Friday 20 January 2012

Bijela Breza stablo

Bijela breza drvo je popularan izbor vrtu se uzgaja u vrtovima. Bijela breza drvo je poznata po svojim prekrasnim lišće, karakterističan laje i hladovini koje oni nude. Jedan ne treba uzeti veliku brigu bijela breza drvo kao oni ne moraju biti fussed od strane vrtlar. Ovaj članak će pokriti neke bijele breze činjenice koje će vam pomoći saznati više o ovim breza drvo.
White Birch Tree informacije
Bijela breza drvo je poznata po svojim upečatljivim bijele kore, a koristi Indijanci za mnoštvo svrhe. Uobičajeni nazivi za bijele breze stabla Kanu Breza, Silver Birch, papir Birch. Bijela breza stabla znanstveno ime je Betula papyrifera. To je male i srednje velike bjelogorično drvo. Može narasti do visine 70 do 80 metara i živi tek oko 140 godina. To je mali uho obliku listova na krajevima opuštene grane i grančice. Rese su muški i ženski cvjetovi od bijelih breza drvo. Ove rese razvoj u nutkins koje ovdje sazrijeva već u ranim kolovoza do sredine rujna. Oni su krila da se odnese zrak daleko mjesta klijati u stabla.
Bijeli breze stablo identifikacija provodi svoje bijele kore koja se može ljušteno jednostavno duž vodoravne pruge. Postoji nekoliko stabljika bijelih breza drvo i lišće se jede po mus. To uzrokuje bijela breza drvo slati više proizlazi da spasi svoje lišće od toga jede se po gladni Moose. Možete pročitati više o rijeci breza drvo.
Bijela breza drvo mrzi nijanse i naći ćete da je prvo stablo koje će rasti u prostoru koji je bio uništen od vatre ili stabla su odsječeni. Kore bijele breze stablo je omiljena namirnica porcupines i sadnice su pojedene od strane kunića. Žuti trbušasti sapsuckers kljucati malo bunara u kore jesti SAP. Vjeverice and hummingbirds pak hraniti budala s bunara napravio sapsuckers.
U radu se bijela breza drvo se nalazi u području Newfoundlanda, Labrador, Kanadi, New England u Sjevernoj Karolini u Americi. Voli rasti u područjima s hladnom klimom. Papir bijeli breza drvo služi kao vatra starter kao što se može snimiti čak i kada je drvo mokro. Također se koristi kako bi košara, prostirke bakljama i los pozive Indijanaca. Danas, to nije samo ukrasna biljka ali se također koristi kao građevinski daska za izradu celulozno drvo, šperploča i furnira. Sokovi se koriste kako bi sirupa, vina, piva i medicinske tonics. To su neke bijele breze stablo činjenice vezane uz njihov izgled i namjene. Vratimo se sada preseliti na bijeloj skrbi breza drvo.
White Birch Tree Care
Postoje mnoge vrste breza koje možete uzgojiti u svom vrtu. Možete rastu popularnim europskim bijele breza drvo, cutleaf plačući breza, itd. U radu breza je native American sjevernom drvo koje može rasti u hladnom, vlažnom tlu i drugim uvjetima. U radu su bijele breze se ne može tolerirati previše vruće i zagađenim područjima. Morate rastu stabla na području prima punom suncu. To može biti uzgojeno u alkalnom tlu previše. Trebali bi postrojenja u područjima gdje je tlo vlažno kao što to zahtijeva puno vode. Trebali bi staviti malč oko bijelih breza drvo jer će vam pomoći zadržati tlo vlage. To bi trebao biti je zadržao na dubini od 2 do 4 inča u prsten od 6 stopala radijusa na zrelom stablo i 3 cm u slučaju mladice. Trebali bi izbjegavati kratke sjednica zalijevanje i dati stablo duge zalijevanje sjednici tjedno.
To su neke bijele breze stablo činjenice vezane za njegu stabla. Bijela stablo breze možete tolerirati različite tla i potreba pune sunca za rast. To je lijepo stablo koji će povećati ukrasne vrijednosti svog vrta. Nadam se da ovaj članak na bijelom informacija breza stablo dokazuje korisne za vas.

No comments:

Post a Comment