Saturday 21 January 2012

Zajednica Igre za odrasle

Iako neki smatraju da su igre na ploči stvari prošla, ova prekrasna izvora zabave još uvijek fasciniraju mnoge pojedince širom svijeta. Dok su ove društvene igre ne nužno imati bilo kojoj dobi, ograničenja, nisu svi od njih su pogodne za sve dobne skupine. Strateški odbor igara za odrasle, kao što su monopol i šahu, su dužni da se nevoljen od strane djece za koje su igre više od zabave, nego pobijediti ili izgubiti. Slično tome, odrasli rijetko će posegnuti za zmije i ljestvama ili ludo, koji stvarno ne stimuliraju odrasli um.
Najpopularniji Zajednica Igre za odrasle
Postoji nekoliko različitih vrsta društvene igre, od kojih su neki trebali testirati svoje pamćenje, dok su drugi čisto, zabavne društvene igre za odrasle stranka i društvenih okupljanja. Sastavili smo popis nekih od najpopularnijih igre na ploči za odrasle. Iako, to su čisto naš izbor, nam možete reći, o tvoje kroz komentare.
Monopoly: nesumnjivo najpopularnija igra na ploči svih vremena, monopol ima rekord 485.000.000 igrača širom svijeta. To ga čini najviše igrao komercijalni igra na ploči u svijetu. Kao što mu ime sugerira, monopol se bazira na stvarnim koncept tržišta monopola, gdje je tržište dominira jedinstvena cjelina. Igra, koja zahtijeva dobru pregovora i upravljanje resursima vještine, mogu se igrati između 2-6 igrača, a prosječno vrijeme potrebno za igru ​​kreće se između 2-3 sati. Nekoliko web-mjesta nude monopola kao jedan od online Zajednica Igre za odrasle. Silno popularan u SAD-u, monopol je primljen u Hall of Fame od strane renomiranih Games Magazine. Pročitajte više o monopolu pravilima igre.
Scrabble: od njegova uvođenja u 1938, Scrabble prešla je dalek put da postane jedan od najpopularnijih igara na ploči za odrasle. Također, poznat kao književnici i riječ po riječ, Scrabble se prodaje u 121 zemalja danas. Ovu igru ​​mogu igrati 2-4 igrače, koji bi trebali bodove formiranjem riječi na 15 x 15 grid igra odbora. Riječi koje igrači obliku, nužno trebaju pojaviti u standardnom rječniku. Kako postati dobar scrabble igrača, vam je potrebna jaka rječnik i pravopis vještine, uz mogućnost da se plan i blef.
Chess: Iako je jedan od najstarijih igara na ploči, šah mogu dati većina novih igara na ploči za odrasle, trčanje za svoj novac. Igra između dva igrača, na 64 kvadrata odbor 8 x 8 mrežu. Budući da je igra strategije ploči, i igranje šaha zahtijeva jake taktika i strategijskih planiranja. Prosječno vrijeme potrebno za igrati casual igra šah je o satu, međutim, igre igrao u sjemenkama tournaments svibanj ići na satima uopce.
Slijed: Sequence je zajednica-and-kartaška igra, koja uključuje prosjeku veličine ploča i dvije palube kartica. Igra se može igrao između 2 do 3 pojedinih igrača, odnosno 2 ili 3 ekipe. Cilj ove igre je da stvori sekvence, kako to pobijediti igra. Ako je broj igrača ili timova 2, ekipa i igrača, što završava 2 sekvencama prvi je pobjednik i ako postoje tri momčadi ili igrača, pobjednik u igri niza je momčad ili igrača, što završi prvi slijed brže nego drugima.
Cluedo: Cluedo također spominju kao trag, je igra odbitak odbor, u kojem su igrači potrebno prerušen kao jedan od likova u igri i prikupiti tragove riješiti misterij ubojstva. Cluedo je idealna igra za one koji vole napetost trilera i rješavanju misterija. Igra može igrati između 2-6 igrače, u cilju iznalaženja koji je ubio žrtve, a upotrijebljeno oružje za ubojstvo. Prosječna vrijeme igre za ovu igru ​​kreće se između 15-45 minuta.
To su neke od najboljih igara na ploči, što zahtijeva dosta vještine za excel u. izazov koju oni predstavljaju za igrače, ono je što ih čini toliko popularna među hordes odbora igara dostupni danas. Ostali popularan igre na ploči za odrasle su život, rizik, Trivial Pursuit, Backgammon, Pictionary, Mastermind, itd.
Gotovo sve ove društvene igre za odrasle igraju dva ili više igrača, međutim, tu ne postoje neke igre jednog igrača brodu, koji su podjednako zanimljive, i dobar izvor od sebe zabavnih osobito kada ste sami. Na kraju dana, ono što je bitno je koliko uživanje you izvući iz njih, i sa vintage društvene igre poput šaha i scrabble, postoji malo sumnje da ćete izgubiti na aspekt uživanja.

No comments:

Post a Comment