Monday 30 January 2012

Škorpion Čovjek i Djevica žena

Što može biti ishod Škorpion, jedan od najviše bojali znak Zodijaka, a Djevica, jedan od gentlest znak zodijaka? The Škorpion, vodeni znak je jedan od četiri fiksne znakove Zodijaka, a Djevica, sa svojim zemljani element je promjenjiv znak. The Škorpion simbolizira smrt škorpion, a Djevica je simbolizirano od strane djevičanski djevojačko. Ima li dugotrajnog sindikat moguće s toliko početne razlike? Neka nam se pogled.
Škorpion Čovjek i Virgo žena, Škorpion je čovjek jedno od najzagonetnijih i magnetska ličnosti u Zodijaku. On je također čudna mješavina emocionalnosti i praktičnost. Međutim, strast je riječ koja najbolje opisuje Škorpion muškarac. On je jednako strastveni o njegovu životu, karijeri, bilo hobby, ljubav čineći, religija, itd. Škorpion čovjek, sa svojim cool eksterijera, skriva kvalitete kao što su odlučnost i tvrdoglavost. S druge strane, Djevica žena je jako stidljiv, konzervativni i skromni. Iako vrlo kritično drugih; ona je vrlo praktičan i lojalnih. Virgos vole biti na stražnjoj strani pozornice, a ne biti u centru pažnje. Iako Djevice žena svibanj činiti hladno i nepristupačni, ona ima voljeti prirodu i također snažnu želju biti voljen u povratku. Oba je Škorpion čovjek, kao i Djevica žena da sakrije svoju istinsku narav i emocije kao što su oni jednako ranjiv. Neka nam imaju pogled na prirodu odnosa između ove dvije znakova zodijaka.
Škorpion Muškarac i žena Djevica Ljubav kompatibilnosti; 'Suprotnosti privući "i" razlike može vas približiti' su dva clichéd principa koje najbolje opisuju kompatibilnost između muškarca i Škorpion Djevica žena. Postoji jaka početna privlačnost između ova dva znaka, više nego često ne, to je Djevica žena koja pada na šarmantne i hipnotizerski Škorpion čovjeka, nego obrnuto. Ona dobiva privučeni njegov snažan osobnost i avanturistički i odvažnije prirode. The Scorpio čovjek pak voli njegov Djevica žene kao ona je vrlo metodičan i organiziran. Ispod svoje cool eksterijera, Škorpion muškarac i Djevica žena dijele nekoliko sličnih osobina. Oboje su osnovi sramežljivi i pridržana i radije njihovoj samoći ili jedni drugih tvrtki većem gužve. Drugo, kao obojica su inteligentni, nema glad teme za raspravu ili razgovore (ove dvije često završavaju jednostavno pričaju u krevetić na bezbroj ispitanika u više od jednog navrata). Djevice Žena zna da joj Škorpion je čovjek dominiraju i ona veselo omogućuje mu to i tamo nikada nije bilo koji ego sukobima moći. Naprotiv, Djevice žena sretno omogućuje joj Škorpion muškarac potjerati njegove ambicije time što sporednu i pouzdan partner.
Udvaranje između Škorpiona čovjeka i Djevica žena može izgledati komplicirano u početku. Ekstremna strastveni priroda Škorpiona čovjek može napustiti sramežljivi Virgo ženu daha. Međutim, oboje je potrebno izgraditi razinu udobnosti i razumijevanja kako bi se uspješan odnos u krevetu. Škorpion muškarac bi trebao usporiti svoj tempo i neka žena Djevica uzeti svoje vrijeme za otvaranje gore. Jednom ona je siguran od postojanost odnosa, ona sretno će podleći se čarima joj Škorpiona čovjeka.
Na manje svjetliju stranu, tu je duboko postavljen emocionalnost prisutan u Škorpionu čovjek koji je površine s vremena na vrijeme. Na takve puta, on je snažno potrebna utješnim riječima (iako on nikad će priznati otvoreno) koje Virgo žena neće uspjeti razumjeti i interpretirati. Također, kritičkog i pomalo nemilosrdno iskren prirodu Virgo žena svibanj povrijediti Scorpio čovjek. S vremena na vrijeme, Djevice žena neće biti u stanju držati korak sa svojim pustolovnim Škorpion čovjek koji zauzvrat će ga uzeti u obzir kao njezina slabost. The Škorpion čovjek također ima visoko ćutljiv prirodi i svibanj imaju tendenciju da drže tajne iz Virgo žene. On također treba naučiti zadržite ček na njegove legendarne Scorpion temperament. Tu su i šanse za razlike u mišljenjima, ali, čudno je ovaj par je razumijevanje dovoljno da neka druga imati svoj vlastiti način!
Pročitajte više na:; Karakteristike Virgo Woman; Scorpio Čovjek u Ljubavi; Iako razlike, Škorpion muškarac i Virgo žena odnos je značilo da zadnji dovijeka. Oba su izuzetno odani i čine veliku paru kao ljubavnici, u prijateljstvu kao u braku. Oni poštuju jedni druge, međusobno nadopunjuju dobro i može biti velika roditelja zajedno. S ljubavlju i poštovanjem raste s vremenom, Škorpion muškarac i žena Djevica može biti pozvan kao stvoreni jedno za drugo, za život!

No comments:

Post a Comment