Saturday 21 January 2012

Volan za uklanjanje

Kod većine automobila i kamiona, tu dolazi vrijeme kada trebate zamijeniti volan. Postoji svibanj biti različiti razlozi za ovaj kao, volan neuspjeha, izrade prilagođenog automobila, itd. Osim zamjene, volan uklanjanje može također biti potrebna za upravljač popraviti ili bilo koje druge popravak automobila. No, za svaki zamjenski trebate ukloniti stari prvi. Vi svibanj pronaći volan uklanjanje više zastrašujući nego pridaje novu. Ali to sigurno ne dostiže veličinu nekih podliježe projekta i može se obaviti kod kuće. To znati kako to maknuti volana zahtijeva plan i to je ono što se uskoro pokazati.
Volan uputa za uklanjanje
Prije no što smo pomaknuti prema po korak korak od uklanjanje upravljač, važno je znati što sve trebate držati pri ruci. Osim u potpunosti učita standardnog automobila tool kit, trebat će vam kliješta, multi-veličine odvijači i alat zvan tegljač, koja ne mogu biti uključene u standardni auto dijelova. U slučaju da se zamjene volan, pobrinite se da imate zamjena spreman prije uklanjanja stare volan. Također, odaberite zamjenu tako da je kompatibilan s napraviti i model vašeg vozila. Kada bi bili sigurni da sve bude spremno, to je vrijeme da uzmu kotača:
Ispraviti volan, Prije početka uklanjanja upravljač, poravnajte upravljač na takav način da su gume usmjerena ravno. To učinio kako bi se osiguralo da je Upravni poravnanje je pravilno kada novi volan je instaliran ili stari jedan je reinstalirati.
Isključite električni sustav, važno je isključiti električni sustav na vozilu, jer to ne samo da će spriječiti bilo slučajno strujnog udara, ali i negirati bilo moguće zračni jastuk, rog puše iz ili vezivati ​​na kratko. To je jednostavno postići što vi jednostavno trebate isključiti iz akumulatora uklanjanjem terminala kako bi se osiguralo da ne postoji struja teče kroz žice.
Dobili osloboditi od Horn, u slučaju većine kormila, trebate ili pritisnite prema dolje i povucite gore rog kapu i uključite ga, kako bi se uklonili rog gumb. U ovom dijelu možemo biti teško, no ne postoji rizik od loma ili šteti. Određivanje je li rog prsten je osiguran s vijcima koji mogu biti skrivene ispod kotača žbice. Nastavite uklanjanjem rog žice i oprugom metalni klip iz kućišta. To se može postići bilo ni povlačenjem ga ravno van ili čupanje plastike rukav tako da je uvijanje na lijevoj strani. Prije toga trebate rezati žice prilogu plastične navlake. Odvojite uklonjene rukav za to koriste kasnije.
Osovina Nut Uklanjanje, prije svega započeti s uklanjanjem vratilo isječak matice pratilac. Iskoristite 15/16 (ili 24 mm) utičnicu i Ratchet za uklanjanje zadržavanja matice i pranje ovog orah. Sada izvadite osovinu-maticu koja je odgovorna za držanje volana na osovinu. Nemojte izgubiti ovu orah kao što će to zahtijevaju, a zamjenjuje upravljača.
Oznaiti, Korištenje boje olovkom ili stalni marker, oznaiti upravljača usmjerenje na krive na stupu upravljača vratila završava. To će vam pomoći da znate pravilno postavljanje upravljača vrh kada zamijeniti novi ili stari volan na.
Izvucite kotača, a upravljač je sada slobodan od bilo pričvršćivanje i spremni da se izvukao iz Upravnog vratila. Možete iskoristiti tegljač ga stavljanje na kudjelja odvodom rupe i povlačenjem gore. Povucite volan ravno iz stupu upravljača.
Pročitajte više na:; servo upravljač troškovi popravka, servo upravljač neuspjeh; Rješavanje problema servo upravljač, Dakle, ovdje je proces volan uklanjanja, koji jednostavno možete napraviti kod kuće. Ali, želio bih dodati upozorenje bilješku. Međutim, jednostavna postupak može izgledati, bilo bi poželjno pokušati to pod stručnim nadzorom samo.

No comments:

Post a Comment