Saturday 14 January 2012

Mali Tattoo Designs

Modu nošenja malih tetovaža dizajne je dobivanjem u popularnosti među muškarce i žene. Pogotovo u slučaju žene, ovo je najjednostavniji način da izgleda trendy i slatka. Razlog zašto većina žena i djevojaka radije nositi male tetovaže, je da ove tetovaže izgledaju diskretno i dodati do svoje ženstvenosti. Kad razmišljamo malih tetoviranje dizajna za žene ili muškarce, ne možemo reći da postoje samo određene sorte, kao i sve, dizajn, ili uzorak može smatrati za malu tetovažu.
Gdje mogu Mali Tattoo Designs se nosi?
Oni su mnogim mjestima na tijelu gdje mali tattoo dizajna može biti. Mala tattoo dizajna za hips su uglavnom smatraju puno djevojaka. Žene također vole tetovaže nose te ispod njihove pupak, na bedrima, gležnjeva i zapešća, na vrhu svoje noge, u donjem dijelu leđa, dio iza ušiju, na ramenima, a na stražnjem dijelu vrata. Mala tetovaža dizajne su odgovarajuće da se čak i na malom prostoru na tijelo.
Mali Tattoo Designs
Prilikom odabira mali tattoo, morate otići u za koji će se prikazati kakav je osoba koju. Postoje mnoge male tetovaže dizajna koji možete izabrati iz, kao što su navedene u nastavku.
Tetovaže Butterfly: Ovi tetovaže su najpopularnije među žene, kao i oni u velikoj mjeri dodavanje do ženskog ženstvenost. Možete birati između nekoliko šareni leptir dizajna po svoj likings. Mala leptir dizajna tetoviranje općenito su nosili na tijelu iznad kuka, kao što su na bokovima, ruke, ramena i vrat. Celtic leptir tetovaže su također dobar izbor. Pročitajte više o leptira tattoo dizajna i leptir tetovaže značenje.
Fairy Tattoos: To su još jedan iznimno tetovaže koje su nosile žene. Imate opciju dodavanja detalja ove tetovaze, kao što su zvijezde, cvijeće, ili butterflies oko vila. To su najprimjereniji na donjem dijelu leđa i na stražnjoj strani ušiju. Međutim, vilinski tetovaže za žene lako mogu uklopiti bilo gdje na cijelo tijelo.
Glazba Napomena Tetovaže Muškarci i žene koji su glazbenici i ljubavi glazbe uglavnom vole tetovaže glazbene note. O ženama, ove tetovaže jednostavno izgledaju lijepo i slatko, jer oni nisu vrlo complicatedly napravio. Treble ključ i bas ključ dizajna su uglavnom tražili nakon glazbe na umu tetovaže.
Zvjezdice Tetovaže: To su još jedan dobar izbor za žene kada se radi o malim tattoo dizajna. Možete jednostavno trošenje jedan nautički tetovažu zvijezde ili nositi grupe zvijezda. Neke druge kul patterns također može biti kreirana koristeći hrpa zvijezde. These tetovaže su najpogodnije da se nosi na stražnjem dijelu vrata, hips, ili na ramenima.
Pročitajte više na:, Star Tattoo značenja, Shooting Star tetovaže, tetovaže Bird: Bird tetovaže su dobri alternative za one tragaju za male tetovaže feminine. Možete napraviti male tetovaže ptica poput golubova, nojeva, hummingbirds, labudovi, paunovi, lastavica, vila bluebirds, i mnogo više lijepe i one. Ove izgledaju bolje kada je napravio stoji iza vrata, na ramenima, a na donjem dijelu leđa. Pročitajte više na ptice tetovaža dizajne.
Flower Tetovaže: cvijeća tetovažama sastoji od širok spektar dizajna kao romantične ruže, mirne ljiljane, živoj suncokret, graciozan lotos, atraktivan cipela cvijeća, i havajski plemenskih i cvijeće. To mogu biti izrađene u različitim kombinaciji s drugim vrstama tetovaže kao vila, leptir, i ptica tetovaže. Pročitajte više na cvijetu tetovažama i njihova značenja i cvijet tattoo dizajna - Cvjetni tetovažama.
Pročitajte više na:, male Tattoo Designs Za muškarce, male tetovaže za žene, to su samo neke od najčešće korištene male tattoo dizajna. Postoji mnogo više kao što su srce tattoo dizajna, dupin tetovaže, kineski simbol tetovaže, plemenske križ tetovaže, Celtic tetovaže dizajn, zodijaka tattoo dizajna, plemenske tetovaže, itd. Kad se radi o tome da trajno male tattoo dizajna, samo slijedite jednostavno pravilo odabiru onaj koji savršeno odgovara vašoj osobnosti.

No comments:

Post a Comment