Thursday 12 January 2012

Black Rose Tattoo

Cvjetni tetovaža dizajne su vrlo popularne među tetovaža aficionados. Međutim, od svih cvjetnih dizajna, dizajna ruže su najpopularnije. Većina žena odabrati kako bi dobili ruža tetovaža kao prvi tetovaža dizajn. Međutim, to ne znači, to nije popularna među ljudima. The Rose cvijet ima puno duhovno značenje na zapadu; koliko lotos cvijet u istoku. Ruža simbolizira istinska ljubav i nalazi se na visokom postolju u oba svjetovnih i vjerskih kontekstu. Postoje razne boje koje ste izabrali kako bi vaš tetovaža dizajn. Među omiljeni one su crvene ruže tetovaža, roza ruža tetovaža, crna ruža tetovaža, itd. Jeste li izvjedljiv ako postoje crne ruže? Pa ruže koje su stvarno Deep Purple u boji izgleda crno, a time i ime.
Black Rose Tattoo Značenje
Ruža je uvijek bila cijenjena i cijenjena zbog svoje ljepote i također ima dugu povijest simbolizma. Za Grci i Rimljani, ruža bio identificiran s Boginja ljubavi, poznat kao Afrodita i Venus respektivno. U Rimu, postoji tradicija, čime divlja ruža je stavljen na vrata prostorije, gdje je tajni ili povjerljivi pitanjima se raspravlja. Za rane kršćane, pet latica ruže stajao za pet rana na tijelu Isusa Krista. Ruže, pogotovo crvene ruže, je također poznat kao simbol krvi kršćanskog mučenika. Roses također su sada identificirane s Djevicom Marijom.
Postoje različiti značenja povezane s crnom ruža tetovaža. U moderno doba, tamno crvena ruža označava nesvjesno ljepote, dok je crvena ruža simbolizira hrabrost, poštovanje, romantiku i ljubav. Crveni ružin pupoljak tetovaža stoji ljupkost i čistoća misli, djelovanja i riječi. Vi svibanj ištanje to pročitati na ruža boji značenja.
Za neke, ovaj dizajn simbolizuje smrt. If crna ruža je prikazan s trnjem, to podsjeća osoba koja ljepota ne površine u nedostatku nedaća i žrtvu. Postoje konotacije tame također povezan s njim. Međutim, Goti su one koji često željeli dobiti crni tetovaža ruža napravio.
Za druge, crna ruža simbolizira suprotno od smrti, odnosno što se nadamo. U Irskoj, crni ruža viđena kao izvor pobune. Da bi se više specifičnih, to je bio viđen kao simbol nade u svrgavanja engleskom carstva. To je mrko lijepa i perverzije jednog ljubio engleskog ikona, koja uvija dati irski borci srce i duša. Crna ruža tetovaža također utjelovljuje više od smrti i poslije smrti. Kažu, gdje ima nade, uvijek postoji mogućnost život sve više ponovno.
Black Rose Tattoo Design
Kad planirate da biste dobili crna ruža dizajn za tetovažu, možete biti kreativni kao što želite i učiniti jedinstvenim tetovaža dizajn za sebe. Radije će reći da bi trebali biti kreativni, kao što postoje brojne dizajn kataloga iz koje možete miješati i odgovaraju Vašim dizajn, kako bi taj jedinstveni dizajn. Za više informacija, vi svibanj želite pročitati na kompas ruža tetovaža.
U ruža tetovaža, tu su Celtic dizajn tetovaže, koje možemo učiniti vaš tetovaža privlačan izgled, kao da su plemenske tetovaže dizajne. Među crna ruža tattoo dizajna, crna ruža s trnja dizajn je vrlo popularna tetovaža dizajn. Možete napraviti tetovažu na takav način, gdje se vijoriti ruža jednostruko i prateći loza zajedno s njim. Druge sorte je imati buket cvijeća. Vi svibanj ištanje to čitanje na Celtic tetovaže i njihova značenja.
Uz crno ruža tetovaža, možete napraviti veliki samostalni komadi koži umjetnosti. Istovremeno, također možete napraviti pojas oko struka ili su ga gubili gore prema leđa ili dolje nogu. Često je vidio, da ljudi odluče dobiti ovih tetovaže napravio na nadlaktici ili na ramenima. Postoje neki koji ukrasiti svoj povratak s Rose Tattoo. Možete odlučiti imati tetovažu oko rebara i imaju ga produžen dolje struka i kraj oko gležnjeva kao dobro. To je uvijek pametan da imajte na umu, međutim, da su tetovaže stalni znakove na tijelu, kao i uklanjanje tetovaža je izuzetno bolno i teško, to je najbolje da se stavi puno misli na, kako je tetovaža dizajn i mjesto gdje ste uzimajući to učinio.

No comments:

Post a Comment