Wednesday 18 January 2012

Hyperpigmentation Liječenje

Dark i obezbojen kože zakrpe ili pjegama na koži su poznat kao hyperpigmentation. When višak melanina je proizvedena i oblici depozita na nekim područjima kože, to dovodi do kože zakrpe which su tamnije od okolne kože boje. This tamnjenje kože je obično nije u svezi s izlaganje suncu, ali to može biti uzrok, jer UV zrake povećati melanin dovode do opaljen kože. Tijekom ovoga postupka, naše tijelo je trebalo regulirati višak proizvodnju melanina i kada se to ne desi, to rezultate u više od melanina. To je oblik poremećaja kože.
Trudnoća je jedan od hyperpigmentation uzroka vodeći do tamno zakrpe obično na lice poznat kao melasma ili chloasma. To se događa zbog hormonskih promjena tijekom trudnoće i uzimanje kontrola rađanja pilule. Ponekad tamne mrlje na našoj koži su samo naslijedili i stoga, ne postoji tretman na raspolaganju za njih. Dakle, ako ste jedan od onih koji tamne mrlje na koži, zatim tu su neke od najboljih hyperpigmentation liječenje, home lijekova i kozmetičke procedure koje možete odlučiti za da biste dobili osloboditi problema. Čitajte na alergiju.
Hyperpigmentation Liječenje: Početna lijekovi
Limunov sok, ovo je jedan od najpopularnijih kuće lijekova za hyperpigmentation. Sadrži antioksidansi i radova učinkovito u koži sijeva. Možete miješati limun sok s kurkuma puder napraviti tijesto i primijeniti ga na hyperpigmented područja. Također možete pokušati mješavinom limunovog soka i meda kao učinkovit tretman za hyperpigmentation. Pročitajte više na tamne mrlje na tijelo.
Krumpira soka, sirovi krumpir sok je drugu najbolje kože whitener. Možete ga primijeniti redovito nad pogođenim područja vašeg kože izliječiti problem prirodno.
Avokado sok, avokado, bogat izvor vitamina E je korisna u liječenju hyperpigmentation. Morate poduzeti zrele avokado, to oguliti i zgnječiti. Primijenite sokom pogođenim područjima u jednom dnevno redovito vidjeti rezultate.
Onion soka, luk sok je poznato da se klasični način da biste dobili osloboditi od hyperpigmentation. Nasjeckajte luk u malim komade i uklopiti u miješalica. Sakupiti sadržaja u muslin platno i iscijediti ga dobiti sok. Sada dodajte ocat jabuka jabukovača u tom soku. Primijeni ovo nad pogođenim područjima i isprati nakon 20 minuta.
Hyperpigmentation Liječenje: kozmetičke operacije
Osim navedenih tretmana koje možete isprobati kod kuće, vi također možete odlučiti za neke kozmetičke procedure. Ovdje su neke načine hyperpigmentation uklanjanja koristeći različite tretmane. Pročitajte više na tamne mrlje na koži.
Chemical peels, te su jedan od najpopularnijih načina da uklonite ukloniti tamnim mrljama i zakrpe. To pomaže ukloniti mrtve kože, jasno-up prljavštinu i začepljene pore uz blackheads i whiteheads. Ona također pomaže izliječiti obezbojenje dajući vašu kožu svjež izgled. Postoje tri tipa kore, površan kora, kore od voća i srednje dubokim kora. Površno kemijske oguliti osnovi sadrži glycolic, salicylic ili ostalih kiselina alfa hidroksi (ahas), koristi za manje hyperpigmentation. Medium obično peels sadrže trikloroctene kiseline. Fenola, jedan od najučinkovitijih kemijske koristi u dubokim kora. Sjetite se da ćete morati slijediti mnogo opreza i skrbi tijekom perioda oporavka, nakon oguliti.
Mikrodermoabrazija; Ovo je drugu tehniku ​​koristi za uklanjanje hyperpigmentation. To je prvenstveno exfoliating tretman, koristi za čišćenje vašu kožu. Uz borbe kože discoloration, microdermabrasion također pomaže smanjiti dobi spotova na kožu i manjim ožiljaka daje svoje svježu, svijetle izgled.
Laserski tretman, Laser je poznato da se jedan od najučinkovitijih i najboljih hyperpigmentation liječenje. Intenzivan laserski snop koristi za cilj hyperpigmented područjima kože. Laserska zraka pomaže uništiti višak pigmentacije i pruža vam jedinstvenu kože. Ovo je jedan od visoko opredijelili kozmetičke procedure.
Laser Skin Resurfacing; U slučaju duboke scarring i post-upalne hyperpigmentation, laserski kože resurfacing tretman treba koristiti. Ovo također poznat kao ugljični dioksid resurfacing. Laser zrake prodrijeti duboko u kožu i ukloniti višestruke slojeve površini kože, otud perioda oporavka duži od redovne laserski laserski tretman.
Pročitajte više o:; kože obezbojenje in melasma, Liječenje melasma, dok se odlučite za bilo koji od navedenih načina of hyperpigmentation liječenja, bitno je da potražite dobar dermatolog na prvom mjestu. On ćete moći vam reći o najbolji tretman za vaš tip kože. Nadalje, pokušava home lijekovi je najsigurnija opcija, iako to će potrajati duže da vam dati rezultate. Slijedom redovne njega kože i poduzimanje potrebnih mjera predostrožnosti je potrebno, nakon mogućnost za neki od tretmana. Sve najbolje!

No comments:

Post a Comment