Monday 30 January 2012

Mineralno ulje za kožu

Mineralna ulje naziva tečni naftni koji sugerira da oblik nafte. Uglavnom, mineralna ulja je destilirana obliku nafte. Destilacija nafte je učinjeno kako bi dobiti neki nafte proizvodi. Mineralno ulje je bezbojna, a uglavnom sadrži cikličke parafina i alkani. Ciklički parafin se često koristi u proizvodnji vazelina, koji je nužan proizvod za njegu kože. Mineralna ulja ne košta mnogo, a također se proizvodi na osnovi veće, za kemijske, kao i nekoliko drugih koristi.
Koristi mineralnog ulja za kožu se ne da novi u nas, a ne nakon što sam vam reći da većina šminka uklanjanje proizvodi izrađeni su od mineralnog ulja kao glavni baze. Pa, da! Mineralno ulje je vrlo korisno za njegu kože i služi za čišćenje ostataka šminka i daje koži esencijalne vlage. To je neke jake osobine koje pomažu da uklonite slojeva šminke, nečistoću i masnoću sa lica, u apsolutno nema vremena. Kao rezultat toga, ona je popularna supstanca u svijetu kozmetike i kozmetičke usluge. Postoji mnogo koristi mineralnih ulja za kožu, kao i druge stvari.
Mineralno ulje za kožu
Također zove kao bijelo ulje, mineralno ulje je neizbježan dio različitih proizvoda koji se koriste proizvode protiv starenja kože njegu. Mineralno ulje je također glavni sastojak u različitim kože ulja, losione, kreme i šminku baze. Glavni razlog za takav golem korištenje mineralnih ulja je njegova kvaliteta da djeluje kao barijera između kože i njegove okolice. Kao rezultat toga, koža dobiva najmanje izložene vanjskim čimbenicima, uključujući prašine, zagađivača, štetnih sunčevih zraka i ostalih stvari koje mogu uzrokovati oštećenja na koži. Znati više o mineralnih kozmetike.
Kao Naime, mineralno ulje je osnovna stvar da se vidimo u svim baby ulja. Zapravo, to neće biti pogrešno reći da su baby ulja izrađene od mineralnih ulja samo. Također se koristi kao glavni sastojak u raznim kremama osip od pelena, hemoroidi lijekova i proizvoda za njegu očiju previše. Osim svega što se koristi kao laksativ interno a također se koristi u mnogim antacids te. Postoje mnoge druge koristi osim mineralnog ulja od njega koristi za kožu.
Mineralno ulje Nuspojave na koži
Sada, svi smo svjesni o koristi i prednosti mineralnog ulja za kožu. Ali postoji mnogo kontroverzi koji su uključeni kada je u pitanju mineralno ulje njegu kože i njegove nuspojave. Tu je puno kritika o korištenju mineralnog ulja za kožu. Prvo, mnogi istraživači sumnjam jer ga se proizvod nafte i sirove nafte. Prema njima uvijek postoje šanse mineralnih ulja biti štetna ako se koristi dulje vrijeme, čak i izvana. Zapravo, mineralna ulja začepljuju pore na koži te ih guši. Ovaj način kože ne može do daha i ovaj cijeli proces povećava izlučivanje ulja i acne formation. Dakle, neki stručnjaci sugeriraju da neće koristiti mineralno ulje za kožu.
Još jedna zanimljiva stvar da se mnogi tvrde istraživača je oko smetnje mineralnih ulja u radni mehanizam različitih vitamina, kao i vitamina D. Prema njima, mineralnih ulja barova apsorpciju vitamina, koje su vrlo bitan za zdravu tijelu i koži. Dok su stvorili sloj na površini kože, oni zapravo vrijeđati vitamine od ulaska u kožu, što se može štetno u dugoj vožnji. Prema kozmetičke sigurnost baze podataka, mineralna ulja kancerogena, što znači da imaju potencijalnu opasnost da uzrokuju rak, ali to baza podataka nije nepobitno dokazana. Pročitajte o opasnosti od mineralnog ulja kao dobro.
Bez obzira može istraživača i njihova izvješća sugeriraju, činjenica je da mineralna ulja nije mnogo korisna za masnu i aknama sklone kože. Za osobe sa suhom kožom, ona je bolje pronaći neke druge proizvode njegu kože koji nisu na bazi ulja, ali su temelji gel. Kao što možemo vidjeti iz članka, ugleda mineralno ulje za kožu je da nije dobro. Dakle, ne uzimajući u raspravu o pitanju - je mineralno ulje loše za kožu? Bolje je koristiti druge sigurnije proizvode koji su temeljito proučavano i vrednovano od strane stručnjaka. Taj način, sigurnost vaše kože, kao i svoje zdravlje može se uzeti njegu! Sve najbolje!

No comments:

Post a Comment