Wednesday 25 January 2012

Toenail dizajni

Dok prst noktiju kiparstva i nail art dizajni su uvijek bila omiljena u svijetu ljepote i mode, dizajna toenail previše postali su prilično popularan trend nedavno. Iako je nokte vaše Prsti uvijek se održavaju na kraće duljine, u prekrasnom toenail dizajne na čistom pedicured noge mogu izgledati apsolutno nevjerojatna. Osim toga za razliku od zajedničke zabluda, toenail dizajni su prilično lako napraviti. Uz niz laka za nokte boja i akril boja dostupnih na tržištu, stvara izuzetan toenail dizajna je šetnja u parku. From svjetlucavi šareni cvjetni dizajna savršenu pedikuru francuski dizajna ideja, ovdje je pogled na neke cool toenail dizajnira i kako to učiniti.
Toenail Design Ideje: Kako to učiniti Toenail dizajni
Toenail cvijeća dizajni, Najjednostavnije i najsvestranijih svih toenail dizajna, svijetle, šarenog cvijeća na noktima izgleda vrlo lijepo. Koristite svijetle boje poput narančaste, plava i crvena i kreirajte svoj prelijepi cvijet dizajna na njemu. Za stvaranje vašeg lijepog dizajna toenail cvijeća, nanesite sloj žbuke i zatim četkom na sloj svijetle purpurne boje. Korištenje četke nail art, dodati na bazi vode bijela lak za nokte, nacrtati ljiljana u sredini toenail. Sada koristiti jedan žuti kist umjetnosti noktiju izvući malo raspršili cvijeće oko ljiljan. Spray na nekim zlatnim noktima poljski i svršiti sa slojem vrh kaput zadržati i osigurati sjaj. Francuski manikuru s malim rhinestone cvijeće su također dobra ideja za vaše toenail dizajn. Pročitajte više o nail art dizajna za početnike.
Valentinovo Toenail dizajni, Valentinovo je samo oko kutu, a možete živnuti vaš poseban dan s nekim slatka toenail dizajna za svoj poseban dan Valentinovo. Za slatku srcima dizajna na toenail, nanesite bijeli lak za nokte na nožnim noktima. Nakon što je poljski je sušen, koristiti kist nail art umočen u boji gel u crvenoj boji. Nacrtajte mali srca s crvenom bojom i ispunite ga. Ostavite da se osuši lak za nokte, prije primjene top kaput. Umjesto srcima, jarko crvene ruže na roza bazu omogućuje do jazza do noktima za poseban dan. Pročitajte više o nail art ideje.
Jednostavna Gemstone Toenail Design, a to je jednostavan i lagan za napraviti dizajn koji izgleda elegantno i vrlo lijepa. Svi trebate je podlogu, zlatni lak za nokte u boji, gornji kaput i gemstones. Prvo primijeniti osnovni premaz na noktima i nakon što je sušen off, primijeniti boju. Sada staviti dragi kamen na svakom uglu toenail i primijeniti ogrtača. Sada stavite pet dragog kamenja oko početni jedan na nožni palac i primijeniti na vrh kaput.
Francuski pedikura, Neutralni ili prirodne boje na poljski nokta, accented je pojas bijeloga na samom rtu noktiju, vjerojatno je jedan od najboljih načina da daju svoje toenails dodir ljepote i elegancije. Možete dodati rhinestones i naljepnice da biste dodali neke dizajne na svoj toenails. Koristi ljepilo napravio za rhinestones da lijepe dizajne i cvijeće nakon što imate francuski pedikir učinili.
Pročitajte više na:, Nail dizajni - uradi sam, Ideje za Nail Art dizajni, Osim tih toenail dizajna, možete koristiti neke cool životinja dizajna, svadba dizajn, morski nail art dizajna. Bilo da je divlje i wacky ili svjež i elegantan, osnovna stvar koju trebate imati na umu kada su uzimajući savršen toenail dizajn je držati noge čiste i noktiju trimmed. Ne postoji ništa lijep kao toenail dizajna na lijepo, pedicured noge. If Nacrt toenails nije pogodno za svoje prirodne nokte, onda možda želite koristiti neke umjetnih noktiju stvoriti svoj savršeni dizajn noktiju umjetnosti.

No comments:

Post a Comment