Thursday 19 January 2012

Kako da biste dobili moj djevojka Natrag

To je bilo dosta, a s obzirom da pogodak grubi patch u vašoj vezi. Sinoc kao što su na wits end, te objesio na nju, a sada svoj najgori strah najvjerojatnije doći istinito. Oni su vjerojatno posljednje riječi koje razgovarao s njom. To je bio 48 sati, budući da je poziv, a ona je pod zemljom (mislim ona je uzimanje time-out). Ne znate što učiniti, a ne možete pomoći, ali pitam se, kako se svojom djevojkom natrag. Hmmm ... Možda ja mogu vam pomoći s tim! Boli i zbunjenosti je previše za rukovanje, za dobivanje nego natrag zajedno nakon razbiti, morat ćete misliti tad malo racionalnost. Stoga, da vidimo što je odgovor na tome kako da biste dobili moj djevojka natrag.
Početak svojom djevojkom natrag
Dajte joj vremena, dajući joj vrijeme ne znači da morate dobiti preko razbiti. Jer vaš bivši djevojka ne reagira, morat ćete dati joj vremena da se ohladi i vratiti joj osjetila. Uostalom sudar i spaliti na optužbe i insinuacije, to je pošteno potražnje. Dakle, objesiti u tu za sada. Na taj način čak i dobiti vrijeme za razmišljanje plana djelovanja.
Što je otišao izvrnut?, To uvijek traje dva do tanga. Ako zaista želite Odgovor na to kako da biste dobili leđa moj ex djevojka, morate razmišljati o tome što je pošlo po zlu. Koliko god da bih Mrzim ovo, ali istina ostaje, to je bio vaš fault previše. Sjedi dolje i napraviti popis stvari koje mislite da su odgovorni za ovo stanje stvari. Zabilježite ono što vaše razine sudjelovanja u tim je wrongdoings. Analizirati vaše reakcije i vaše ponašanje kada ste bili s njom. Što je najvažnije, učiniti napor da to promijeniti na bolje, tako da vaš bivši djevojka daje vaš odnos još jednu priliku.
Sada dobiti natrag, trebao sam ju nazvati? Naravno! Sada je vremena. Pozovi. Ako ona ne odgovara vaš poziv, tekst joj. Ako još uvijek ne dobiti odgovor, dobiti u kontaktu sa svojim prijateljima. To je najsigurniji način njezina nalaza. Vrijeme provedeno bez tebe bi pomogao joj preispitivati ​​se previše.
Rasprodati; Vedro stvari jedni s drugima. Razgovor se vaši problemi sa svaki ostali. reci što očekujete od nje i čuti što ona ima za reći. To je lud reći da ne očekujete nešto od svog partnera. Let's face it svi imamo očekivanja. Imajući očekivanja nije u redu, ali se skrivali ih zabrljati gore situacije. Nemojte očekivati ​​da joj se um čitatelja. Važno je da vam govoriti umjesto condoning nevolje izradu podstruja.
Spor i odmjeren, a ako rezultat je da želi započeti iznova, čestitamo! Međutim, ako ona ne, ne biti demoraliziran. Ona svibanj ne žele se vratiti s tobom kao djevojka. Pa što? Činjenica da si čuo van je dovoljno dobar za početak. Obnoviti vaše prijateljstvo i uzeti stvari kao oni dolaze. U početku, učiniti ono što je potrebno da bude prijatelj. Najjednostavnije stvar koju možete učiniti je jednostavno biti tu za nju.
Gubitak djevojka ljubav je velika smetnja. Međutim, ako je stvarno nesretna u vezi, predlažem neka ide. Pročitajte kako da se otpusti nekoga volite da biste dobili uvid u isti.
Eto, to je kako da biste dobili moj djevojka natrag. Vučna odnos i povlačenjem vašeg partnera, zajedno će samo pogoršati stvari za vas dvoje. Dakle, ako ste uistinu u ljubavi s njom, neka joj se vratiti k vama, umjesto da trčanje za njom. Prava ljubav uvijek pronalazi svoj put kući nakon lutanja. Srecno.

No comments:

Post a Comment