Monday 16 January 2012

Guste kose Stilovi

Dopustite mi da započnem s nekoliko njegu kose savjeti. Fine ravno gustom kosom je lakše upravljati, a ako imate jako grubo i iznimno podliježe kosu, a zatim se odlučiti za duboko uređaj rješenja kako bi vaše kose više rukovanje. Duboko i redovito kondicioniranje ne samo da će učiniti vaše mane lakše rukovanje, ali i bolje izgleda. Možete koristiti eterična ulja poput ružmarina i maslinovog ulja stanje vaše kose, ili pokušajte koristiti jaja za kondicioniranje kose. Jaja su bogata proteinima, i da će uvelike pomoći da se stanje vaše kose. Sada, neka nam se pogled na različite guste frizure i šišanje rješenja.
Debeli frizura i Haircuts
Navedene u nastavku su različite stilove i ideje šišanje za ljude koji imaju guste kose.
Kratka frizura Morski vranac Debeli: Ako vam je kosa vrlo neizvodljiv, i tražite debele kratke frizure, onda je to najbolji stil za vas. U ovom frizura kosa izrezati u slojeve da izgleda manje debljine. To je također dobar izbor za ljude u potrazi za debele kovrčava kosa stilova. Pratiti vaš frizura s bangs, a izgleda još više stilski.
Slojeviti Haircuts: Ovo je još jedan klasik šišanje osim bob frizure. Nakon početnog rez možete stilu na razne načine, možete dodati strani brišući šiške ili ići s tupim resama. Pokušajte se obratiti za slojevite rez koji počinje od ispod brade.
Razor Posjekotine: Razor cuts su savršene frizure bilo da se radi gusta kosa stilova za muškarce ili žene. Oni izgledaju stilski i dati mekom pramenast završava efekt. Idi za slojevito šišanje, brijač i pokrenite kroz kosu nitima. Ovo će ukloniti većinu kose i učiniti vaš guste kose izgledaju manje debljine, a stil ga sa strane brišući šiške, da dotjerivati ​​frizure još više.
Graduated Bob: To su veliki izbor ravno guste frizure za djevojčice. U graduated frizura kosa je prekinuta na potiljak i vrat, a čuva se više sa strane. Ove kratke frizure su vrlo lako upravljati.
Debeli frizure za dječake: Za dečki imaju ravno ili valovita kosa, ići za popularne slojevite frizura kao slavna osoba hairstyles muškaraca's koji su slični Zacka Efron ili Ashton Kutcher. Ako tražite još lakše upravljati debele frizuru a zatim ići za buzz frizuru, rezanjem kose tanke na strane i natrag, i ostaviti kosa duljina podeblji na vrhu.
Cool Savjeti za Stil guste kose
Ovdje jesu malo brzo i jednostavno savjete o frizura za guste kose koji se može koristiti, bez obzira na vaše tipu kose ili frizuru.
Jednostavan za upravljanje updos: Ako imate loš dan hair, onda samo ne updo frizuru od vezanje kosu kolač and ostavljajući neke pramenove labave oko strani vaše lice, omekšati izgled. Ako ste obličje za brzu frizuru koju možete nositi na zabavu, a zatim pokušajte djelomične updo, koja je najbolja opcija gustog grubo frizure. Polu vezati kosu u kolač, i ostaviti ostatak vaše kose otvoren.
Pletenice guste kose u stilu: Opet odlično rješenje, ako imate loš dan hair. For pletenica frizura možete dio vaše kose u srednjoj ili strani i kravatu kosu u pletenicu labav. Ako imate vrlo gustom kosom, zatim strani dio vaše kose i obliku dvije pletenice sa strane, a zatim im se pridruže u obliku veće pletenica s ostatkom kose.
Ponytails: To su veliki spašavanja za ljude s debelim grubo frizure. Just nositi gumicu i četka za kosu s vama, i kravatu kosu kad u rep kosu dobiva ne podliježe.
Gore navedene su različite debljine frizure i frizure. Dakle, ići za dobrim debelim šišanje i imajte na umu gore navedene savjete kako bi vaš guste kose rukovanje i atraktivan, čak i na loš dan hair!

No comments:

Post a Comment