Sunday 15 January 2012

Električni Razors za žene

Jedan od najsigurnijih i bezbolan način uklanjanja dlaka u žena je brijanje. Postoje dvije vrste brijanja - mokro brijanje i električne brijanje. Sada točno ono što čini za brijanje električnim postigao wet za brijanje? Električni brijanje ne uzrokuje bilo koju rasta u narasla kosu, kožu čini glatkom i traje duže od mokrog brijanja. Osim toga, električni brijač će raditi kao čeznuti kao tvoj želite raditi - sve što trebate učiniti je zamijeniti svoju noževima u pravo vrijeme. Električni brijač za žene može se koristiti za brijanje off dlake na licu, kosa na noge i ruke i bikini zona. Ako bi provjeriti o tome koliko ćete potrošiti na jednokratnu britve mjesečno, možda ćete otkriti da je iznos koji ste potrošili bi mogao kupiti dvije električne žileta! Dakle, neka je pogledati dobar britve za žene za uklanjanje dlaka i njihova recenzija.
Električni Razors za žene Recenzije
Postoje dvije glavne vrste električnih britve za žene - Folija brijača i rotacijske britva. Folije se sastoji električni brijač metal bendova postaviti u slojevima, koje bilježe svaki kosu prije brijanja van duljina da kosa. Kada je uhvaćen dlačice sjeckani off, ostatak dlačice smanjila natrag ispod kože. Rotacijski električni brijač za žene sastoji se od okruglog oštrice, koje su lopatice na unutarnjoj, kao i kao vanjske strane oštrice. Koristili smo rotirajuće električni brijač za žene je najprikladniji za više kože kosu u žene. Električni britve za žene trebaju biti naplaćen prije nego ih koristite. Punjenje traje oko jednog ili dva sata, a radno vrijeme po punjenja je oko 30 do 50 minuta. U nekim britve, Vrijeme punjenja mogla proširiti do 8 sati također. No, u tim britve, vrijeme operacijski Također će biti viša od uobičajene britve. Neki električni britve za žene imaju indikator baterije previše. Malo električni britve su također dostupne s vodom-otpor i brzo punjenje način. Pročitajte više na električne brijače pregled.
Najbolji Electric Razors za žene
Pristojan električni brijač za žene, će vas koštati od 45,00 USD 60,00 USD. Postoje neke električne britve koji bi mogao biti malo skuplji od ovih, ili bi mogao biti i jeftiniji, ovisno o njegovim značajkama. Neki od popularnih imena uključuju Remington glatka i svilenkasta Shaver, koji je dizajniran za besplatne brijanje iskustva i ima 24 karatnim zlatom pozlaćeni mikro-ekran. The Lady from Philips brijanje doles iz kože ovlaživač istovremeno, kao brijač brijanje od kože kose. Optimalnog-brijanje Philips sustav u električni britve za žene, omogućuje vam da prilagodite čelu brijača koji odgovaraju konture različitih dijelova tijela. Ova žena je električni aparat za brijanje iz tvrtke Philips je vodootporan i također je uronjene u vodu što je moguće da ga koristiti tijekom kupanja ili tuš. Nakon su prva tri električni britve za žene uz njihove recenzije.
Panasonic Zatvori Curves ES2218VC-ES2216PC je jedan od najboljih električnih britve za žene. To je 5-star ocijenjeno britva sa mokro / suhu opciju, tri plutajuće glave, trostruki nož za brijanje i potpuno immersible u vodi, tako da možete ga koristiti pod tušem! Pogodan je za osjetljivu kožu, tako da baka nema razloga za zabrinutost u ovom električni brijač! Osim toga, možete također dobiti 1-godišnje ograničeno jamstvo s ovim aparat za brijanje. Više o brijanje savjeti za osjetljivu kožu.
Braun Silk-5270 épil X'elle tjelesni sustav epilator je još jedan 5-star ocijenjeno električni brijač s jedinstvenim značajkama kao što su vrhove SoftLift sustava i 4-put kreće masiranjem valjaka. Ovaj električni brijač dolazi sa Smart Start, koja omogućuje epilacije početak lako. The vrhove SoftLift sustava u tom aparat za brijanje pomaže u podizanje čak najkraćem kosa pinceta. U 4 smjera kretanja masažu valjcima smanjuje povlačenjem osjećaj i iritaciju kože, kao što potiče kožu s mikro-impulse prije i nakon uklanjanja dlaka. This električni brijač s Braunom rezultate u konačan glatkoću, kao što bilježi svaki zalutao kose. Također se čini ponovno rastu sporije i utjecaj njegovih brijanja može trajati upto 4 tjedna!
Remington WDF-6000 glatka i Silky Plus Ultra Shaver, punjiva je Amerika je broj jedan britve i uklanjanje dlaka brand i to aparata Remington je više nego samo dobro. This aparat dolazi s titan tehnologije. To je safescreens tijelo kontura, koje će odmah zagrliti svoje krivulje za blizak i ultra-glatko brijanje. Remington WDF-6000 također dolazi sa SmoothCut tehnologiju koja omogućuje brijanje u oba smjera. To se može koristiti za mokro brijanje i suho brijanje kao dobro. This aparat također dolazi u nadograđena inačica naziva Remington WDF-7000, još jedan 5-star britva od America's omiljenih brand!
Savjeti prije kupnje električni brijač, uvijek se odluče za bežični električni brijač i check out ocjenama električni brijač za žene. Što je veća ocjena, to bolje performanse. ; Pazi za dodatne značajke kao što su baterije pokazatelj, LCD zasloni, pivotiranje glava za tijelo konture, voda-otpora, i ovlaživač dispenzer. ; Tražiti ono što je uključeno u električni brijač. Some britve uključuju dodatne baterije, dodatni punjači, putovanja setove i čišćenje alata. ; Uvijek vjeruj jedan poznati brand. Uostalom, ne želite igrati s kože sigurnost u pokušaju da se riješi dlačica! ; Vi svibanj također žele čitati brijanje savjete za žene.
To je sve što je potrebno znati o električni brijač za žene, kao korisnik. Najbolji dio brijanje je, da je većina bezbolna metoda za uklanjanje dlaka i jeftin. If brijanjem usvojiti kao način za uklanjanje dlaka, električni brijač za žene je morati-imati u svojoj polici!

No comments:

Post a Comment