Sunday 29 January 2012

Kako staviti na sjenilo

Primjena sjenilo pomaže poboljšati vaše oči i daje im pomodan izgled. Možete mladoženja oči da se željeni izgled, mekani, prirodni izgled ili bold, party izgled. Pa, kada je u pitanju sjenilo program, većina od vas možda se pitate da je to tako lako! No, većina žena ne majstor umjetnosti primjene sjenilo čak i nakon više godina. Sjenilo je primarni element oka šminka i može učiniti ili break izgled vašim očima, a time i cijelo lice. Ovaj članak pomoći će vas naučiti kako staviti na sjenilo ispravno i izgledati najbolje.
How staviti na sjenilo: Osnovni Savjeti
Prepare Your Eyes, Čak i ako primijenite sjenilo na najbolji način, neće izgledati dobro ako je površina oko očiju ne dobro njegovan. Započnite čišćenja cijelo lice. Odlučite se za dobar šminke oko očiju maknuti, temeljito očistiti sve ostatke oko očiju. Nakon što ste završili s dnevnim cleansing rutinu, oblik vaše obrve. Oni neželjenih lutalica dlaka može samo oduzeti ljepotu vaših očiju. Dakle, kidati, konac ili vosak i savršeno oblikovan obrva spreman. Oprati lice, završiti lice šminka i premjestiti na sjenilo primjeni. Jedan od osnovnih savjeta o tome kako staviti na sjenilo je, ne primjenjuje eyeliner ili maskara prije nego što su učinili s sjenilo aplikacija. Pročitajte više o šminke oko očiju tehnika.
Stvari koje trebate, a sada, sjenilo palete ne treba spomenuti. Ako ste početnik, onda pazite da ne biraju gizdav nijanse. To se može koristiti kada se koriste ove šminka element. Možete se odlučiti za osnovne boje poput smeđe, ružičaste ili biser. Provjerite da li imate sjenilo četke spremna. Očistite ih da imaju savršen program, jer ako su nejednake i ne rade glatko, možda neće imati željeni izgled. To je najbolje koristiti četku umjesto spužve aplikator za primjenu sjenilo. Pored toga, trebate labav proziran puder.
Pročitajte više na:; sjenilo za mrki Oči, sjenilo for Hazel Eyes, kako na Stavite na sjenilo: Različiti načini
Osnovni način, prije nego što izgleda na različite načine kako staviti na sjenilo, neka je naučiti osnovne način. Prvo, odaberite sjenilo boje ćete koristiti. Dalje, provjerite imate svjetlost, srednja i tamnu nijansu iste boje obitelji. U osnovi, svjetlost shade je za čelo linija, srednji će ići na poklopcu i tamno je za nabor. Počnite s labavo proziran puder, premijer vaše oči poklopci s njom uredno. Uzmi kist i primijeniti oka sjena svjetlost shade iz vašeg trepavice na obrve. Dalje, uzeti medij hladu na četkicu i primijeniti ga na cijeli kapak, do nabora. Koristeći najmračnije ton u nabor očni kapak, kontura oči. Također možete koristiti ovaj tamne boje na mokrom četkom na liniji vašeg oka. Nemojte koristiti teške strane, biti nježan. Također, pomiješati boje i četkicom. Zapamtite miješanje je trik! Jedan od sjenilo savjeta je da se stavi na srednje ton ispod donjeg kapka da imaju lijep izgled.
Other Tricks, tu su trikove za rad sjenilo prema obliku vaše oči i učiniti ih izgledati ljepši i simetričan. Slijedite ove ideje sjenilo, pa da ne bi vaše oči izgledaju čudno nakon završetka oka šminka. U slučaju malene oči, morate koristiti svjetlije nijanse. Tamne nijanse će učiniti vaše oči izgledaju manje. For klepave ili velike oči, morate spoj oslikavanje boja, to je najmračniji hladu na pola puta prema dolje trepavice. To će smanjiti veličinu mobilne kapka. Završiti curling your eyelashes s dobrim maskara. U slučaju širokog-usađene oči, ako su velike, možete ih raditi u osnovni način. Ako imate malu širok set oči, zatim proširiti tamnu nijansu koju koristite u nabor, u neposrednoj blizini unutrašnjem kutu. Opet, ne čine ga bold, dobro pomiješati da joj prirodni izgled. Ukoliko oči su previše blizu zajedno, odluče za svjetlo sjenilo boje za unutarnje kutu vašeg oka poklopcem i srednje do tamne boje sjenilo od centra do vanjskog dijela oka. Ako imate droopy očima, malo mora proširiti medij hladu sjenilo s vanjskom kutu vašeg oka i izvan imati podiže izgled.
Pročitajte više na:; Primjena sjenilo na Deep usađene oči, Primjena sjenilo na azijskim oči; Kako se prijaviti sjenilo Korak po korak, zaboravite staviti na dodatni loose puder ispod očiju i na obrazima uhvatiti bilo čestice oka sjena koja pada na svoje lice. Nakon završetka, možete samo prašinu s ove i viška praha pomoću lice četkom. How staviti na eyeshadow nije teško, ako radite polagano i glatko. Nemojte biti u žurbi i izaberite najbolje boje na komplimentu oči.

No comments:

Post a Comment