Wednesday 18 January 2012

Wallpaper ljepilo za uklanjanje

Wallpaperi su nepromjenjive dio home dekor. Brojne vrste pozadine, s raznim bojama, teksturama, obrasci su dostupni na tržištu. Oni mogu u potpunosti promijeniti izgled vašeg doma. Instaliranje pozadine je relativno jednostavan zadatak, ali pomisao na trošenje toliko vremena i truda na zidu da se pozadina off je samo kida živce.
Pozadina uklanjanje ljepilo može upropastiti nedjelja, ali ako slijedite savjete dane u nastavku, siguran sam da to može biti jedan nezaboravan dan u vašem životu. Možete pozvati svoje prijatelje i članove obitelji da vam se pridruže u napadaju ljepilo obojenih zidova. Djeca će također uživati ​​u dan sa svojim mama i tata. Samo sjediti leđa i pročitajte slijedeći jednostavne upute za uklanjanje ljepila tapete.
Wallpaper ljepilo Uklanjanje: Popis stvari Obavezno, Sić, spužve, tvrdom četkom, vrt sprej, valjak, Maske, naočale, Blunt / oštrim strugalo; post ručnika ili odustati odjeću; Pozadina uklanjanje proizvodi, Ocat, ako želite pratiti octa metoda; pozadinu parobrod se mogu unajmiti, Čišćenje Wallpaper ljepilo, a namještaj iz sobe ti si idući u napad, treba biti usmjerena na drugu sobu. Ako to nije moguće, stavite namještaja u sredini sobe, pod uvjetom da je soba dovoljno velika. pokriti ga s velikom krpom. Ovo će vam dati dovoljno prostora za kretanje uz strane zidova i ružna mrlje na namještaj može se izbjeći. ; Line podu u sobi sa starim novinama ili kap odjeću. , A sada, morate pripremiti rješenje za uklanjanje pozadina ljepila. Za rješenje octa, 1 dio octa na 4 dijela tople vode je dovoljno za većinu ljepila. Možete dodati više ocat ako imate poteškoće u wallpaper ljepilo uklanjanje. Ocat ne može biti učinkovit za wallpapere novije napraviti. , Ako ćete koristiti komercijalne rješenje za uklanjanje pozadinu, iskreno slijedite njihove upute kao mješavina omjerima. Neki ljudi koriste jelo tekućine za ispiranje ili omekšivač za to. Pročitajte više na pozadinu uklanjanje omekšivač. ; Nosite zaštitne naočale i maske i dobiti spremna za uklanjanje pozadine iz zidova. , Uz pomoć strugalice, uklonite postojeći pozadinu. Djeca će zasigurno uživati ​​u izvrsno i kidanje od papira. ; Ispunite kante s rješenje po Vašem izboru. ; Odaberite mjesto i dobiti ga temeljito mokro s spužvom i rješenje. Vi svibanj koristiti četkom valjkom ili prskalicom ako vam je lakše. Mislim da je spužva i malo tlaka radi bolje. Možete uživati ​​u tome boisterously sa svojom djecom. Potrebno je da se rješenje upija kroz papir i olabavljuje ljepilo, tako da ona postaje lako ukloniti pozadina ljepila. Možda, možda ćete morati ponoviti ovaj korak, ovisno o vašoj situaciji. , A zatim koristite tupi scrapper ili čak kit nož početi s uklanjanje ljepila. Možete probati i struže tvrdoglavi grude paste ili ljepila s oštrim scrapper. Plastični alate za struže ljepilo će biti bolje jer oni neće oštetiti vaše zidove. ; Možete primijeniti rješenje opet i pročišćavati zid sa tvrdom četkom da biste dobili osloboditi od tvrdoglavi ljepila dok ne dobijete sve na putu prema dolje do gipsa ili suhi zid. Vodite brigu o obje svoje prste i na zid! ; Obrišite zid sa starim ručnici kada ste gotovi maknuti ljepilo. ; Sada počistiti nered i organizirati namještaj opet. , Posljednja, ali ne najmanje, sebi čestitati na uspješno obavljenom poslu. ; Pročitajte više o; Kako to Maknuti Pozadina Zalijepi, najbolji način za uklanjanje pozadine, nadam se da ćete naći savjete za iznad wallpaper ljepilo uklanjanje koristan. Vi samo morati izdvojiti znatnu količinu vremena. Wallpaper ljepilo se može ukloniti brzo i jednostavno, ako ste spremni.

No comments:

Post a Comment