Saturday 28 January 2012

Kako nositi skinny jeans

Dok vam flip stranice poznatog modnog magazina, možda san sebe gleda zapanjujući baš kao i modeli koji su pozirali za ovaj problem. Dolazeći iz snova i gleda u ogledalo možda ćete odlučiti da se odluče na skinny jeans imati da seksi izgled. Pa, što ga je dobio? Što je sljedeće, mogu biti niste bili zadovoljni nakon što je nošenje ili vam jednostavno nije odlučiti za jedan zato što nemaju 'vitak i visok' noge.
Hmmm ... ima dosta mnoge zablude o skinny traperice. Samo one 'visok djevojke s vitkim okvirima' mora odlučite za to, je najčešći. Pa, vi ste vjerojatno nije svjesna Kako nositi skinny jeans. Dalje zabluda je da je mršav traperice odmah će vam dati moderan i zadivljujući izgled. Dok je ovo istina do određene mjere, to dalje ovisi o obuća you para s njom. Možete pronaći savršenu komad po svoj lik i problem područjima, sve što trebate znati je prava boja za svoj lik i kako nositi skinny jeans. Pa evo nekoliko savjeta o tome kako nositi skinny jeans koje će vam dati potpunu, moderan izgled.
Kako nositi skinny jeans: Savjeti i trikovi
Odlučite se za savršeno pristajanje; Najbitnija stvar za uzeti u obzir, dok ste nositi skinny jeans njezine dolikuje. Savršeno uklopiti je ono što čini para skinny jeans izgleda najbolje. Um dobro, ugradnja mršavi traperice mogu učiniti ili break svoj izgled. Više nego za bilo koji drugi stil traperica, "dolikuje" je nužan element mršavih jeans. Imajte na umu da ne odlučite za premale veličine. Dok je savršeno uklapaju i veličina malo veća djeluje dobro, manji broj nikada nije izgleda u redu. Dakle, desno veličine jedan od glavnih faktora koji određuju kako skinny jeans izgledati na vama. Pročitajte više o tome kako nositi odjeću koju laskati.
Izaberite pravu obuće, ako se pitate, kako nositi skinny jeans s čizmama, ovdje je odgovor. One o savršenom načina nošenja skinny traperice je to par s koljenom visoke čizme. Stil ovog traperica ga čini nevjerojatno lako ugurati u ove čizme. An kada ih tucked u čizme, samo pogledajte, tražite jednostavno odlično! Možete odlučiti za okvir peta ili peta olovku u ovim koljena visoke čizme. Drugi način za nositi skinny jeans je s gležanj čizme. Ovdje imate mogućnost tucking u jeans, ili da ga ležati preko čizme. Visoki potpeticom, ili srednje potpeticama kako izgledaju classy with skinny traperice. Caged sandale s visokim petama su još najbolji način da se upariti skinny traperice s. Ako ste jako visoki i tanki možete također pogledati na stanove. To daje moderan izgled i elegantan. Balet cipele će vam dati vrlo Girlie izgledati kada uparen s mršav traperice, sladak način da se nositi skinny jeans. Ako se pitate kako nositi skinny jeans i izgled cool 'patike' je odgovor. Ovaj udobni i dobro ide casual obuće s moderan mršav traperice. Istaknuo pete pumpe je savršen obuće biti upareni s mršav traperice, dajući vam zavodljiv izgled. Probajte!
Opcije za Ispravljanje slika, ako imate teške bedrima onda se odlučiti za tamnu opere u crnoj ili indigo plava. Daljnji nositi dugu tuniku vrhu i dodati pojas na središnjem dijelu vrhu. Ako imate veće dno, odlučiti za sve one koji imaju džepove koji će se desno preko točke u kojoj stražnjica i butina susret. Ponovno u dugu tuniku, do stražnjica je trik izgledati najbolje. U slučaju da imate debeli telad, odlučiti za skinny traperice i samo ga zamotati u koljeno visoke čizme. Postoji ogromna raznolikost u širokom-tele čizme za žene, iz koje možete odabrati konačan komad. Pa, za sve one kratke djevojke koji bi mogli biti umorni potrazi za skinny jeans koji će stati samo pravo, zašto ne odabrati onaj koji odgovara i do koljena. Slijedeća promijeniti, zategnite i cut-off extra duljina i nositi klasični otvoreni toe cipela s visokim petama. Pročitajte više o tome što učiniti oblačenje za svoje tijelo oblika.
Tako, do sada je dobio imate puno savjeta o tome kako nositi skinny jeans. Trikovima spomenuto da se bave problemom područjima vaš lik će vam pomoći da imate zabavu nošenja skinny jeans i izgledaju odlično. Tako je samo otići i pronaći najbolje stilski komad žensku odjeću, skinny traperice. Dopustite mi da vam kažem da je garderoba, da jedan garderoba je najbolje mjesto da odaberete pravu mršav traperice za vas! Pokušajte na!

No comments:

Post a Comment