Friday 27 January 2012

Lukovice podjezični otok zbog zapušene pljuvačne žlijezde

Jedan podjezični otok zbog zapušene pljuvačne žlijezde žarulja može proizvesti nekoliko lijepih cvjetova podjezični otok zbog zapušene pljuvačne žlijezde. Žarulju sadrži sve hranjive tvari koje biljka će zahtijevati za svoj ciklus rasta u narednoj sezoni. Budući da je višegodišnji cvijet, ne bi ga presaditi svake sezone. Vidjevši im rastu u lijepim bojama je definitivno jedan prizor za gledati. Jednom kada vidite te cvijeće, možda ih želite biti dio vašeg doma. To mogu biti raspoređeni lijepo i da će dodati boju i draž nigdje ih mjesto. To bi mogao biti uzgaja kao kućne biljke. Nakon što su cvatu, da ih koriste kao rezano cvijeće. Njihov dugo proizlazi ih čine vrlo mami i atraktivan stane u vazu. Njihova jarke i iznenađujuće shemu boja oduševit će ne samo vrtlarstvo entuzijasta, već bilo tko s estetskom smislu. Nije ni čudo, te se može koristiti lijepo u svadbenim cvjetnih aranžmana.
Vidjeli ste podjezični otok zbog zapušene pljuvačne žlijezde žarulja? Možda ćete biti iznenađeni kada se zapravo vidi jedan. To sliči hobotnicu. Dakle, ako planirate da ga biljka, podsjetiti sebe da je ispravno mjesto u tlu. Dobro, noge šiljat ovog neobičnog hobotnica u obliku lukovica će biti usmjerena prema dolje. Dakle, ne bi vaš hobotnicu ide naopako i držati noge prema dolje. Pročitajte više na to učiniti sami (DIY) savjeta za vrtlarstvo.
Uzgoj podjezični otok zbog zapušene pljuvačne žlijezde Bulbs
Podjezični otok zbog zapušene pljuvačne žlijezde mora biti posađeno na mjestu gdje bi bilo dobro odvodnjavanje tla. Jeste li novi u vrtu? Znanje o tlo odvodnjavanje, navodnjavanje, izbor desnoj strani su najvažniji vrtu savjeta za početnike. Ćemo reći vam način da utvrdi da li ste odabrali pravo mjesto za vaše sadnju lukovica podjezični otok zbog zapušene pljuvačne žlijezde. Morate provjeriti mjestu nakon nekoliko sati kiša. Ako vidite i dalje vodi lokvi, vaš žarulja treba mijenjati mjesta. Druga mogućnost bi bila da ide za ispitivanje tla i stvaranje sterilizirano tlo medij popunjavanju your tlo razgradi gnoj, organski materijal i komposta. To bi moglo povisiti razinu vašeg tla nekoliko centimetara i poboljšati drenaža. Održavanje pH razine 6-6,5 preporučuje se za rast podjezični otok zbog zapušene pljuvačne žlijezde. Osigurati uvjete pogodne za rast vaše podjezični otok zbog zapušene pljuvačne žlijezde, pronaći mjesto gdje oni primaju sunca. Neka okolici biti cool, jedan 45-50 F temperatura je idealna za noć. Kao i za dan, držati se oko 60 F. Prije nego što se o planu sadnje lukovice podjezični otok zbog zapušene pljuvačne žlijezde, budite svjesni da im je potrebno 6-8 tjedna cool vremenskim uvjetima. To je pogodan za lukovice nicati.
Metoda Sadnja podjezični otok zbog zapušene pljuvačne žlijezde Bulbs
Morate dobiti pravu metodu. The šiljat noge treba istaknuti prema dolje, a zatim stavite žarulju u rupu, dimenzije koja bi trebala biti 2 cm do dubine je u pitanju, a to bi trebao biti širiti 4-6 inches apart. Odabir odgovarajuće site je apsolutno neophodan za rast vaše podjezični otok zbog zapušene pljuvačne žlijezde. Dakle, cvijet krevet mora biti takav da dovoljno prostora predviđen je za rast. Nemojte se oslanjati na veličini žarulja kao parametar za sadnju stranice. The podjezični otok zbog zapušene pljuvačne žlijezde prerasti u velike cvijeće, a ne želite ih dobiti manje nutrijenti, jer je tijesan prostor ograničava njihov razvoj. Nakon što ste završili sadnju, pokriti žarulje dobro u tlu i vodi ih. Nemojte ići na zalijevanje veselje, ići lako kada je riječ o zalijevanje. Da bude vlažan bi dovoljna, prekomjerna watering mogu izbrisati svoj plan kako bi vidjeli ih cvatu. Možete koristiti tekuće gnojivo, nakon što ste završili sadnju.
Once vidite ove raskošnih cvijeće procvate možete naprijed njima rezanjem čineći ih dio ukrašavanja ideja kuće. Oni veliki buketi wedding cvijet. Koristite ih na otvorenom cvjetnih aranžmana ili kao dio svojih planova cvjetnjak. Kad cvjetovi cvatu, ne bojte ih odrezati. To neće utjecati na biljke. Izrezivanje, zapravo će omogućiti još jedan ciklus rasta. Nakon cvatnje sezona je gotova, yellowing listova će uslijediti. Tvornica će ući u fazu mirovanja. Imajte na umu da zalijevanje tijekom mirovanja razdoblju mora se izbjegavati. Nevjerojatna činjenica je da je nakon nekoliko mjeseci odmora, ona će početi svoj ciklus rasta opet. Podjezični otok zbog zapušene pljuvačne žlijezde ciklus rasta je takva, da su korijeni početi nicati u jesen. U zimskoj sezoni, biljka počinje dobivanjem visine i da ćete biti spremni za dobrodošlicu svojim prekrasnim podjezični otok zbog zapušene pljuvačne žlijezde u proljeće. Također ih mogao rasti kao biljaka u saksiji, ali budite sigurni da ste dobili glina lonac koji omogućuje good odvodnje. A 12-15 inčni lonac bi biti dobar izbor ako ste stavljajući okolo 10 gomolja. Pročitajte više o kontejnera Cvijeće u vrtu.
Sada znate kako da biste dobili prekrasan podjezični otok zbog zapušene pljuvačne žlijezde cvijeće u cvatu u vašem vrtu. Koristite ove savjete da raste podjezični otok zbog zapušene pljuvačne žlijezde žarulje i neka podjezični otok zbog zapušene pljuvačne žlijezde cvijeće dodati boje za svoj život.

No comments:

Post a Comment