Thursday 26 January 2012

Odmrznuti Frozen Cijevi

U većini sjevernom SAD-a, cijeli Aljaske i Kanade, kućanstva lice ovaj čest problem smrznute cijevi tijekom zime. Ako nema preventivnih mjera je na mjestu, jedini lijek morate je otopiti smrznute cijevi. Mi smo upoznati s procesom odmrzavanja zamrznute hrane i odmrzavanje cijevi ne će biti puno drugačiji. Iako je princip topi se primijeniti isti, smrznute cijevi nisu tako lako otopiti as smrznute hrane. Anther razlika između dva je da otopiti smrznute cijevi, to traje puno tehnike i vještine, nešto što vam ne treba pri ulasku u kuhinji!
Kako Cijevi Zamrzni?
Glad ste imali ovaj upit! Kako može nešto što nije u tekućem stanju, zamrznuti? Dakle, Ispričat ću vam, kada govorimo smrznutog cijevi, to je voda iznutra to da govorimo o, ne cijevi sama. In temperatura ispod nule, pogotovo noću kad se zatvore slavine, voda u njemu postati smrznuti led. Nevolje počinje kada se led blok postaje deblji i blokira cijevi time spriječava protok neozebao vode. Loosing vodoopskrba je samo jedan od vodovod problema biti bavila. Kada temperatura kapi ispod nule, voda ima svojstvo proširenja obima a ugovore cijevnog materijala. Uz spremnik i sadržaj borbe jedni protiv drugih, led dokazuje da se nepobjedivim i cijevi daje način. Krekiranje cijevi je najgore rezultat cijevi zamrzavanje. Jedini lijek je ovdje zamjenjuje cijeli segment oštećene cijevi. Ali ako stanje vašeg smrznutog cijevi vodovod nije pogoršala toliko, možete lako odmrzavanje smrznute cijevi vratiti you vodovod funkcionalnost.
Kako se otopiti smrznute cijevi?
Sada, da vam očito zanemarili govoreći - "prevencija je bolje nego liječiti", pa umjesto žaleći vašeg neznanja, to je vrijeme da se pogled na lijek. No, u prvom redu, potrebno je pronaći područja gdje je voda smrznuta i isključite glavne vodom. Najvjerojatniji mjesta su gdje cijevi pokrenuti protiv izloženi površine zidova ili gdje vodovod ulazi doma blizini blizu snop strukturu do osnivanja. Ovdje su neke točke o tome kako otopiti smrznute cijevi:; Kao preduvjet, držati većina pipa otvorena. To je učinjeno zato što smo započeti do odmrzavanje smrznutih cijevi, zamrznute led počne topiti. Rastaljenog voda ne počne istjecati kroz smrznute području i to teče voda kroz ostatak cijevi će pomoći u topljenje leda više cijevi. Ova voda mora biti dopušteno da iscuriti ubrzati topi precess. ; Najčešćih i moguće metode za odmrzavanje smrznute vode cijevi pomoću električnih hair sušara, parna glačala ili topline lampa. Dok se topi cijevi s takvim grijanjem opreme, početi iz smrznute područja najbliže otvoriti ventil, a zatim premjestiti daleko od nje prema kraju najdalje. ; Nemojte koristiti propan grijač, jedan aparat za zavarivanje ili neke otvorenim plamenom uređaj tu svrhu. To će zagrijati cijev previše brzo i može uzrokovati otapanje voda za početak vrenja i uzrokovati cijevi do rupture. ; Drugi način je topline neke vode mlak temperaturu i prolij na smrznute područje. To je poželjno da ne se pregrijati vodu dok se ne počne ključanje, i topline samo dok ona dobiva mlaka. Međutim, ako želimo ubrzati proces, možete to učiniti pomoću kipuće vode i preliti preko krpe neke tkanine omotan oko zamrznuti područje na cijevi. Zalivši kipuće vode izravno preko smrznute cijev neprihvatljiva za rizik cijevi rasprskavanje. ; Držite primjenom topline do obnove pune pritisak vode je promatrati kroz ventil. U slučaju da se ne može pronaći smrznute cijevi ili smrznuto područje je nedostupan, ili zbog nekog razloga ne možete topiti cijev to je poželjno pozvati licencirani vodoinstalater. , Nemojte prestati nakon što ste učinili s jednom području. Pregledajte sve preostale faucets u svoj dom kako bi se utvrdilo da li postoji više smrznute cijevi. Ako jedna cijev možete zamrznuti, postoji veliki vjerojatnost da drugi mogu previše. ; Vi svibanj također žele čitati više o, kako spriječiti Frozen Cijevi, vodovod: Pitanja i popravak Savjeti, tako, nadam se s ovim odgovarajuće znanje o tome kako thaw smrznute cijevi, te se može nadati da remont smrznute cijevi u vašem domu. Navedeni koraci kada provodi uspješno, sigurno vam može pomoći da se koncentriraju više na božićne i novogodišnje pripreme, a ne brinući se o plumbings.

No comments:

Post a Comment