Tuesday 24 January 2012

Domaći Valentine Cards

Red ruže, u obliku srca poklon kutije, bomboni, ružičastim perjem i crvenim vezicama čestitke koje su tiskane s krilatim cherubs sve jednaka do 14. veljače. Naravno Ja sam se govori o Valentinovo? Jedan od najromantičnijih Valentinovo dar ideja bi bila da bi domaće Valentinovo kartice, da ne samo da će vam omogućiti da ih prilagoditi, ali i izbjeći bitak cliched dajući samo komercijalno poklon iz trgovine, kako bi svoju voljenu.
Creative Domaći Valentine Cards
Ako posjetite neku suvenirnica ove sezone, sve što ćete naići su crvena srca i pozdrava kartica u grimiz sa slatkim malim srcima i urezani ljubavnim porukama na njima. Međutim, vi uvijek možete koristiti ove romantične motiv za napraviti svoj vlastiti domaće Valentine karticama. Postoji mnogo ideja za jednostavan domaći Valentinovo čestitki koje možete isprobati odluka za svoje najmilije i članovima obitelji. Pročitajte više na domaće Valentine's darove.
Sve što trebate učiniti je biti stvarno vrlo kreativni! Kao prvi korak, odlučite što možete nacrtati na karticu koju želite napraviti. Možete nula dolje slike stvari koje su relevantnost u ljubavnu priču. Primjer, da možete nacrtati kavu krigla ako se dvije od vas prvi put sreli u kafiću ili može biti knjižnica scenu gdje dva li često ići. Vjerujte mi to napraviti za vrlo slatka domaće voljeni kartice.
Također, odlučiti koji ljubav poruka koju namjeravam zalijepiti na svoje ručne Valentinovo kartice. Biste li se ljubavi citat poznatog autora ili stvari koje vas obožavati i najvažnije, o vaš volio jedan? Potonji definitivno više kreativnih i intiman. Dakle, neka je vidjeti nekoliko primjera kako napraviti domaće Valentine kartice s tim lako uključiti domaće čestitka za Valentinovo ideje.
Vezati čvor kartica, materijal, crveni karton papir koji mjeri pet i pol x 8 1 / 2 na preklop, Običan bijeli papir kartice, Snowflake dizajn guma marke, crvene boje zabio vrpce, par škare, Obrtni ljepila; postupku, Presavijte crveni karton papir točno u sredini. Uzmite bijeli papir kartice i izrežite dvije različite veličine srca oblika izvan nje. Sada, kreativno držati onih pahuljica marke guma, i na bijelom cut out. Sada ljepilo one bijele srcima na gornjoj strani presavijeni papir crveni karton. Stick manjih srčanih prvi i onda je veći, tako da kartica neće izgledati asimetrično.
Sada, rezano otprilike 6 kom u crvenom vrpcom i kravatu u čvor. Stick ovaj čvor u sredini svakog srca. Unutar kartice, napiši poruke za svoje ljubio jedan s po mogućnosti srebrne boje blijesak pero i najbolje od vašeg rukopisa. Pročitajte više na romantičnim darove.
Posebno za njega kartice, materijal, roza karticu papir pet i pol x 8 1 / 2 veličine, bijele kartice papir, X-Acto nož, škare, istrti srećka, Obrtni ljepila; postupku, tražiti srećka imaju sretan riječ napisana na njemu. Uzmi roza papir kartice i napraviti četiri proreza, u svoju bazu, u kojoj je srećka može lako umetnuti. Na vrhu kartice papir, staviti mali bijeli papir izrezati sa spiralnim strane i napisati sladak izraz na njemu kao da si sretan, zagrljaji i poljupci, itd. Umjesto bijelog papira možete tražiti sićušne metalne ploče koje dolaze s ugraviranim ljubavnim porukama! Pročitajte više za Valentinovo ideje za dečka.
Cupid Heart kartica, Materijal, u obliku srca cookie cutter plijesni, 4 do 5, piće slama, 1; svjetlucavim pink plovila pjena, škare, X-Acto nož, Fluffy pink perja, 2; Obrtni ljepila; postupku, Trag od 2 srce oblicima na roza obrt pjena pomoću plijesni kolačić za glodanje. Na prednjoj strani jednog od srcima, mjesto na slamu u nagnuti položaj, samo isti da smo obično vidjeli svuda, srce sa strelicom probušene u njemu! Uz pomoć olovke, označiti mjesto ulaska strelice, kao i izlaz. Sada čine proreze na označene točke i umetnite slama u njoj. Sada, stvoriti jedan rez na lijevom kraju slame i umetnite u njemu dva izrezati trokutasti istog plovila pjene. Ponavljajući postupak s desnom kraju strelice, umetnite ružičasta perje u njemu. Osigurajte sve cuts, koristeći bijele obrt ljepilo. Poduzeti druge u obliku srca plovila pjena (onaj koji je bez strelica) i napraviti liniju od bijelog plovila foam preko svojih Humps i mjesto arrowed srcu pažljivo preko njega. Pustiti da se osuši preko noći, a kasnije napisati poruku svoje ljubavi u srcima!
Dakle, nadam se da sam vam s dovoljno domaće čestitka za Valentinovo ideje. Pokušajte koristeći itko gore ideja i pripremite za poseban povratak dar! Uz malo kreativnosti od svoje vlastite, možete doći do bolje i slatka domaće Valentinovo kartice. U slučaju da ste naići na jedan, ne zaboravite to pustiti mene znati! -Sretno Valentinovo.

No comments:

Post a Comment