Monday 16 January 2012

Kako spriječiti Frozen Cijevi

Usred plač globalnog zatopljenja, ove zime iznenada naišli smo temperatura pada na razine ispod nule, češće nego u odnosu na posljednjih nekoliko godina. Čak i južnim dijelovima zemlje su uhvaćeni u odmarati i da izloženi mnogi infrastrukturnih nedostataka, za koje južnjaci nisu usmjerena prema gore. Na sjeveru, gdje gotovo pola godine je proveo nosi vunu, graditelji uvijek ležala vode cjevovoda kako bi se spriječilo smrznute cijevi, ali isto nije slučaj dolje na jugu. Građevinska dizajneri tamo, uglavnom ignoriraju cijevi smrzavanja tijekom instalacije vode cjevovoda i one zimske noći kada je pad razine žive, stanari moraju platiti cijenu.
Kako Cijevi Freeze?
Ok, vidio sam to pitanje dolazi! Kako može nešto što nije u tekućem stanju, zamrznuti? Pa, Ispričat ću vam, kad govorimo o smrznute cijevi, to je voda u njemu da govorimo, ne cijev sama. In temperatura ispod nule, pogotovo noću, kada faucets su zatvorena, vode unutar njega freezes postati led. Nevolje počinje kada led blok postaje deblji i blokira cijevi time spriječava protok neozebao vode. Gubitak vodoopskrba je samo jedan od vodovod problema koje treba rješavati. Voda ima svojstvo proširenja u volumen, a ugovori cijevnog materijala, kada temperatura padne ispod nule. Uz spremnik i sadržaj borbe jedni protiv drugih, led dokazuje da se nepobjedivim i cijevi daje način. Pucanje cijevi je najgori rezultat cijevi smrzavanja. Jedini lijek je ovdje zamjenjuje cijeli segment oštećene cijevi. No, neki legenda, na neki fini dan, rekao je - "prevencija je bolje nego liječiti", sjećaš se? Dakle, umjesto trčanja zbrda-zdola kako bi saznali kako to škripac smrznute cijevi, ovdje je dozu kako bi se spriječilo smrznute cijevi.
Cijevni Zamrzavanje prevencija
Postoji nekoliko načina na koje možete slobodno your vodovod od smrzavanja. Neki od tih načina se može provesti prije plumbings su propisane, ili ako postojeće cijevi su skloni zamrzavanje, sigurno ćete imati neprekinuti opskrbu vodom sljedeće zime. Držite nakon točke na umu da se spriječi smrznute cijevi:; Najbolja mjera je da isključite glavni opskrbe vodom kad god ste ne idući u korištenje vode za dugo vremena, kao i dok ide na godišnji odmor ili prije spavanja na zamrzavanje noći. ; Izvadite, isušiti i pohraniti na otvorenom šmrk koristi za zalijevanje vrta ili pranje automobila. Držite šmrk ventili su otvoreni, kako bi se omogućilo preostalu vodu iz cijevi proširiti slobodno bez ikakvog napora na cijevi i spriječiti smrznute cijevi pucanja. ; Neki domovi plumbings instaliran ili prolazi kroz garažu. Držite garažna vrata zatvorena kad god je to moguće kako bi se spriječilo izlaganje chilled zrak ako postoje cijev za vodu linija prolazi kroz garažu. ; Držite kuhinja i kupaonica skladištenje kabineta vrata otvorena kako bi se omogućilo topli zrak strujanja oko cijevi. U većini domova, štetne za čišćenje i kućne kemikalije pohranjene u takvom ormarića. Pobrinite se da ih treba preseliti na neki sigurno mjesto izvan dohvata djece. ; U iznimno niskim temperaturama, pustite vodu da kapanje iz slavine. Čineći cijevi nositi vodu - čak i na curiti - to pomaže u sprečavanju vode od smrzavanja. To je zato što teče voda nosi više energije i temperatura uvijek ostaje iznad točku ledišta. Evo, ako brinuti o očuvanja vode i sve to sranje, onda neka mi vas podsjetiti da ovdje ćete biti spas više vode kada spriječiti smrznute cijevi kapati. ; Anketa područje oko svog doma, gdje vodovod linije nalaze se izloženi na zamrzavanje strujanje zraka. Provjerite podrum, crawlspace i potkrovlja. Izolirati cijevi u tim područjima, bez ignoriranja tople vode cijevi. Cjevovoda tople vode također može zamrznuti, slično kao i hladnom vodom linije ako je voda u njemu ne teče kroz i još za dugo trajanje i hlađenja cijevi izvana. , Ako je vaš dom je još uvijek u-izgradnji, provjerite da li instalirati izolirane proizvoda usmjeren na izolaciju cijevi za vodu iz odmarati. Možete razmotriti dodavanje cijevi rukav ili instaliranjem UL popisa trake ili sličnih materijala na otvorenom plumbings. Pobrinite se da Vaš izvođač radova slijedi smjernicama proizvođača tijekom instalacije i korištenja ovih proizvoda. , U slučaju da ste primili vodu iz bunara, isključite pumpa za vodu i ocijedite ga na suhom. Očistite i odvoditi nadzemnih pumpanje linije i tenk, ako postoji. , Zaboravite nikada da koristite bilo koji antifriz kao preventivna metoda. Antifriz kemikalije su štetne za okoliš i tu je šansa antifriza trovanja kod ljudi, kućni ljubimci, biljni i životinjski svijet, i zemljišta.
Vi svibanj također žele čitati više o; Thaw Frozen cijevi, vodovod: Pitanja i popravak Savjeti, tako, s tim duboko znanje o tome kako spriječiti smrznute cijevi, možete nadati da spriječi mini-katastrofe vaš dom bio okrenut za mnoge prošlosti zime. Uz ove preventivne mjere u vidu sigurno možete koncentrirati više na Božić i nova godina pripreme, a ne brinući se o plumbings.

No comments:

Post a Comment