primjenjuju ovu zaljepite unutar pećnice i preko vrata mekom krpom. Ostavite ovaj preko noći. Sada pročišćavati koristeći jedan razbojnik, možete koristiti malo vode da pomogne trljanje. Možete koristiti za struganje tapeta za ribanje za uklanjanje teških mrlja. Završi čišćenje čistom vlažnom spužvom.
Sapunici, Čišćenje peći redovito koriste sapunici, je najbolji način da održi svoj izgled i naravno higijene. Za redovne čišćenje, koristite krpu umočen u otopinu voda i tekući sapun kuhinja, obrišite interijera i eksterijera peći potpunosti koristeći ovu krpom. Opet se čistom krpom, navlažite koristeći samo vodu i obrišite pećnicu. Završiti tako da je brisanje suhom mekom krpom.
Bleach; Ova metoda mora se koristiti samo ako je potrebno očistiti zaista tvrdokorne mrlje. Nosite zaštitne rukavice, maske i dobiti spremni učiti kako se čisti pećnica. Uzmi 1 ½ žličica bjelilo, ½ žličice tekućeg deterdžent za pranje posuđa, ½ žličice soka od limuna, 1 qt. topla voda u kantu, te ih dobro izmiješati. Primijeni ovo rješenje koristeći spužvu unutar pećnice i ostavite sat vremena. Završi postupak čišćenja koristeći vodu i spužvu. Pročitajte više o mikrovalnoj pećnici sigurnosti.
Sok od limuna, sad, naučiti kako očistiti pećnicu, naravno. Da, ako ste se pitali kako se čisti pećnica, bez kemikalija, onda je to najbolji način. Štoviše, to je iznimno sigurna za vaše peći. Uzmi srednjih mikrovalnoj pećnici zdjela. Koristite voda iz slavine da ispunite polovici ove zdjelu. Uzmite svježeg limuna i dodati sok od njegove ovom zdjelu. Sada mjesto ove zdjele u pećnicu, zatvorite vrata i topline za minutu. Za čišćenje proces počinje tijekom ove trajanja, para proizvedena pomoći će popustiti prljavštinu ili prolije hrane i tvrdokorne mrlje u mikrovalnu. Sada, isključite pećnicu i izvadite zdjelu. Očistite unutrašnjost mekom cistom krpom. Ovaj postupak se može koristiti jednom ili dva puta tjedno kako bi pećnice čistom.
Ocat, drugi način da se zadrži opora kemikalije za čišćenje daleko od vaše rerne koristi bijeli ocat umjesto. Napravite tijesto pomoću sode bikarbone i vode. Primijeniti ovu masu u unutrašnjosti pećnice temeljito. Pričekajte 2-3 sata. Uzmi bijelog octa u sprej bocu i sprej unutar cijele peći. Frizzing događa! To je samo normalan i da će pomoći riješiti mrlja. Pričekajte za 2 sata i očistite ga gore koristeći vodu i spužvu. Pročitajte više o mikrovalno kuhanje.
Nakon čitanja ove postupke kako se čisti pećnica, možete shvatiti kako je lako. Onda samo da ga naviku, tako da ne morate trošiti vrijeme čišćenja tvrdokorne mrlje. Imajte na umu da prije korištenja proizvoda za čišćenje bilo koje vaša pećnica, pročitajte upute za upotrebu provjeriti mjere opreza i čišćenje briga. Dakle, uživajte u kuhanju s čistom, sjajnom pećnicu.

No comments:

Post a Comment