Friday 27 January 2012

Kids Toy Organizator

Postoji mnogo igračaka i prodavaonica i supermarketa that nudi jednostavnu rješenja za dječji igrati organizatora. Međutim, to može biti skupo posao kupiti različite veličine kontejnera za različite igračke u dječjoj sobi. Ikada pitali ako možete kreirati vlastite dječji igrati organizator? Pa, odgovor je: da, možete. Sa nekoliko jednostavnih materijala, ti previše može imati vaš vrlo vlastitu djecu igračka organizator i skladištenje bin. Bacite pogled na uputama danim nastavku izgraditi onaj koji je između oka i struka razini vašeg djeteta. Pročitajte više na ormar organizatori.
Kids Toy Organizator i skladištenje Bin
Ponajprije, morat ćete kategorizirati vašeg djeteta igračke po veličini i vrsti. To će vam omogućiti da shvate ispravne veličine za organizator. Bacite sve igračke koje su slomljen ili nedostaje neki dijelovi. Isključite nepotrebne nereda i mjera na području gdje organizator djeca igračke će biti postavljeni. Pročitajte više na dijete ormar organizatori.
Materijale potrebne, tablice vidio, ¾ inča iverice, zagonetka ili kružna pila, Carpenter olovka, Clear instant ljepila, kutija zid sidra, kutija u obliku slova L zid mjeseca; jasno akril drvo liječenje, mjerna traka, aršin i vladar; ½ inča by ½ inch dionice klade; ¼ inch šperploča; Grubo kroz ekstra-finim brusnim papirom, električna bušilica, 1 / 8 inča promjera malo, Bright boja u spreju ili markerom, 1 kutija ¾ inča dugo, ¼ inčni promjer vijci za drvo, 1 kutija od 1 inča dugo, ¼ inčni promjer vijci za drvo; Korak # 1: Držite sve igračke grupirane prema njihovim veličinama i koliko prostora oni će u bin. Mjesto svaka igračka uza zid i odrediti koliko jedne na drugu stranu prostor će biti okupirana. Također izmjeriti visinu od visokih igračke kao dobro. Ako je Vaš domaćinstvo ima više od jednog djeteta, od vas će pratiti ovaj korak za svaku od njih i klasificirati svoje igračke. Pročitajte više na ormar uskladištenje sustavu.
Korak 2: Uvijek odlučivati ​​o izgradnji barem 2 police za svako dijete u kući. Možete podijeliti duljinu organizatora djeca igračka prema potrebama svakog djeteta i njegov / njezin igračke. Recimo da igračku je uzimanje gore 8 noge (strane na stranu) prostor. U tom slučaju, 2 police za svako dijete će trebati biti najmanje 4 m širine.
Korak # 3: Ovaj je korak za one koji imaju više od jednog djeteta dijeljenja organizator djecu igračke. Ima ih sve suprostaviti zid s njihovih ruku pruži. Svaki od njih će dodir druge ramena tako možete izmjeriti visinu tallest polica za sve djecu. Uzmi svijetle marker i boju-kod svakog djeteta polici visina. Također možete koristiti različite boje za svako dijete.
Korak # 4: Sada čine ih stajati okrenut zidu i imaju ih protežu njihovih ruku opet. Jeste ih dodir zid s njihovim prstiju i obilježiti ovaj udaljenost na podu. To će odlučiti dubinu za svako djeteta policama. Ako bilo od igračke su predugo i neće stane u ovoj dubini, oni će morati biti stavljen na podu ispod dnu polici.
Korak # 5: Uzmi ¾ inča iverice i izrezati dva bočna dijela. Budite oprezni dok radite s tablicom u vidio. Djelo u visinu i širinu bit će ovisiti na ono što vaše mjerenja su iz 3. korak.
Korak # 6: Sada je vrijeme rezati police iz ¼ inča šperploča. Ova dužina ovisit će o vašem mjerenja te je dobio od koraka 4. Širina rezanja polica podijelit će organizator dječji igrati na isti broj polica za svako dijete.
Korak # 7: Uzmi jig ili tračna pila i izrezati ½ inčni by ½ inch stock klade. Ovo će biti isti kao dubinu policama. Komadi će raditi kao podržava za svaku polici. Pijesak sve the iverica i drvo komade s grubim i finim pijeskom radova.
Korak # 8: Sada se na vrhu police i držati ga tijekom dvije šperploča strani komada. Uzmi bušilica i uvijte 1 / 8 rupa promjera pilota ostavljajući barem 2 cm prostora. Samo ostavite 3 / 8 inča prostora u početku i kraj polici. Drveni vijci će ići u ¾ inča dugo i ¼ inča u promjeru u svim tim rupama. To će pomoći zadržati vrhu najviše polici u mjestu.
Korak # 9: Stavite organizator djeca ispred vas igračaka na podu tako da vrhu polica na suprotnoj strani. Uz pomoć drvodjeljin olovka i ravnalo (ili razlučivanja), unutarnje strane organizatora bi trebao biti označen. Mark jedan u nizu koji će vam pokazati kako debeli svaka od polica će biti.
Korak # 10: Sada uzmite instant ljepilo i primijeniti tanki sloj na jednoj strani svih policama. Ostavite da se suši nekoliko sati. Uzmi bušilica i uvijte 1 / 8 pilota rupa ostavlja najmanje 2 cm prostora. Samo ostavite ½ inča s leđa i prednji kraj polica. Drveni vijci će ići u ¾ inčni duga i ¼ inča u promjeru u svim tim rupama. To će vam pomoći zadržati na vrhu najviše polica na stranu.
Korak # 11: Slide svaka polica u određenom prostoru. Oni će ići preko njihove podržava, pa ćete izbušiti rupe više pilot kao što si učinio prije. To će proći kroz police, a zatim prema dolje svaki podržava. Samo ostavite ½ inch s leđa i 4 inča sprijeda kraja police. Drveni vijci će ići u 3 / 8 inča dugo i ¼ inča u promjeru u svim tim rupama.
Step # 12: Uzmite više radova pijesak i završiti brušenje svih površina organizatora djecu igračke. Smear 3 do 4 sloja akril drvo liječenje i neka ga na suhom ispravno. Neka prvi sloj suha potpunosti i zatim primijeniti sljedeći jedan.
Step # 13: Koristite obliku slova L zid gorja i sidra na mjesto organizatora dječji igrati na zidu. Vi ćete ostaviti barem 1 do 3 m udaljenost između zida i organizator dječji igrati. Viola, vaša djeca igračku organizator je kompletan.
Pročitajte više na:; Spavaća soba ormar Organizatori; Kako to Graditi ormar organizator, provjerite da li su čvrsti zid sidra jer će raditi što bolje zatvarači od bilo koje druge vijaka ili čavala. Siguran sam da ćete imati velik vrijeme radi na organizatora dječji igrati i vaši djetetom (djecom) definitivno će vas cijenimo za to. To je težak posao, ali na kraju, imat ćete veliki osjećaj za postignuće.

No comments:

Post a Comment