Monday 16 January 2012

Kako očistiti Uggs

Ugg čizme su postale popularna luksuz i visoke mode stavke i svaki modni želi posjedovati par. Oni su od kožuh i runo. Pojam dolazi od ugg riječi 'ružno'. Iako ugg čizme su vrlo ugodna i udobna, oni zahtijevaju vrlo visoku održavanje i redovito čišćenje, ako želite uživati ​​u njima nosio dugi niz godina. Ovdje je vodič o tome kako čistim uggs.
Kako očistiti Ugg Boots kod kuće
Ako pokušavate čiste par ugg čizme kod kuće, onda to može biti malo kockast. Morate znati pravo trikovi i tehnike kako izbjeći oštećenja vaše par ugg čizme. Prvi korak za čišćenje ugg čizme je da se držite desne čišćenje stavke. Oni su prašak za pecivo, hladne vode, starih novina, antilop četka, kukuruzno brašno, spužva i kožna čišći. First bilješku svih prljavštine i prljavština iz vašeg ugg čizme s antilop četkom. To će osigurati da dobiti ćete riješiti sve suhe blato i prljavštinu. Kada se sve površinske prljavštine uklonjen, lagano navlažite vanjsku površinu s hladnom vodom. Ni u jednom trenutku vremena trebate uranjati čizme potpuno u vodi. To će oštetiti unutarnje obloge iz čizme i učiniti ih gube svoj oblik i postati pijan. Dalje, mješavine jednakih dijelova kože čistač s vodom u kontejner. Navlažite komad čiste spužve u ovu smjesu i obrišite izvan čizme s njom. Ako je smjesa u kontejner skreće pretjerano prljavo, baciti ovu smjesu i napraviti još jedan batch čistač je razrjeđivanje s vodom kože čistač.
Poslije su to učinili, ponovo navlažiti spužva i čiste čizme da uzmu sve tragove čistač. Uzmi neke stare novine ih stvari u vašem čizme i staviti ih na suho. Novine punjene unutar čizme će im pomoći zadržati svoj oblik. Izbjegavajte sušenja your ugg čizme u izravnom suncu, jer bi moglo dovesti do promjene boje i blijedi. Idealno čizme bi trebao biti lijevo na suho dvadeset četiri sata, ali ako ste u žurbi i trebaju ih nositi, možete ih suha uz pomoć sušilo za kosu, postaviti na medij postavljanje.
Kada vaše čizme su potpuno suha, morat ćete da ih dezodorirati. Mix 3 žlice kukuruzno brašno sa 2 žlice praška za pecivo, te ih posuti unutrašnjosti čizme. Prašak za pecivo će upiti neugodan miris, ako postoje. Ako želite, također možete prskanja unutar vašeg čizme sa svojim omiljenim parfemom.
Kako očistiti Uggs octom
Ugg čizme također mogu čistiti s pomoću octa ako ne želite koristiti čišćenje kože. Za ovo vam je potrebno napraviti smjesu od 4 žlice octa sa 5 kašika vode. First vlažiti izvan vaše ugg čizme s hladnom vodom, zatim uz pomoć jednog čisto spužva, nanesite smjesu octa na čizme. Jednom kada ste je primijenio tu smjesu octa na čizme, pustiti da se osuši za 5 - 6 minuta. U drugoj zdjeli, sipati malo vode, uzeti svježe spužva i trljajte čizme još jednom da uklonite uređaj. Također možete koristiti četkicu s mekanim čekinjama zub da biste dobili osloboditi bilo tvrdokorne mrlje na vašem čizme. Staviti neke starih novina u unutrašnjosti čizme i ocijedite za cijeli dan.
Najvažnija stvar za upamtiti ako želite znati kako to čist uggs bez njih uništava je, nikada staviti uggs unutar stroj za pranje rublja ili za kosu. Uggs samo treba oprati ruke ili možete oštetiti osjetljive materijal za ugg čizme. Iako skupe, postoje čišćenje proizvodi dostupni na tržištu koji su posebno dizajnirani da čiste ugg čizme. Kada nosite svoje ugg čizme nakon njih čišćenje, možda ćete ih pronaći da se malo lagodan i zbijeno. Ne brinite jer će protežu leđa kada ih nosite. Ako slijedite ove upute o tome kako očistiti uggs, moći ćete uživati ​​u skupi ugg čizme za nekoliko godina da dođem.

No comments:

Post a Comment