Wednesday 4 January 2012

Boca vina Veličine

Bočica koja se koristi za potrebe skladištenja vina obično napravljen od stakla i postoje različite veličine boca vina koja su dostupna na tržištu. Vrsta vina da ona ima i prednost vina kavu utvrditi iznos vina, a to pak odlučuje koji je veličine boca vina je najpogodniji. Većina vina su obično fermentiranih u bocu sebi, ali postoji nekoliko koji su pohranjeni u boci nakon fermentacije. Najčešće boca vina veličina ostaje konstantna za sve marke i čini vina iako, kao što su ovi boca vina veličina ovisi o količini vina koji je prisutan u boci.
Najčešći veličini među svim veličinama boca za vino je 750 ml boca. Ovo je standardna veličina jedne boce, i to nije samo ograničena na vino. Većina alkoholnih pića se najčešće nabavljaju u 750 ml. Pola bočice stoga je ona koja sadrži 375 ml alkohola u njoj. Gotovo sve supermarketima i vina prodavača sadrže vina u bocama od ovaj veličina, iako postoje neke marke koje se redovito proizvodnju različitih veličina boca vina.
Ima obilje od zakonom dopuštene dimenzije boca vina koje se mogu koristiti od strane proizvođača. Zanimljivo, ove veličine obično nazvana po biblijski kraljevi, porijeklo ovog običaja su relativno nepoznati. Imati pogledati na ovom bocu vina veličine grafikona da biste dobili bolju predodžbu o različitim veličinama boca za vino.
Količina WineNumber of BottlesOfficial ime; cl1 18,7 / 4 bottleSplit; cl1 37,5 / 2 bottleHalf; 750 ML1 bottleBottle; 1,5 l2 bottlesMagnum, 3 L4 bottlesJeroboam; 6 L8 bottlesMethuselah, 9 L12 bottlesSalmanazar, 12 L16 bottlesBalthazar, 15 L20 bottlesNabuchadnezzar
Neke različite regije Francuske koristiti neke od tih imena definirati različite veličine boca vina ipak, tako da za osobu putovanja između Sjeverne Amerike i Europe može postati malo zbunjujuće. Neki viši veličine boce s vinom i ići po različitim imenima, ali u Sjedinjenim Američkim Državama, to je nomenklatura koristi za boce za vino veličinama.
U nekim drugim zemljama malo drugačiji standard bocu vina veličinama koriste se, naime, 500 ml boca. To se odnosi na nekoliko odabranih brandova iz nekih europskih zemalja, a ove bocu vina veličina ne priznaju ili dopušteno u Sjedinjenim Američkim Državama. Tu mora biti način standardizacijom različitih veličina boca vina i imena, i to pozivi za neke dosljednost u imena i veličine boca vina tijekom jednog zemlja najmanje. Naravno, ti boca vina veličine primjenjuju se samo na pravno proizvodi i distribuira vina.
Boca vina veličine također dolaze u obzir kada je zgrada vino stalak za držanje raznih boca. These boce trebaju biti postavljeni na određeni način i iz tog razloga postoji potreba da se ujednačenost u veličinama proizvodi. Ako proizvođač ide naprijed i proizvodi vino u različitim veličine boca svaki put, to može izazvati mnogo konfuzije u umove kupaca. Čak i ako nije bilo zakonski definirano bocu vina veličina, prije ili kasnije sve proizvođača vina će surađivati ​​i smislimo svoje standardne veličine boca vina. Od 1979, SAD je usvojio metrički sustav za mjerenje i određivanje različitih veličina boca vina koje su dostupne na tržištu. Boce s vinom su također dostupni u različitim oblicima i obično, ovi oblici ne igraju nikakvu ulogu u veličini bocu vina. Ukupni volumen i kapacitet u bocu ostati isti, neovisno o obliku bočice.
Također pogledajte sljedeće:, vinski podrumi, vina skladištenja; vrste vina, vina pribor; Dakle, vidimo važnost i vrijednost standardne veličine boca vina. To je napravio posao proizvođača vina jednostavnije, i ona je također dao potrošačima jasnu ideju o tome kakvu veličine i količine mogu očekivati ​​kad se kupiti bocu vina.

No comments:

Post a Comment