Tuesday 10 January 2012

Kako ostati organizirani

Znate li što svi uspješni ljudi imaju zajedničko? Pa, prvo oni su inteligentni. Drugo oni tvrdo rade. A najvažnije kvalitetu bilo kakvih organiziranog osobe da je uvijek dobro pripremljen unaprijed za bilo eventuality koje bi mogle pojaviti dan nakon ili u budućnosti. Da bi biti uspješni i biti pripremljen za sutra, vrlo je važno da osoba dobro organizirana. Iako, biće organizirani nije lako i sigurno nije nešto jedan može postati u dan. Ali s konstantan trud i niže navedenih savjete, svatko može imati organizirani dom, rad i život. Pročitajte više na domaćinstva.
Kako ostati organizirani at Work
Stvari učiniti Popis; Da bi dobro biti organizirana na poslu, prva stvar koju trebali učiniti je napraviti stvari napraviti popis svakodnevice. Zapamtite da ovaj popis, tj. jedan dan prije, za sljedeći dan, prije odlaska kući na dan prije. Uz napredne računalne tehnologije, možete pripremiti ovaj popis u vašem sustavu. Kada smo svjesni o vrsti i količini posla koju morate učiniti sljedeći dan, automatski ćete biti u mogućnosti to planirati više na odgovarajući način.
Biste dobili osloboditi od paničariti, to je vrlo važno da se bacaju sve neželjene radova, slika, stvari koje su na vašem stolu. Također, datoteku radova i datoteke koje trebate svakodnevnom uredno. To će uštedjeti puno truda i vremena temelju tvoj dio svakodnevice.
Učinite jednu stvar u isto vrijeme, vrlo je važno da ono što zadatak ste planirali učiniti prvi, dobiva završena, prije nego što vas odvesti do novog zadatka. Kao što ste već mora su primijetili u radu da je uzimanje gore dvije stvari na vrijeme, većinu vremena, rezultati u siromašnim kvalitete rada i drugo, kašnjenje u završetku previše.
Do važnih zadaća početku, čak i ako vam se sviđa raditi neke druge stvari u određenom trenutku, ako je zadatak dolazi, što je vrlo važno iz svog šefa ili organizacije točke gledišta, to prvi. Završni važnih zadaća ce ukloniti svaku vrstu miješanja izvana, kao što su šef provjere na vas opet i opet ono što napredak ste napravili na zadatak, itd. Jednom kada ste završiti ovaj zadatak, da ćete moći više usredotočiti na druge poslove. Pročitajte više na učinkovitu organizaciju rada
Kako ostati organizirani kod kuće
Donirajte Neželjene Stuff; Ako postoje određene odjeću u svoj ormar koje niste nosili za više od godinu sada, vrlo je vjerojatno da ćete ih nositi u budućnosti. Isto vrijedi i za stare obuće, knjiga i drugih stvari u svojoj kući. Dakle, bilo donirate ove stvari, ili ih jednostavno staviti u smeće vrećicu te ih bacaju, jasno nered u vašoj kući.
Napravite datoteku, napravite datoteku koja sadrži sve bitne radova, račune i potvrde. Odbaci one koje ne trebate.
Škripac Mjesta za sve, Da bi se organizirati vaš dom, to je vrlo potrebno da imate stalno mjesto za sve, kao što su odjeća, cipele, knjige, dodatni kuhinjski pribor, medicinu kutija, itd. To će vam pomoći da pronađete ove stvari lako kada ih trebate.
Očistite Jedan Thing po vremenu; Nakon što ste fiksne mjesta za svaki i sve, početi čišćenja kuće. Počnite s jednom policom ili vlade u jednom trenutku. Organizirajte i očistite ga, a zatim premjestiti na sljedeći jedan.
Uključivati ​​vaše obitelji; Kad očistiti kuću, nema garancije da ostaje tako zauvijek, pogotovo ako imate djecu. Tako da bi ih kao i vaš suprug shvatiti koliko truda je uloženo u organizaciju kuću, tako što ih uključuju u ovom zadatku tvoj previše. Na taj način oni će misliti dvaput prije zabrljati gore stvari u kući.
Pročitajte više na:; Kako organizirati Clutter; Home Organizacija Savjeti; kako ostati organizirani u College
Zabilježite Syllabus, studentski život može baciti mnoga iznenađenja na mladež i unutar nekoliko dana oni ostvariti ono što tako ispada da se na svoje vlastite. Da bi se organizirati u koledž, to je vrlo važno da studenti čine pravilan zabilježite nastavnog plana i programa koji se nalaze u razred na prvi dan. Oni bi trebali pisati sve važne datume koji su navedeni u programu, kao što i kada pojedinom poglavlju pregovora mora biti studija, kada se radovi trebaju biti dostavljeni i sl. Nakon što student je jasno što ili kad se očekuje da će napraviti određene stvar, on će moći to planirati bolje.
Držite Spreman ruksak, Torba da učenik uzima sa sobom svakodnevno na faksu bi trebao imati potrebne predmete svakodnevne uporabe, kao što su olovke, pisanje matrice, isticanje, i knjige, spreman na to. Na taj način studentu se neće morati boriti za njih u razredu ili u knjižnicu.
Držite Soba organizirani, Održavanje hostel sobe čiste i imaju posebno mjesto za sve takve odjeću, knjige, zadataka, cipele, itd., će uštedjeti mnogo vremena studentske svakodnevice. Učenik bi trebao osigurati da kad se vrati iz koledž svakodnevnog on stavlja stvari točno, odakle su ih pokupili.
To su nekoliko savjeta o tome kako ostati organizirani. Pored toga, vrlo je važno razumjeti da procrastinating djelo čini osoba neorganizirana, tako da bi trebalo izbjegavati. Jedna veoma važna stvar prije nego li odjaviti, ako mislite da ste čineći poboljšanja u vaš osobni i profesionalni život, tj. da su uzimajući više organizirani, te su također reaping njegove nagrade, svojim vrlo važno da se nagradite se s vremena vrijeme. Kao što možete otići za film ili gledati utakmicu, nagrada sebe s bilo vas čini sretnim. To sigurno će vas dovoljno motivirani da i dalje s ovom života tvoje.

No comments:

Post a Comment