Monday 30 January 2012

Lubanja Tetovaže za žene

Lubanja tetovaže imati broj simboličke tumačenja. Najčešći značenja prilogu lubanje tetovaže jest da smrti i mortaliteta. Iako lobanje tetovaže može činiti imati negativnu ili opasno sliku, ona ne nužno uvijek tako. Postoje razne lubanje tetovaže za žene. Broj dizajna je neograničen, kao lubanja može biti nacrtana na različite načine i osnovi je svakom svoj. Vremenom će ovisiti o pojedincu da dizajn i pronaći pravo dizajn za sebe.
Lubanja Tattoo Značenja
Lubanja i prekriženim kostima učiniti pripadaju raspon Scary tetovaže. Lubanja tetovaže za žene može značiti, da wearer od tetovaža ne boji smrti. Istovremeno, ona je ispunjen život i nema vremena za poštedjeti zbog misli o smrti. Za neke tetovaža lubanja može biti pokazatelj da lubanje štiti wearer od smrti. If lubanje Tetovaža je kombinirana s križevima, ruže i krila, to može predstavljati boriti duše, uskrsnuće i vječnost. Vi svibanj biti zainteresirani u čitanju o značenju lubanje i Crossbones simbol.
Za neke žene, tetovaža lubanje svibanj imati značajnu količinu odnosu na mrgodan žetelac. Mrgodan žetelac je stvorenje, koji je poslan od Boga prikupiti koji preminuše dušama i prate ove duše u zagrobnom životu. Za neke mrgodan žetelac, smatra donositeljica smrti ili zla. Istovremeno, postoje drugi, koji su mišljenja, da mrgodan žetelac je neutralnu liniju između dobra i zla. Vi svibanj biti zainteresirani za čitanje oko mrgodan žetelac podrijetlu i povijest.
Drugih zajedničkih značenje pričvršćena na lubanje tetovaža je da osoba voli živjeti njezin život na rubu. To je osobito istinito žena, koji uživaju opasne sportski ili hobije i koji žele prikazati svijetu da nisu bojali ništa. Postoji još jedan konotaciju privitku lubanji tetovaže za djevojčice. Ona je, nered sa mnom ili što je moje, i nećete biti pošteđeni. Vi svibanj želite izgledati na to kao zastrašivanja faktor.
Lubanja tetovaže također može značiti da osoba ima strah od nepoznatog. Na sličnim linije, oni također mogu biti pokazatelji da je budućnost pun neizvjesnosti. Postoje drugima, koji Opine, da lubanja tetovaže Također možete simboliziraju promijeniti. U davnim vremenima Lubanjsko tetovaža korišten je prikazati veliku promjenu.
Lubanja Tattoo Ideje
Ovih dana žene također vole eksperimentiranje i kako lubanje tetovaže biti ostavljeni? Jedan jednostavan savjet bi biti ugladiti grube rubove s kojima žensku stranu će biti izložen. Let's vidjeti neke dizajne lobanje tetovaža koji mogu postati lubanje tetovaže za žene. ; Jedan od vruće favorita je banner omotan oko lubanju, uz imenom tiskani na banner. , Ženama koje vole eksperimentirati do zadnjeg nivoa, odlučiti za lubanje tetovaže, koje su lubanje obuzimaju plamena. ; Meka i ženstvenih koji žele lubanju tattoo, opt za lubanje tetovaže koje su kombinaciji s cvijeće. Cvjetovi može u rasponu od ruža do hibiskus to ljiljanima, itd.; Žene također odlučiti za lubanje tetovaže, koji su kombinaciji s smiley's. To je pokazatelj, da žena ne boji okrenut svijeta, ali ipak je blag. ; Postoje neke lubanju tetovaže, koje imaju čudne obličje googly oči, crtani oči, itd. Istovremeno, postoje neke lubanje tetovaža dizajne koje nemaju očima ali praznu utičnice. ; Vi svibanj odlučiti za lubanje tetovaže okružen loze i trnje kao dobro. Oni su znači da si mekan i nježan kada je potrebno i kao tvrdo kao orah i na drugim puta. , Ako postoji neki značajan događaj u vašem životu, koji je priložen na smrt, također možete imati tetovažu Grim Reaper, uz kosa. Postoje neki ljudi koji su također napisati datum na koji Događaj se održao. ; Najpopularnijih dizajna među žene, gdje se lubanja tetovažu visoko ukrašen originalnim spoj boja. Šarene tattoo može značiti u čast nekoga tko je prošao dalje i predstavljaju slavlje života te osobe. ; Cross kosti lubanje tetovaža s crnoj pozadini je jedna od mnogih popularnih tetovaža dizajne lubanje. , Dodajući roza ili ljubičasta boja ili imaju vrpce smoothens demonsku privlačnost lubanje tetovaže za žene. Međutim, ako vam se sviđa plemenske tetovaže, da ćete želite zadržati svoju lubanju tetovažu crne i bijele. , Za više informacija, pročitajte, tribal tetovaže za žene; Tattoo Design Ideje za djevojke, Female Tattoo Designs, Lubanja tetovaže mogu biti postavljeni na više mjesta, da budemo precizniji gotovo na svim dijelovima tijela. Ako ste biciklist žena možete staviti tetovažu lubanje na rukavu kao izgleda velik kao narukvica tetovaže za žene. Kada ste u potrazi za lubanjom tetovaže za žene, ja bih preporučio, možete poduzeti opsežnu potragu za mnoge lubanje tetovaža dizajne. Istovremeno možete odlučiti za kombinirati s drugim feminine tetovaže tattoo dizajna, kako bi dobili žensku izgled i stvoriti jedinstven tetovaža dizajn.

No comments:

Post a Comment