Thursday 12 January 2012

Uzimajući predah od College

Prijemni ispit, preporuke, koledž projekata, krajem dana prije ispite i mjeseci deprivacije spavanja na faksu studenti su dovoljno razloga da razmišljamo uzimanje izbiti iz koledža. , Nakon što je četiri uzastopne godine na fakultetu na prebacivanju, mentalno opterećenje može biti vrlo oporezivanja. To je razlog zašto, prednostima uzimanje izbiti iz koledža teži više na balansiranje zrake nego što je nedostatke. Pauzu omogućuje umu da vidite različite stvari, naučiti nove lekcije, opustiti, osvježiti i pomladiti sama. Danas postoji nije stigma vezane uz uzimanje vremena off iz koledža u odnosu na starije doba, kada je smatra "lijenčina's stvar za učiniti". Dakle, ako se osjećate uzeti pauzu od fakulteta, osloboditi okova zahtjevnih rigors života i voditi svoj život na način koji želite. Evo nekoliko opcija koje možete iskoristiti dok na pauzi od koledža.
Kako uzeti pauzu od fakulteta?, Ako se potreba za uzimanje izbiti iz koledž je podnošljiv, predlažem, završiti svoj pojam ili tekuće akademske godine, a onda napraviti pauzu. Dobivanje učinio s akademicima u tijeku je izvediv prijedlog, jer, tada je tvoj um slobodan od 'ono što treba učiniti ". Ako je Vaš odluka uzeti pauzu od fakulteta život samo zbog stresa finala, SAT, ili Gres, onda kao što bi i, nositi se s njim jednom i za sve, a onda napraviti pauzu. No, ako su ocjene u ekstremnim stanje bijede, ako niste zadovoljni s određenim Naravno, fakultet nije ono što su očekivali, a ako stres je samo izvan vaše kontrole, break je ono što trebate. Posavjetujte se vaš savjetnik na faksu i slijedite postupak za uzimanje odsutnost.
Razbijanje vijest; iako se više ne velika stvar za 'uzeti pauzu od koledža ", ponekad pretjerano konkurentne prijateljima i beskrajnog zabrinutost roditelja, može postati sastavni odlučujući faktori svog plana. Njihova pretpostaviti overreactions na svoju odluku, ipak, nije razlog zašto te bi trebao sakriti svoju odluku da se odmori od koledža. Objasnite svoju stranu, sa opravdanja i objašnjenjima koja podržavaju vaše odluke. No, također je potrebno priznati da činjenice ne mogu postupate u skladu s odlukom, ali svejedno, morate im reći ono što radiš, jer su vaše podrške sustav za sada.
Šta je sledeće?; Savjeti za uzimanje izbiti iz koledž ovisi o tome je li vaš break je dugoročno ili kratkoročno. Kratkoročni break je onaj koji traje 2 do 6 mjesec, a dugo uvjete break je onaj koji traje godinu dana. Na oba slučaja, imate dovoljno vremena za napraviti neki duše-pretražuju i osvježiti um. Najbolja opcija za uzimanje izbiti iz koledž je slijedila hobi koji vam se sviđa. Ako volite pisati, početi pisati blog redovito, ili čak i lokalne novine, ako ste u glazbu, doći u dodir s nekim lokalnim glazbenicima i usavršili svoje glazbene strane. Još jedna mogućnost je branje gore posao napraviti neki novac za uživanju aktivnost. Ako uzimate godinu dana duge pauze, pronaći posao za 6 mjeseci da se plaća na odgovarajući način. Spremanje lijep iznos, napraviti izlet na mjesto niste otkrili i ostati tamo za mjesec dana kao lokalni. Okušajte se u neke fotografije, rad na baru, ili samo biti jedan putnik pješice bez rezervacije. Mjesec dana daleko od svakodnevnih licima i mjestima, sjajan je način da se razbije monotonija u vašem životu.
Pročitajte više na, dio radnih mjesta za studente, stres Lijekovi za ublažavanje za studente, uzima pauzu od College dobro?, Da, uzimajući predah od koledža je dobro, pod uvjetom imate jake razloge za provjeru valjanosti svoje točke. Break nije bijeg put za izlazak na-odlazeći show. Naprotiv, jedan break je značio za usavršavanju show se zove život. Ja razumijem, da ide na koledž, dobivanje vrhunske ocjene i kreativno većina genijalni projekt je bitan za izvrsnu karijeru. No, desna stanje uma jednako je bitna. Dakle, prije nego što izgubiti your mind, spremite ga sa zasluženi odmor.
Dobivanje natrag nakon uzimanje izbiti iz koledža je potrebno i moto vašeg odmora. Pravilno neformalnog obrazovanja ne mogu biti ključ za slike savršenim životom, ali to sigurno drži stupanja na njega. Pauzu će vam pomoći tražiti svoje izgubljene snove i strasti. Nakon što ste ih našli u ponor svih ludosti, vrijeme je da se vrati za dobro. Srecno.

No comments:

Post a Comment