Saturday 28 January 2012

Kako promijeniti kočione tekućine

Brake fluid je hidraulične tekućine za različite automobile i motocikle, koji koristi hidraulični kočni sustav. Kočiona tekućina ima nekoliko bitnih uloga u održavanju vozila, najistaknutiji među kojima su zadržavanje kočioni sustav od korozije slobodne i podmazan. Stručnjaci preporučuju da najbolje kladiti se zamijeniti kočionu tekućinu vašeg automobila, barem jedanput, svake godine, i izbjeći skupi popravak automobila koji vam svibanj morati platiti za zbog nedostatka tekućine kočnica u sustavu. Iako mnogi automobila i motocikla vlasnici znaju važnost mijenja kočiona tekućina u redovitim razmacima, baš i nisu u stanju shvatiti kako oni mogu ići o tome. Informacije navedene u nastavku odnosi na to kako promijeniti kočione tekućine i bit jasno sve vaše sumnje o tome naizgled težak zadatak.
Kako promijeniti kočione tekućine na motocikle ili Dirt Bike?Ti se može odnositi na automobil vlasnika priručnik odrediti koji tip tekućine kočnica svoj motor zahtijeva. The svega stvar koju ćete morati učiniti je pronaći na ventil kočnice šestar i ukloniti ga. Priložiti krvarenja liniju, malu plastične cijevi, što olakšava jednoj strani kretanja tekućine, ne ostavljajući zraka ili vlage ulaze u sustav, čep, i pobrinite se da je njen drugi kraj je u kantu u kojoj namjeravate akumulirati koristi gore kočenje tekućine. Sljedeći korak jest odvrnuti spremnik kočione tekućine potrebne alate. Ako ste bleeding prednja kočnica, naći ćete malu šalicu na vrhu, a ako ste bleeding stražnje kočnice, naći ćete mali pehar, iza desne noge odmor. Morat ćete osigurati da ne dopustiti da bilo vlage u, kada je to.
Sada, pritisnite odgovarajuće kočnice ručka, a starog ulja će cijediti kroz krvarenje linije u praznu posudu. Također ćete morati držati stražu na tekućinu, a svaki put razina tekućine u spremniku doseže do dna, morat ćete dodati još tekućine kočnica na njega. Nastavite to, dok ne vidite da je boja tekućine seeping krvarenja iz cijevi promijenio od smeđe do originalna boja tekućine, najčešće zlatne. Napunite cijelu rezervoara s nove kočnice tekućine, ostavivši samo oko pola inča prostora i, te u neposrednoj blizini rezervoara s rezervoar kapom.
Kako promijeniti Brake Fluid o Car?; Proces zamijeniti kočionu tekućinu iz automobila je vrlo sličan proces u motocikle. Morat ćete uzeti pomoć od osobe koja će morati da se u vozilu i pritisnite papučicu kočnice, dok radite na krvarenje izvan break tekućine. Pričvrstite krvarenje liniju na razdjelnik koji is najudaljeniji iz master cilindar i stavi svoj drugi kraj u posudu u kojoj želite prikupiti koristi se tekućina. Kad linija je priložen ispravno, uputiti osobe u auto da polako pritisnite kočenja lopaticama, to će učiniti curenje tekućine iz krvarenje linije u kontejner. Kad je cijeli spremnikom za tekućinu dobiva prazan, ispunite ga s new break tekućine i zatvorite ventil ili drugi zrak će ući u rezervoar i dovesti do nekih problema auto kočnica. Nakon što se otvori osigurani, osoba u autu polako može objaviti kočenja veslo. Iako to, morat ćete držati ček na razine tekućine u master cilindar, i to refill, ako je potrebno. Nakon što ste ponovio proces s sva četiri kotača, možete provjeriti sve ventile i vijaka imate raskliman ili zategnuti, opet se na sigurnije strane.
To je kratke informacije o tome kako promijeniti kočione tekućine na prljavštine bicikle ili motocikli i automobili. Iako, ti si vjerojatno naći male razlike u procesu, ovisno o kojem modelu vozila koju posjedujete, osnovni postupak će uvijek biti isti. U početku, to će potrajati neko vrijeme za vas da se naviknete na zadatak, a kada ste dobro upućen s njom, za održavanje automobila bit će lakše, i motocikl ili automobil problemi mogu čuva u uvali.

No comments:

Post a Comment