Friday 27 January 2012

Zimske igre za djecu

Kad je previše hladno za igru ​​izvan, djeca trebaju nešto da ih zadržati okupirana. Igranje iste stare igre unutra i vani mogu učiniti ih iritira. Dolazi do novih zimske igre za djecu može biti izazov za roditelje i nastavnike u školi, ako djecu već su igrali su igre koje ste predložili. Da bi se prevazišao ovu dilemu, provjeriti ove igre zime zabava za djecu koja će ih učiniti skok u svojim sjedalima s radošću.
Vanjski Igre za djecu
Moji omiljeni otvoreni zimski igra igra u snijegu. To je ugodan osjećaj, nosio svih onih slojeva toplu odjeću i igranje u snijegu. Tako da ovaj zimi, pokušajte nešto svježe i drugačiji vanjski igre za djecu da se igraju. , Poništite prepreke: čine 10 snowballs od oko dva m do 5 m visok daleko jedni od drugih. Podijelite svatko u dvije skupine i odaberite lider u svakoj grupi. Svaka momčad skače preko prepreka, a nakon njihova vođu. Druga ekipa provjerava ako se nitko ne vara i broji koliko igrača završio skakanje nad svim 10 prepreke. Ekipa s najvećim brojem bodova pobjeđuje. , Napisati Imena u snijegu: Zimske igara za su djeca uvijek zabavno kada ima snijega uključeni. Zato uzmite djecu van nakon što sam dobio svoj rukavice, šeširi, kaputi, šalovi, i čizme spreman. Stajati u snijegu i povucite noge po snijegu. Napisati tvoje ime u snijegu kao što ste povlačenjem noge u njemu. Kad završite, idite u svoju sobu i provjeriti svoje ime u snijegu. Ova uzbudljiva igra je sjajan način da ostanu topli čak i kad ima snijega vani, jer postoji puno fizičke aktivnosti su uključeni u to. , Obojeni Snijeg: Uzmi dvije boce spreja i dva iscijediti boce, i ispunite ga s četiri različite boje vode. Možete koristiti prehrambenih boja, kako bi u mješavinu. Uzmi boce u snijegu. Pokušajte napraviti različite oblike i figure od snijega. Također možete napraviti veliki krug u snijegu i to postaviti kao cilj. Stand 5-10 m udaljen od cilja i pokušati prskanje unutar ciljne. Uzmi okreće i vidjeti tko može napraviti cilj prvi. , Rollerblade: znam da je zajednička aktivnost, a to može biti pretvoren u otvoreni zimski igre. Ako je previše hladno van, uzmi svoju djecu na najbliži park ili na plaži, a proveli dan izvan rolanje. Rollerblades pomoći u sigurnosti svoje djece fizički aktivni Iako možete dobiti dobar vježba as well. Izazovite vaše djece da ide brže nego što si možete i zabaviti u zimskog sunca. Ali prije nego idete naprijed s tom djelatnošću, pobrinite imate sve vašu sigurnost zupčanici na. , Dodatne informacije o online igre za djecu, idite na:; Vanjski Party Igre za djecu, ribolov Igre za djecu, Igre za djecu pod 5, Zatvoreni Igre za djecu
Tijekom zime da može biti teško igrati izvan kuće jer dobiva previše prohladno. Također igrajući na iste zimske igre može biti monoton za djecu. Ako je ovo vaš slučaj, a zatim tu su neke zabave zimske igre za djecu. Provjerite neki vrući kakao, zgrabite vaše deke, i neka je igrati neke unutarnji igre za djecu. , Duh u Dark: ova igra se igra u grupi 4-5 djece. Jedan od igrača bit će duh dok su ostale žrtve. Pronađite bazu u kojoj duh će stati i glasno brojati 1:00, 2:00, 3:00 ... 0:00. Kao duh broji, žrtve pokušati pronaći mjesto za skrivanje. Jednom kada je duh broje do 12, on viče 'ponoć ", što znaci da je duh sada će naći žrtve ubiti. Istodobno, žrtve pokušavaju pokrenuti na bazu prije nego duh dobiva priliku uhvatiti ih. If duh uhvati nekoga, duh je pobijedio, a osobe zatečene će biti sljedeći duha. , Green Light / Crveno Svjetlo: Za tu igru, jedna osoba ima stop svjetla i ostale igrače stajati oko 20 ft daleko od svjetla. Igra počinje s riječima stop svjetlo 'zeleno svjetlo', na koje sva djeca potez prema njemu / njoj polako. Nekoliko sekundi kasnije, stop svjetlo viče 'crvene svjetlosti', a igrači morati ostati i dalje na svojim mjestima. Svatko tko je uhvaćen hodanje će biti izvan igre. Igra se nastavlja sve do posljednjih igrač ostaje. , Čistača Hunt: blagom su igre nikada ne izlaze iz stila kao što je jedan od najboljih zimske igre za djecu. Pripremite niz tragova gdje se trag vodi u drugu. These tragove može biti skriven u kuhinju ormarića, jastuk odnosi, pod cookie jar, ili bilo gdje unutar kupaonice. Make sliku tragove ili karte za djecu kako bi čistača lov više zanimljiv. Ako se zaglavi i oni ne mogu shvatiti sljedeći trag, možete spomenuti uzimajući toplije ili uzimajući hladniji savjeti. Odlučite što nagrade koje želite sačuvati za onaj koji rješava misteriju prvi. , Pogodi Tko: Kako igrati ovu igru, morat ćete časopise, okvir, 3 x 5 indeks kartice, i ljepilo. Nađi slika životinja, žitarice kutija, crtani likovi te filmove. Izrezivanje slike i ljepila ih na različitim 3 x 5 kartica. Uzmi kutiju i sve pomiješati indeksa kartica u njemu. Izaberite jednu karticu na vrijeme i pokušati opisati slika bez govoreći naglas. Da vidimo koliko dugo svojim prijateljima uzeti pogoditi što ta slika je. Uzmi okreće dok igrate igru. , Neki više igara za djecu igrati:, Igre za djecu igrati Inside, Indoor Party Igre za djecu, mozak Igre za djecu, timske igre za djecu, djeca nikada dobiti umorna od igranja novim i inovativnih igara. To je na vama je da odlučite želite li ostati vani na snijegu i sebe okupirati sa svojom djecom ili dobiti udoban u kući i igraju neke unutarnje zimske igre za djecu. Što god odlučili učiniti, zabavite dok igranje ove zimske igre za djecu i razvijati vašeg djeteta intelekta. Na taj način dobiti udoban sa svojom djecom ove zime zabavite se!

No comments:

Post a Comment