Saturday 14 January 2012

Valentinovo Kutije

To je Valentinovo i na jedanaesti sat, vaša su razmišljanja što Valentinovo dar dati. Vi nemate dovoljno novca a želite dar nešto izvanredno ovaj put. Imaš par škare, kutije, šareni ukras papiri, vrpce, itd. Na kraju, što se odlučite napraviti domaće Valentinovo kutije ali su zbunjeni kako to ide o tome. = U redu = Prestati razmišljati i pravedan dobiti svih materijali navedeni u nastavku da bi vaš Valentinovo kutije.
Ovdje su neke od materijala morat ćete ...
Nemojmo učiniti one tipično u obliku srca Valentinovo okvire. Kružnog, kvadratnog oblika ili pravokutnim kutijama se puno bolje i mogu pohraniti više darova. Cipela kutija ili bilo koje druge kutije s poklopcem neoženjen raditi dobro. Sve što trebate je vrpce, obojeni radova (bilo koje vrste, baršun, jednostavna, krep, itd.), škare, ljepila, ljepljive trake, puno pamuka da se ublaži svoje darove unutar okvira, šljokicama, boja olovke za pisanje poruke, i naravno, kreativan um!
Kutije za Valentinovo djevojka
Zapravo, ako je moj dečko pokloni mi Valentinovo kutija, ja mogu onesvijestiti s mišlju da je on doslovno to napravio! Dječaci su stvarno nije u uređenje, lijepljenje sve girly stvari 'kutije', zar ne! Ali ako oni čine jednom, nesvjestica se isplati! Cover okvir s romantičnim crvena boja, i nacrtati srce u središtu okvira poklopca. Napunite srce pridržavaju šljokicama, na i oko srca, ispunite ga s sitnim slovima govoreći: "I Love You 'sve više. Na stranama okvir, napišite stvari koji daju hints o darovima unutar okvira. Za darove, napisati pismo na nju i stavi ga u bocu koja može sjediti unutar okvira. Umjesto pamučnih jastuka, mjesto T-shirt koje ste kupili za nju. Napravite šarene perle narukvica i to mjesto u okvir, kupiti slatka par naušnica i ispustite ga u. Dodaj u okvir, okvir ima sliku vas oboje. Ako planirate da predloži, samo stavi prsten unutar okvira i ispune cijeli okvir s poljupcima čokolade. Za više informacija o tim, pogledajte Valentinovo ideja za djevojku.
Valentinovo Kutije za dečkom
To je tako uzbudljivo. Misao koja je okvir bitak je napravio sa svojim toplim rukama, i da on će ga vole i hvale s Peck na obrazu, čini se rumenilo odmah, lol! Počnimo s ovom jednom. Pokrijte okvir sa svojim omiljenim boji papira. Nakon što zalijepite, mjesto sliku od vas i na kutiji. Sad ukrasite okvir slike sa šljokicama ili sitnim školjke ili bilo što da imate na umu. Na svakom strani okvira napisati stvari koje želite o njemu ili bilo smiješne ljubavi citati, ili čak pjesmi za njega. Unutar okvir, mjesto sloj mekih pamuka, i staviti male darove u like it, gadget da ste kupili na dar mu, ili lijep trendy ručni sat, mali zastavu njegov omiljeni nogometne reprezentacije, nakon obrije, ili čak i čokolade. Brzi savjet posebno za ovu rubriku: sprej parfem koji koristite svakodnevno i zatvorite kutiju. Wow!, Ovaj okvir je stvarno idući u posao. Također možete pročitati više o Valentinovo ideje za dečkom.
Valentinovo Kutije za mama i tata
Samo vidjeti tvoji roditelji 'reakcija nakon što dar im te Valentines kutije. Oni će biti presretan. Prekriju dvije kutije cipela naljepljivanjem roza ili plavi baršun papir na sve strane svakog okvira. Zašto konkretno ove boje? Jer kad ste rođeni, kupili su sve za tebe, bilo u roza ili plava (djevojčice = roza, dječaci = plave, sjećaš se?). Napravite uzorak koji vam se sviđa na okvire i staviti šljokice na tim uzorcima. Pobrinite se da imate dovoljno šljokice, tako da niste kratko to. Sada, unutar ove kutije, mjesto lijepo sloj pamuka i staviti sitne darove poput malog pletene torbicu, elegantna narukvica, sat, ili lijep mirisni krema za ruke cijevi za svoju majku. I za tvoj tata, možete staviti u ključ lanac, šolja, kravatu i manžete u kutiju. Ovo su samo primjeri možete dodavati bilo kakve darove koje ste odlučili kupiti ili je već kupio za njih. Nakon što je uređenje i stavljanje darova je više, možete vezati kutije u snazzy vrpcom. Ako se pitate kako za dekoriranje dio ispod poklopac kutije, a zatim samo dodati fotografiju vas i vaše roditelje u njoj. Strahopoštovanje! Oni će ga ljubav.
Valentinovo Kutije za svoju djecu
Vi nikada ne može reći koliko volim svoju djecu. Iako je njihov popis darova je duže od trgovine s popisa, možete kupiti barem nekoliko! Cover okvir s njihovim omiljenim crtani lik dar papir za pakiranje. Napravite kolaž svoga djetinjstva slika i kravatu taj okvir s vrpce. Učiniti dvije vrste bonova, 1 - sa svim njihovim omiljena hrana koje možete kuhati i oni vole, 2 - igračke koje oni žele kao darove. Napisati jedan jestiv na 5 chits koje su boje i nazivi pet darova na druge chits različitih boja, a to će razlikovati hrana i poklon chits jedni od drugih. Zamolite ih da motika 2 svake vrste kad otvorite kutiju. Zamotajte chocolates u omotati čokolada dar ili ako imate bilo koji drugi dar omatanje ideje i stavite ga u kutiji. Također možete postaviti u nekim kupili poklon bonovi od svojih omiljenih knjižara.
Pročitajte više o; Valentinovo Ideje, jedinstvene ideje za Valentinovo; Ovo je bio moj odvesti na Valentinovo kutija ideje. Nadam se da ste uživali čitajući ove. Mislim da ne mogu čekati da biste zatvorili ovaj prozor i krenite. Do sada, morate imati 'kupili' poklone za svoj voljeni. No, 'stvaranje' ove cool Valentinovo kutije na vlastite može biti zabavno. Uostalom, što ste dodali osobni dodir na njega. I vjerujte mi, vaše voljenima će ih obožavati. -Sretno Valentinovo.

No comments:

Post a Comment