Saturday 14 January 2012

Gost vjenčanja Etiquette

Kao iu bilo kakvu prigodu ili slavlja, te nužno moraju uzeti u obzir odgovarajuće skup etiketa. Isto vrijedi i pri planiranju svadbene svečanosti. Pri planiranju vjenčanja, par se mora uzeti u obzir nekoliko važnih razmatranja o kako su gosti biti pozvani ili kako to ide o pripremi popis gostiju. Pozvanima također trebaju uzeti u obzir neke etiketa odnose na pravilan gost odjeće ili darove za uskoro-to-biti-bračni par. Nemojmo razgovarati o tim etiketa vjenčanje gost ukratko.
Nekoliko važnih vjenčanje gost Etiquette
Vjenčanje gost Popis Etiquette; U pripremi popis gostiju na vjenčanja, razmislite o vašem proračunu. Pozivnice pripremaju se po svoj proračun. Probajte najprije uzeti u obzir vaše vrlo blizu nečijeg na popisu, a zatim napraviti soba prijatelja svojih roditelja i drugih takvih ljudi. To je dobra ideja da se podijeli gostima u skupine ljudi na koje se izravno odnose, kao što prijatelji roditelja ili nevjeste / mladoženja, itd. Ovo će olakšavaju za pripremu popisa gostiju.
Ako djeca od uzvanika su više od 16 godina starosti, trebate da stavite svoje ime posebno na popis gostiju. Važan gost vjenčanja poziv etiketa je distribuirati pozive na oko četiri mjeseca prije vjenčanja. Ako se gosti očekuju od druge države, njihove pozove treba poslati čak i ranije. Uzimajući u obzir sve te čimbenike, napraviti dvije liste, jedna za one prioritet, a drugi onima koji se zove ako se gosti u prvom popisu pad pozvati. Pročitajte više na vjenčanje etiketu popis gostiju.
Vjenčanje gost odjeća Etiquette
When pohađaju svadbene svečanosti, gosti čine ga točku da ide u odgovarajuće odjeće. Najbolji izbor za znajući što je pogodno i haljinu za svečanost je uputiti na vjenčanje pozivnice sama, na kojem se očekuje ruhu će biti spomenuti. Uobičajeni nazivi odjeće su crna kravata, crna kravata neobavezno, bijela kravata, koktel odjeće ili povremeni gost vjenčanja ruhu. Ako vjenčanje ceremonija će biti provedena tijekom dana, koktel odjeće najviše odgovara. Ako vjenčanje će se održati na otvorenom i da previše u ljeto, bolje nositi svijetle boje odjeće. Isto tako, koje li nositi odjeću za vjenčanje zavisi mnogo o mjestu, vremenu dana, vjenčanja tema, i slične druge aspekte. Ako se uopće ne sure o tome koje haljini bi bilo prikladno za vjenčanje, možete uzeti savjet od osobe koja je usko vezan za par. Ne nosite previše fancy odjeću da bi vam izgledati smiješno.
Vjenčanje gost Poklon Etiquette
Za goste, to nije potrebno da biste dobili dar za vjenčanje, međutim, to je uvijek bolje dobiti jedan zajedno. Čak i ako niste u mogućnosti da ga na vjenčanju, on je sugerirao poslati dar. To će pokazati svoje dobro wishes i pozdrave na par. Koliko treba vjenčani dar biti vrijedan ovisi o tome koliko ste blizu na par. Bolje je odabrati dar koji će biti korisno za par u budućem životu. Ali isto tako pazite da dar ne čini velika rupa u vaš džep. Najbolji način je da se dati daleko provjeriti kao dar, kao par može potrošiti iznos koji god žele.
To je bio samo vrlo kratko objašnjenje o nekim etiketa vjenčanje gost. Postoji mnogo više obzirom etiketa ruhu gost vjenčanja, poklona, ​​i pozivnice.

No comments:

Post a Comment