Sunday 15 January 2012

Car baterije Očekivana dužina života

Koliko dugo traje baterija u autu traje? Koliko godina može proći bez tebe daje previše problemom? Što je život akumulatora vijek na prosjek? Vi nikada zaista zapitate na ta pitanja do tako hladna, ledena zima jutro kada okrenete ključ u sustav paljenja i dobiti nikakav odgovor. A onda stvarnost te udari, možda baterija je mrtav. Uostalom, automobil oko 5-6 godina, a vi ste zaboravili provjeriti akumulator za nekoliko godina sada! Pa kako se dugo baterije obično preživjeti?
Čitajte na saznati više o akumulatora provjere. ; Kako Testiranje akumulatora, akumulatora testiranje; prosječni auto baterije
Akumulator se bori prilično bitke, s jedne strane da žive dulje, as druge na vlast sve nove izumi koji krase vaš automobil ovih dana. Dakle, dok iz akumulatora i dalje sve više i više opremljeni da obrađuju više snage, povećanje potrošnje energije baterije i opsežna upotreba automobila ovih dana, donosi cijeli battle natrag na trgu jedan.
Ali ipak, postoji nekoliko faktora koji igraju svoju ulogu u koji utječu na život akumulatora. Kvaliteta baterije sebe i korištenja stranu, puno također ovisi o ukupnoj održavanje automobila i baterija. Također, koliko puta da vozači puni bateriju.
Je prosječni životni od akumulatora je danas rekao da se oko 5 do 6 godina. Ali, i dalje ćete naći baterije koje idu na pravedan prekid za puno godina. Želite li naučiti kako povećati vaš automobil vijek trajanja baterije? Čitanje na pronaći vanjska strana.
Jednostavni savjeti podupirati trajanje baterije Car
Vrijeme, puno akumulatori dolaze s klima specifikacijama. On kaže na bateriji Što je minimalna temperatura na kojoj je baterija će se početi bez davanja previše problema. Dakle, ako ste žive u hladnijim dijelovima svijeta, dobiti bateriju koja će raditi u klimatskim uvjetima na mjestu. Mnogi ljudi kupiti auto u toplije gradu, a zatim preseliti u drugu, mnogo hladniji grad i suočiti automobil problemima dok pokušava pokrenuti. Dakle, ovo je važan savjet je imati na umu.
Usage; overusing akumulatora dramatično mogu skratiti vijek trajanja baterije automobila. Zato nemojte ga testirati. Držite prednja svjetla kad ih ne trebate, nemojte trubiti previše i držati AC i stereo isključiti kada automobil nije pokrenut. Imajući sve baterije dijelova automobila 'na' kada je automobil motor ne radi, izlučivanje bateriju puno brže.
Održavanje, redovito održavanje baterija ide dug put u poboljšanju životni vijek akumulatora. Sljedeći put kad pošaljete vaš automobil na servis do stanice, pobrinite se da je tip provjere bateriju. Bateriju linije i terminala treba čistiti i održavati ga koristiti bi optimalno, tako da neće dati bilo kakve probleme u budućnosti. Nabavite vode u baterije promijenio kao dobro. Održavanje i skakanja auto baterija ide dug put u povećanju životu akumulatora. Čitajte na znati kako promijeniti akumulatora.
Dok su ove bile samo nekoliko osnovnih savjeta, oni će i dalje ići dug put u povećanju automobilu vijek trajanja baterije. Akumulator je elektro-kemijski uređaj i stoga treba servisirati i provjeriti često se osigurale optimalne performanse. Zato nemojte ignorirati auto popravke! A ako na taj način, vaš automobil trajanje baterije će povećati, onda zašto ne?

No comments:

Post a Comment